Hirdetés

Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz MrTurner #1616 üzenetére

nem kell nekem 10 gigás windows mappa, csak van vmi szar amit sose használ az ember mégis ott van?!

Többek között azért indul el szinte minden appod, nem csak az, amin kurvanagy Windows 7 ready matrica van, mert ott az a 10 gigás szar, amit sosem használsz.

Egyébként most nem azért, de nekem a kis pöcs notebookomban van egy 320-as vinyó. Ha akartam volna, sem nagyon tudtam volna kisebbet venni. Most őszintén, állati jó lesz neked ilyen vinyóméretek mellett, ha házi hegesztéssel lehúzod a 10 gigát mondjuk 8-ra? Ne nevettessük már egymást :B

Nah nekem olyanok nem kellenek.

Kezdjük ott, hogy milyen Windows-od van. Pl. nem kell Ultimate, hanem totál elég egy Home Premium is. Ez egy alapvető kiindulási pont.
    Aztán folytassuk azzal, hogy a start menu-be beírod, hogy Windows Features, és a kis táblázatban kilövöldözheted, ami nem kell neked.

Services-nél nem tudom mit érdemes kikapcsolni mit nem

Szerintem pl. semmit nem érdemes kikapcsolni. És mivel fingom nincsen róla, hogy neked mire van szükséged, ezért tanácsot sem fogok - nem is tudok - adni. De jobbat mondok, ha nem tudod, hogy mire való, akkor te sem tudod, hogy mit érdemes kikapcsolni.
    Erre azt tudom tanácsolni, hogy olvass utána a service-eknek, és akkor majd tudni fogod, hogy kell-e or not.

Aktív témák