Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Egzee
őstag
Jólvan gyerekek... Kb beleuntam a dologba és nyomtam neki egy 5 nappal ezelőtti visszaállítási pontot és csókolom... TÖKÉLETES! Csókolom a kezét annak aki kitalálta ezt az opciót!
Hozzáteszem ez idó alatt csak a win7 által felajánlott drivereket frissítettem illetve felraktam egy pár convertáló progit meg kodeket... Lehet bezavartak... Lehet az e rohadék komcsi CCCP kodek pakk volt a tettes!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Süti: Hidd el kell egy hét mire megszokod, nekem pont, hogy a kereső tetszik a legjobban! gyors mint egy TGV és pontos! Start és alul kis sávba írok minden szart, legyen az a vezérlőpult egy opciója vagy bármi... Lehet ott a baj, hogy nem tanítottak téged a suliban keresni Windowsban?

Aktív témák
Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)