Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
Aktív témák
-
_ak_
addikt
AHAHAH

A bűvös szám pedig 51303 volt.lala42: tudom mire gondolsz, de attól tartok félreértetted az indíttatásom. arról nem beszélve, h ha jól értelek, akkor magadat cáfoltad meg. az 50gb tárhely megvan, meg volt eddig is, csak azt nem értettem, h a sajátgépben miért mutatkozik kevesebbnek, holott mindenhol máshol megvan az 50, de számomra az volt fontos, h a sajátgép 50gbos partíciónak jelölje. Nem azért volt ez érdekes, mert 102,4 megával rövidebb voltam, hanem pusztán esztétika szempontból engem nagyon zavart, h rendszer partícióm nem kerek szeám. Elhiszem, h hülyén hangzik, magam sem tudom, mikor alakult ez ki, de már a 30gbos vinyóval is addig szórakoztam amíg nem lett egy kereken 10gbos partició a rendszernek. Nyilván most sem 50 az 50 ha byteokba számoljuk, de a lényeg, h win 50gbra kerekíti.
Más. exFAT, se ellene, se mellette nem találtam meggyőző érveket, így most ezúttal kihagytam (ill írtak mindenféléket az emberek, de ha ráfogom, h mindenkinek igaza van, akkor nagyjából egál lenne). így marad még az ntfs.
szerk.: OpenOffice.org 3.2.0-át próbálta már valaki 64bites w7-en? Megszokásból szoktam office-t telepíteni, de szerintem 1,5 éve nem is használtam szerkesztésre, csak olvasásra, így jó alternatíva lehetne az OO, csak emlékszem , h vista alatt voltak vele gondjaim (igaz lehet, h legutoljára csak RC alatt próbáltam)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szemüveges topik
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- OpenMediaVault
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.