Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Szégyenlem de nem tudom. Ezt hol/hogy tudom beállítani?
...egyébként kipróbáltam XP sp3 kompatibilis módban de úgy lefagyott sajnos. Szóval nem azonnal csinálja elvileg de most a teszt kedvéért sürgettem. egy 800MB-os sok rétegből álló file-t 300dpi-ről felhúztam 500-ra és egyszerre megfogtam vagy 40 réteget amit ide-oda mozgattam elég gyorsan... ..ami elég gyorsan le is fagyasztja a rendszert.
Emlékszem egyszer régen volt már hasonló, de akkor nem csak a PS-ban fagyott hanem szinte mindenben és akkor az volt a megoldás ,hogy egyszerűen, csak "miért ne" alapon szétszedtem és megpucoltam az alkatrészeket. Utána jó volt. Most is ráférne amúgy..
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest