Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Segítség kellene, AI utasításain már túlvagyok, nem sikerült megoldani a problémát.
Nem megy a MS Store és a Win update letöltés. Reseteltem a storet, és hálózati konfigurációt és a hálózati adaptereket, beállítottam google DNS-t, kikapcsoltam minden felügyeletet és tűzfalat a routerben, nincs külső vírusírtóm, letöröltem minden felesleges programot, töröltem, sérült rendszerfájlokat helyreállítottam, dátumot, időt ellenőriztem, TLS beálíltások rendben. Fogalmam sincs mit lehetne még csinálni.
Van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest