Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Adott egy windows 11 insider build-es legion laptop, aminél a hétvégén 2 frissítés is volt, az első után megjelenik egy random hibaüzenet x perces időközönként (bármit csinálok, ha teljes képernyőben fut valami, akkor is előugrik) miszerint: "Alkalmazás letöltése a tobiieyetracking hivatkozás megnyitásához". Tudom mi ez az alkalmazás, de nem raktam fel sose, ezek után átnéztem és elvileg volt valami fent tőle, amit töröltem, illetve javasolták hogy az eszközkezelőbe is tiltsam le az erre vonatkozó eszközt. A tiltás nem segített, végül teljesen eltávolítottam és továbbra is random feljön a hibaüzenet. Valakinek van rá valami ötlete hogy tüntessem el? Már odáig is süllyedtem hogy jó akkor tegyük fel az appot, de a microsoft store hibára fut telepítésnél (csak ennél az appnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest