Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Átfogóbb ismertetőre jelenleg nem én vagyok a legalkalmasabb személy. Mivel szinte rohanok questről questre. A Lore-ból szinte semmit nem tudok jelenleg. Amint elértem a 32-es szintet és biztosnágba lesz a további hozzáférésem, indítok lehet egy másik karaktert és elkezdem jobban kiismerni, felfedezni a világot.
Jelenleg ami még említésre méltó az a cast, és a szakmákon túl, vagy egy úgynevezett Paths, ami még külön questeket és felfedezni valót rejt magában. Szervesen bele van építve a játékba, nagyon fontos eleme. A másik pedig a ház rendszer, mindenkinek meg van a maga kis telke, és a háza. Jó pofa dolog, szomszédrendszerrel, teljes testre szabhatósággal. Sajnos ezekkel se nagyon pepecseltem még.
Dungeon rendszerről is annyit tudok csak nyilatkozni, hogy egyszer próbáltam és katasztrofális volt
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?
Sok dolog van amire ezalatt a pár nap alatt nem volt még időm.
Minden meg van benne ami a WoW-ban és csak máshogy
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- League of Legends
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?