Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Átfogóbb ismertetőre jelenleg nem én vagyok a legalkalmasabb személy. Mivel szinte rohanok questről questre. A Lore-ból szinte semmit nem tudok jelenleg. Amint elértem a 32-es szintet és biztosnágba lesz a további hozzáférésem, indítok lehet egy másik karaktert és elkezdem jobban kiismerni, felfedezni a világot.
Jelenleg ami még említésre méltó az a cast, és a szakmákon túl, vagy egy úgynevezett Paths, ami még külön questeket és felfedezni valót rejt magában. Szervesen bele van építve a játékba, nagyon fontos eleme. A másik pedig a ház rendszer, mindenkinek meg van a maga kis telke, és a háza. Jó pofa dolog, szomszédrendszerrel, teljes testre szabhatósággal. Sajnos ezekkel se nagyon pepecseltem még.
Dungeon rendszerről is annyit tudok csak nyilatkozni, hogy egyszer próbáltam és katasztrofális volt
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?
Sok dolog van amire ezalatt a pár nap alatt nem volt még időm.
Minden meg van benne ami a WoW-ban és csak máshogy
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- További aktív témák...
- LG curved Monitor 38 coll
- GAMER PC: Ryzen 7 1800X /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 500GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 5700 /// 16GB DDR4 /// RX 6700 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- HP Z2 Mini G9 Core i7-14700K 32GB DDR5 RAM 1TB SSD-NVidia Quadro T1000 8GB HP Gar
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?