Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Átfogóbb ismertetőre jelenleg nem én vagyok a legalkalmasabb személy. Mivel szinte rohanok questről questre. A Lore-ból szinte semmit nem tudok jelenleg. Amint elértem a 32-es szintet és biztosnágba lesz a további hozzáférésem, indítok lehet egy másik karaktert és elkezdem jobban kiismerni, felfedezni a világot.
Jelenleg ami még említésre méltó az a cast, és a szakmákon túl, vagy egy úgynevezett Paths, ami még külön questeket és felfedezni valót rejt magában. Szervesen bele van építve a játékba, nagyon fontos eleme. A másik pedig a ház rendszer, mindenkinek meg van a maga kis telke, és a háza. Jó pofa dolog, szomszédrendszerrel, teljes testre szabhatósággal. Sajnos ezekkel se nagyon pepecseltem még.
Dungeon rendszerről is annyit tudok csak nyilatkozni, hogy egyszer próbáltam és katasztrofális volt
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?
Sok dolog van amire ezalatt a pár nap alatt nem volt még időm.
Minden meg van benne ami a WoW-ban és csak máshogy
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- BestBuy topik
- Jövedelem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Keychron egerek bemutatója
- További aktív témák...
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azt még nem tudom, hogy én, a csapatom többi tagja volt e ennyire rossz. Vagy tényleg ennyire nehéz e?