Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Angry Joe mikor tesztelte, ugyan ez volt a baja, hogy a játék eleje rendkívül szar és unalmas. De tényleg, belép az ember a játékba és oda-vissza kell rohangálni meg könyveket olvasgatni, facepalm. Rohadt gyenge és sajnos később se változik. Valaki említette a változatos questeket, hát az nem sok mmo-val játszhatott
Igazából nem lenne rossz a játék csak tényleg annyira unalmas az eleje és a questek is, hogy az embernek nincs kedve felhúzni a karaktert. Ettől még az end game jó lehet majd. -
tetris
tag
Sok csiszolni való van rajta -questbugok hegyekben állnak-, és NAGYON sokat kell rajta optimalizálni.
Egy olyan public event, amit mondjuk 50-200 emberre terveztek már 20-30 emberrel kb játszhatatlan, szaggat, 5-10 fps egy felsőkategóriás géppel.
Hozzáteszem a készítők elmondása szerint az optimalizálás a végére marad.
-
ndave92
aktív tag
Na kipróbáltam a bétát a hétvége folyamán. Nem toltam sokat, max. 2-3 órát, mert nem volt többre időm.
Hát nem tudom...

-
cikasz
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Medium,high, ritkán very high beállítások akadás nélkül.
Batman Arkham-ok, cs:go, HL2,Far Cry 3, BF3, stb... -
Ellia
addikt
Nálam valamit javult a helyzet de még nem tökéletes, de a "játszható béta" szint megvan.
Az más kérdés, hogy nagyon nem volt kedvem játszani vele. Nincs meg még a rutin a karaktereknél és nehéz folytatni, újat kezdeni meg nem akartam. Nem is bánnám, ha csak jócskán később (augusztus után jelenne meg). Félreértés ne essék, nagyon várom, csak egyben nagyon el is casualosodtam és félek, hogy a dungeon-ök/adventure-ök amik fognak kelleni a szintezéshez inkább hosszútávúak lesznek ami előtt végig ott kell ülni.
-
cikasz
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Igen.
Azért fut minden más játék rajta tökéletesen.
-
wjbhbdux
veterán
tőlem már a tutorial rész alatt megkapta a játék a ragequitet, ennyi szüttyögős altató feladatot ahelyett hogy adnának egy fegyvert és megmondanák hogy mit öljek meg.. gyűlölöm a zárt tereken kezdődő mmo játékokat.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Hétvégére kulcsok ingyé : WildStar Closed Beta Weekend Key Giveaway -
lofagi
addikt
A hétvégi beta eredménye nálam instant buyt eredményezett. Valami nagyon jól össze van rakva. A questek változatossága,h belevitték a press to action funkciót az nagyon ötletes. Kellően össze van rakva a szakmáknak a szerkezete. Nekem nagyon bejön a világ is. Sajnos most hétvégén sem sikerült elérnem azt a szintet,h instába mehessek az még faja lenne. Az egésznek az end content lesz a nagy kérdés. Láttunk már jó szintezéses játékot, aminek ennyi volt a lényege, de ez sajnos kevés. Nagyon várom a megjelenést, tuti beruházok egyre.
-
v-paci
aktív tag
-
Ellia
addikt
Srácok, lányok, bétázók! Javult valamit a játék béli sebesség az új béta alatt?
-
Ramel
újonc
Hétvégi bétakulcs: 5GE3-C9P5-8SZ2-XTVT-CTFC
Teljes bétakulcsért vagy accountért továbbra is steam kulcsokat adok, érdeklődni privátban.
-
cikasz
őstag
Na kiderült, hogy hétvégi kulcs volt csak
Igy jártam 
-
lofagi
addikt
Csapassátok akinek van Beta kulcsa a hétvégére! :]
-
v-paci
aktív tag
Csak megemlítem - bár az elvvel nem igazán értek egyet (bétáért fizetni) - ha valakinek nagyon kellene, twittelték tegnap, hogy ign prime előfizetők kapnak kulcsot a hétvégi banzájra.
-
Zyone
csendes tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
OO Sikerült stressz key-t találnom
jó hétvége lesz -
lofagi
addikt
Mikor kezdődik a StressTeszt? Nem vágom ezeket az időzónákat.
The special access weekend kicks off Friday, 28th February at 7am PST (3pm GMT) and ends on Sunday, 2nd March at 11:50pm PST (Monday 3rd March at 7:50 am GMT).
A mai naptól hétfőig az oké. Délután 3tól a Global szerint akkor +1 még nekünk? Tehát ha jól számolom akkor délután 4től lehet játszani?
-
.LnB
titán
Nincs, rengeteg ember szeretné kirpóbálni a játékot, meg is lepődtem mennyien. Én nagyon szerencsés voltam, mert kaptam meghívót. Viszont nekem sincs. Sokan kérnek tőlem is, de nem tudok/tudunk mit csinálni.
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
A beta kulcsokat nagyon nehezen osztogatják, valamint kgyorsan el is kapkodják amiket kiadnak oldalaknak. Az sajnos,h reggeltél az oldalon nem jelenti azt,h egyáltalán fogsz kapni. Tavaly reggeltem és az előző stressztesztre kaptam csak kódot.
Egy kis twitter bejegyzés:
Who's ready for an Adventure? Join us this Saturday, March 1, for our special Adventures Livestream! http://t.co/kBOj57gYOs #WildStar
Szombaton lehet nézelődni.
-
cikasz
őstag
Valaki aki játszik megtenné, hogy beir ide amint sikerült belépnie? köszi
-
ndave92
aktív tag
Beta kulcsot lehet még szerezni vhonnan?

Beregeltem a Wildstar oldalán, hogy szeretnék részt venni, de még nem kaptam emailt.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
A launcherben oda van irva, hogy Server up de mikor loginolnék mégis azt irja, hogy nincs szerver.
Most akkor van vagy nincs?
-
.LnB
titán
-
-
Malibutomi
nagyúr
Ez mekkora duma, feltünt nektek is az emailben?
Welcome to the WildStar Beta!
Welcome, intrepid tester! Thank you for signing over your assets to the Protostar Corporation in that Non-Disclosure Agreement you most likely skimmed through. Don't worry, we'll take good care of your family for you.

-
lofagi
addikt
Wow-ot annó PvP miatt toltam, amikor még ha jó voltál akkor 1v1ben is meg tudtál verni bárkit, mert volt balance. Aztán az arena korszakban átmentem pve loot qrvába. Warlord magem a mai napig sajnálom,h eladtam. Na mind1.

Na igen, mivel jelenlegi beóm nem teszi lehetővé a rendszerességet, így marad a pvp.

-
.LnB
titán
Igen nem könnyű így már a raidelés. Viszont én nem a gear miatt aggódom. Nekem a társaság az ami hiányzik. WoW-ban töltöttem el a legjobb éveimet a játékos "karrierem" alatt. És ez a társaság miatt volt. Sok játékkal játszottam komolyabb szinten. De legjobban a WoW-ot élveztem.
Pont most olvastam, hogy jó itemek szerezhetőek az Adventure-ök teljesítése által is.
-
Omli85
őstag
Anno volt róla infó, hogy nem csak raidelés útján lehet jó geart összeszedni, hogy ez közben hogyan s miként változott és mi lesz belőle a végére nem tudom.
Az évek alatt én is el casualosodtam szóval támogatom azon ötletet és irányt, hogy egyéb kemény munkával is elérhetőek legyenek magas még ha nem is top top itemek ne csak raideléssel.
Félreértés ne legyen NEM támogatom a free epic rendszert és remélem nem is lesz csupán ha valaki megdolgozik érte hetek hónapokon keresztül akkor az is legyen valamiképp jutalmazva.
A 40 fős raideléshez nekem már a fiatalabbakkal együtt már nincs idegrendszerem se türelmem
A korosztályomba tartozó 30 feletti játékosok esetében munka család mellet viszont kb összeegyeztethetetlen a 40 fős raid így valami egyéb alternatív megoldás igencsak jó lenne
. -
.LnB
titán
Nekem sem, vagyis az lenne de nincs időm sajnos. Már az is kérdéses, hogy mit fogok tudni kezdeni az end content-el. Mert fel még felhúzom szép lassan a karakteremet. De a raidelés, már kérdéses sajnos. Fura, hogy az idő haladtával "el casualosodom"
De a család fontosabb. -
Omli85
őstag
Gépigényre egy észrevétel. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy béta alatt fut a debug rendszer a háttérben ami igencsak zabálja az erőforrásokat. Szóval a kezdeti optimalizálatlanságra még ez is rátesz egy lapáttal
.Amúgy az utolsó pár patch után nálam érezhetően egyre stabilabb a teljesítmény bár a hardvert még mindig nem hajtja meg normálisan szóval van még mit faragni.
A játék viszont zseniális garantált vétel, hogy meddig tart ki az jó kérdés de bízok benne, hogy pár hónapra évre leköt

-
lofagi
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Valahogy éreztem,h nem kéne kipostolni. :] Grat.

-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Persze, csak szívesen játszottam volna veled hosszú távon is

-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na akkor mától te is elkezded? Ez csak a hétvégére vonatkozik ha jól olvasom ugye?
-
Malibutomi
nagyúr
Újjé!!
Gratulerer, du er sikret tilgang til helgens betatest av WildStar etter å ha deltatt i en konkurranse på Gamer.no!
Her er din personlige nøkkel: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Köszi a #121-ben írt linkért!
-
.LnB
titán
Nagyon rossz, hogy nem szabad semmit írni a játékról nyilvános "környezetben". Szívesen beszélgetnék más játékosokkal.

-
lofagi
addikt
Az új UI egészen jól sikerült.

A grafika teljesen jól van így, pont emiatt fog bejönni sokaknak, de ugyan ez lesz a gyengéje azoknál akik Bless féle grafikára várnak.
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Nálad valami rendszer-netkapcsolat probléma lesz, annyira nem xar az a gép.
Nem tudom miért vezettétek félre!?
Akkora gép nem kell hozzá, full grafon persze hogy nem megy, mivel béta.Ne kérjétek a kulcsot tőlem, mert Aion mellé manage-eltem, azt meg nem adom (egy lvl50 feletti tank, meg egy healer miragent cuccban túl sok meló volt - ott nagyon brutál az élet - szoktam is volt mondani, hogy az Aion önszadistáknak az igazi
).
A másik kulcsot meg már elajándékoztam, pont itt valaki totál ismeretlennek, csak úgy.
A harmadikat meg stressz tesztessé avanzsálták, így az meg nem működik már.Játszogatok vele, mert a karaktereket megéri kipróbálni, de ez a graf nekem akkor is botrány 2014-ben..
Pedig egész jó lenne.
-
lofagi
addikt
Talán itt van még némi esély,h kapjunk egy beta kulcsot. Ma másból sem állt a napom,mint szabad perceimben nézzem azokat az oldalakat, amik még tegnap nem postolták,h van beta kulcsuk. De semmi. Volt ahol csak 20 perccel maradtam el a kirakástól és ennyi elég is volt, h ne jusson. Nagyon akarja a nép.
-
lofagi
addikt
Az előző stresstestre ami kódot kaptam az jó a mostanira is? Vagy azzal csak akkor lehetett?
-
lofagi
addikt
2 óra alatt az első 3 oldalról már el is kapkodták...
-
lofagi
addikt
Az alábbi oldalon azoknak a honlapoknak a címe látható ahol lehet szerezni beta kulcsokat.
-
Dragovich
csendes tag
meddig van szerver karbantartás? mert tegnap óta nem birok felfelé lépni
-
lofagi
addikt
Sajnos pedig jelen esetben az kell, nem mondom,hogy az én gépem csúcs, de még nincs miért szégyenkeznie szerintem. Igaz én fullHD-n nyomom maxon, de a városokban simán leesik 20 fps-re a játék. Béta ennyit lehet hozzáfűzni. Reméljük a hosszas tesztelések során majd ezt is megállapítják,hogy nagyon kell optimalizálni ha nép játékot akarnak belőle.
-
cikasz
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Hát nehogymár egy 3-400k-s gép kelljen egy kurva játékhoz!

-
cikasz
őstag
Üdv
Az miért van, hogy egy phenom x4 procival, 4gb rammal, 1gb-os 650Ti-vel LOW graf-on egy képregény az egész? A HDD folyamatosan tölt. amikor lépek 3-at megint megáll a játék és a hdd megint tölt. A distance is minimumon van.
A rendszer és a virtuális memóra SSD-n.
köszi. -
Dragovich
csendes tag
mindenkinek ilyen nehezen lép be a játék hogy nem enged bejelentkezni a profilba és a régiok között kell váltogatni hogy be lehessen lépni? ha igen akkor nincs ere valami megoldás?
-
Balika23hun
aktív tag
Értem ez van akkor. Amúgy a játék nagyon bejön. Még a végén vétel lesz belőle.

-
Telda
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nem lehet eltüntetni, meg lehet szokni.
A kiszivárogtatás miatt van. -
lofagi
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nem lehet eltüntetni.
-
Balika23hun
aktív tag
Kaptam a stressz tesztre kulcsot és most benne vagyok a játékban de a háttérben halványan számokat látok (171049) másnál is van ilyen? Hogyan lehet eltüntetni mert egy kicsit zavar bár a játék még játszható mellette.
-
lofagi
addikt
NA csak emlegetni kellett! Utolsó nap a kérdezős játékban a twitteren.
-
lofagi
addikt
Nagy a csend ma a Twitteren.
-
.LnB
titán
Aki túl van a 31-es szinten keressen meg pls PM-ben. Lenne egy kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
![]()
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából nem lenne rossz a játék csak tényleg annyira unalmas az eleje és a questek is, hogy az embernek nincs kedve felhúzni a karaktert. Ettől még az end game jó lehet majd.
My bad!