- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BloodRay #2116 üzenetére
Opera alatt sem megy.
Hogy FF alatt miért is megy, az nem tiszta egyelőre számomra.Viszont én JW FLV Playerrel ilyen lejátszólistás elven csináltam meg, itt leírtam, hogyan is csináltam pontosan: [link].
Próbáld meg ez alapján, hátha így is megtetszik.Nagyon könnyen testreszabható ez a kinézet is, így nem sok akadály van.
Ez a kialakítás egyébként hasonlít a tiédre (alul a lista a lejátszható videókról, fölül maga a videóablak).Szerk., OFF: esetleg ha magánvéleményt megengedsz az oldallal kapcsolatban
: nagyon igényes, nekem tetszik, de a főháttér kicsit hipnotizáló hatású.
Azt esetleg lecserélhetnétek egy, a szemnek kellemesebb színűre. Kicsit túlságosan elvonja a figyelmet az egyébként igényes beltartalomról.
-
akopacsi
csendes tag
válasz
BloodRay #2116 üzenetére
Először azt írtam, hogy más plugin kell az IE-hez, mint a FF-hoz... Viszont nálam sem indul IE alatt. Muszáj a player-t így linken keresztül betölteni? Biztos van rá valami módszer, amivel mind FF, mind IE alatt működésre lehet bírni. De én inkább feltenném a youtube-ra és beágyaznám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest