- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BloodRay #2127 üzenetére
Azt a kialakítást nem én csináltam, hanem az alapján készítettem én is a saját lejátszómat. A másik kialakítást meg ez alapján csináltam, ez is igényesen mutat, itt annyi a különbség, hogy oldalt van a lejátszólista. Utóbbinak a menetét írtam le itt, de ez alapján könnyen elkészíthető az előbbi is, és össze-vissza alakítgathatod egyébként is a JW FLV Playert a különböző paraméterekkel.
Remélem sikerül! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BloodRay #2116 üzenetére
Opera alatt sem megy.
Hogy FF alatt miért is megy, az nem tiszta egyelőre számomra.Viszont én JW FLV Playerrel ilyen lejátszólistás elven csináltam meg, itt leírtam, hogyan is csináltam pontosan: [link].
Próbáld meg ez alapján, hátha így is megtetszik.Nagyon könnyen testreszabható ez a kinézet is, így nem sok akadály van.
Ez a kialakítás egyébként hasonlít a tiédre (alul a lista a lejátszható videókról, fölül maga a videóablak).Szerk., OFF: esetleg ha magánvéleményt megengedsz az oldallal kapcsolatban
: nagyon igényes, nekem tetszik, de a főháttér kicsit hipnotizáló hatású.
Azt esetleg lecserélhetnétek egy, a szemnek kellemesebb színűre. Kicsit túlságosan elvonja a figyelmet az egyébként igényes beltartalomról.
-
akopacsi
csendes tag
válasz
BloodRay #2116 üzenetére
Először azt írtam, hogy más plugin kell az IE-hez, mint a FF-hoz... Viszont nálam sem indul IE alatt. Muszáj a player-t így linken keresztül betölteni? Biztos van rá valami módszer, amivel mind FF, mind IE alatt működésre lehet bírni. De én inkább feltenném a youtube-ra és beágyaznám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest