Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedar
csendes tag
TP-LINK router és HEDEN wifis IP kamera
Elég láma kérdés de segítsetek.
Vettem egy ilyen ip kamerát és sehogy nem boldogulok vele. Itthoni wifis hálózaton ip cím alapján és dyndns.org alapján is megtalálom, viszont más gépről nem. Mi lehet a hiba(router,kamera,dyndns beállítás), hogy állítsam be az eszközöket? Sajna a kamerához csak francia leírásom van.
Előre is köszi
-
damjan
csendes tag
Sziasztok!
családommal neten tartom a kapcsolatot és kicsit idegesítő a problémám... feltelepítettem a win7et. ( mondjuk eddig is az volt azzal a különbséggel hogy ez az ultimate változata) és hiába kapcsolok msnen webkamerát, egy idő után leáll. akadozik, vagy nem látok semmit. próbákoztam már webkam cseteken is kamozni, de ott sem látom a másik fél kamera képét. állítólag az enyémet jól látják. szóval az internetről fogadott kameraképek közül egyeet sem látok normálisan:S szerintetek mit tegyek? -
Dodoo11
csendes tag
Szia nekem is ugyenez a vebcamos gondom van de nem tudom leszedni erről a linkről ezt az msn-t és ha másikat próbálok ott ugyanez a gondom... lécci ha tudsz másik működő linket akkor küld el nekem
Előre is köszönöm -
Gabesz87
veterán
válasz
Flomaster88 #346 üzenetére
Szeva!
Mákod van, én pár napja ugyanezzel szívtam!
XP újratelepítés után ugyanez a problémám volt. Itt a megoldás, ezt töltsd le: [link]
Menni fog! -
Flomaster88
csendes tag
Hali!
Lenne egy kisebb probléma. Feltelepítettem egy webcamot és az msn-en nincs olyan funkció hogy webkamerás kép küldése, csak videóhívás funkció van. De nekem csak az előbbi kellene. Esetleg ezt az msn-en belül kellene állítani vagy valahol máshol. Most lett újratelepítve az oprendszer winxp. Win telepítés előtt még volt ilyen funkció. Drivert a gyári lemezröl feltelepítettem. Egyébként a cam csak valami noname féle. Valami ötlet e probléma ellen?
-
SalvadorLynx
aktív tag
egy genius gf112 webkamerát próbálok win7-re telepíteni. Találtam egy vistás driver, de telepítéskor az írja ki "remover.ini check failed"!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kolett18 #343 üzenetére
Nekem egy Asus X59 notim van és szintén ez volt régen a problémám hogy fejjel lefelé látszottam. De egy driver frissítés megoldotta. Szóval az asus oldalról szedd le a kamerádhoz való legfrissebb drivert!
De! Itt az én problémám! Légyszi segítsetek! A fent említett laptopba épített kamerám van, és msn-en ha elindítom, 2-3 másodpercig megy és aztán azonnal leáll, kikapcsol. Valami a nettel lehet, mert az a furcsa, hogy máshol tökéletesen működik, nincs ilyen baj. Mondhatni 2 helyen lakom, az egyiken ADSL van, ott jó, ahol meg nem jó, ott egy helyi kábelnet. Mindkét helyen wifi. Ötlete valakinek??
-
Kolett18
csendes tag
Sziasztok...lenne egy problémám..:S
Van egy ASUS X50RL típusú laptopom és a gondd a WebCammal van.:S
Régen Vista volt rajta (alapból így vettük) de nem kellett szal XP-volt rajta, már akkor sem volt jó a cam, mert fejjel lefelé voltam benne.Ezután Win7-et kapoltam rá, hogy hátha..de semmi, egy ideig jó volt, de csak az msn-en keresztül tudtam megnyitni..utánna raktam fel egy olyan progit, amit még a Vistás korszakából kapott a gép, egy Driver CD-ről, LifeFrem a neve, amivel megtudom nyitni a camot, és azóta már megintcsak fejjel lefelé vagyok:S
Nemtudom mi baja, és még annyi, hogy a sajtátgépben sem érzékeli, h felvan telepítve..ezen a LifeFrem alkalmazáson kívűl sehol nem tudom megnyitni..:S:S
Kérlek Segítsetek!!!!
Nemtudom h mennyire fontos infó, de msn-en az ikon kintvan, h van camom, de ha bekapcsolom vagy lefagy a gép, vagy csak szürkeség az egész és a megszokott.(fejjel lefelé)Bocsii h ennyit írtam...de nagyon jó lenne egy kis segítség:S
Köszönöm -
themebuilder
senior tag
válasz
lecsolecsi07 #341 üzenetére
Egyel kellett volna csak visszaolvasnod
-
lecsolecsi07
csendes tag
Sziasztok fiuk-lányok,legyetek szívesek segiteni nekem (sztem nem vagyok egyedül ezzel a problémával)Nekem van 1 logitech c120 tipusu webkamerám,arra kérnélek titeket hogy segitsetek eme problémámban.Ugyanis rossz a kamera képe.(csíkos,nem jol látható,rossz minöségü)mia teendö?????? elöre is köszönöm nektek!!!!!(ja,amugy xp-m van)sziasztok
-
harry
veterán
Próbáltad driver nélkül? Logi driverek néha kifejezetten használhatatlanok... XP-re rákötöttem egy C120-at, szépen ment, felraktam drivert, erre a sötétebb képek szétestek, csíkozott... driver nélkül no problem. Másik gépen Win7 alatt néztük driverrel, ott nem tapasztaltunk problémát.
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Logitech c300 -as webcamom és xp alatt csíkozott a kép minden programmal, viszont windows 7 alatt hibátlan. Drivert frissítettem régivel, újal egyaránt csíkos a megjelenített kép.Segítségeket előre is köszönöm!
-
kopidoo
senior tag
Ez egy kicsit off lesz, mert a milyet vegyek topik halott...
Webcam ajánlást szeretnék. Olyan webcam kéne nekem, amin van kültéri használat opció. Időjárás megfigyelésre használnám, csak állókép, fontos, hogy ne égjen bele az égbolt.
Köszi -
bukitomi
csendes tag
Sziasztok
ASUS K50IJ forditott webkamera problémát megoldottam windows 7-en.
1. asusoldaláról letölteni a Camera_Azurewave_Vista32_Win7_32_112420091029 (13 MB)
2. kitömöriteni egy mappába
3.Eszközkezelőben távolitsátok el a fent lévő kameraprogit
4. telepiteni a azurewave kamera progitNekem igy sikerült
-
lori79
csendes tag
sziasztok meg van ASUS LEPTOP KAMERA BEALITAS VINDOZ 7 RE . NE FORDITVA UZEMEJEN NEKEM UGY SIKERULT LE VETEM A KAMERAT AMIT A VIDOZ TET FEL AZUTAN KI HUZTAM A NETET NE TEGYE FEL ISMET AKKOR FEL RAKTAM A VISTA DRAJVER MEG A KAMERA ES MUKŐDIK REMELEM SEGITETEM MIDEN JOT SZIASZTOK
-
lori79
csendes tag
sziaszto
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Nekem csak egy kérdésem lenne,van egy sepia 2.0micro phone webcam-m az érdekelne hogy képet lehet-e csinálni vele
-
Lmh
őstag
sziasztok! a barátnőm laptopjára ujrarakták az xpt- és azóta a webcamja fordítva mutatja a képet! olvastam itt ilyen esetröl de szeretnék egy nagyon konkrét linket, h mit kell letölteni és felrakni, h jó legyen neki. rengeteg cucc van a gépén, nem akarom,h elvesszen vmi vagy elrontsak vmit
a sajátomon tuti megoldanám, de nála ovatosabb vagyok.
szoval a gépe: asus X58L
köszi szépen a segitséget! -
kovacsroli
senior tag
Hali!
Após gépén, ami egy asus f7se, nemtudom működésre bírni a beépített kamera mikrofonját, tehát képet vesz,de hangot nem. Win7 Home Premium. Drivert leszedtem support oldalról, ill. feltettem a w7-es klite kodekpakkot. Valaki aki tud, segítsen.
Köszi
-
D@ni88
addikt
válasz
Mr.Skyline #330 üzenetére
nekem megy a 326.
vistás driver megy hozzá.
-
Mr.Skyline
senior tag
Genius Ilook 310 webcam
nem megy nekem win7 alatt...
milyen drivert használjak, mert amit találtam egyik sem jó
-
meanda
csendes tag
Sziasztok!
Chicony dc 4110 típusú webkamerához keresek drivert, aki tud segítsen légyszi! Előre is köszönöm!
Kerestem már nagyon sok helyen, de sehol nem találtam még -
toni202
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy technika h16wc-01 webcam-om van.
De sajna nincs hozzá telepítőm.Ha vki tud működőképes progit az írjon a
antonio2010@freemail.huElőre is köszi
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Tud vki segíteni?
Nekem is van egy Logitech kamerám,a típusa Logitech webcam v-um14
És nem tudom használni Win7 64bit alatt,tudna vki segíteni hogy drivert vagy vmi megoldást találjak rá?
Előre is köszönöm. -
fzsolte
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Edimax 1510wg-s IP kamerát. Két dologra nem tudok rájönni. Az egyik, hogy nem tudok semmilyen lejátszóval rálépni. WMP-el és VLC-vel is próbálkoztam. Amikor rácsatlakozok, kéri a nevet és jelszót. Hiába írom be, újra megkérdezi...majd újra. És utána meg hibát ír ki, hogy nem tudott csatlakozni. Pedig a port, a név és a jelszó is biztos jó. Valakinek sikerült már csatlakozni hozzá? A másik kérdésem meg, hogy lehetne belőle a gépen valami device-t csinálni, hogy esetleg MSN-en is tudjam használni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
D@ni88
addikt
K50AB laptopom van
és Chicony USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00 kamera van benne. livefram3ban és msn webcam beállításnál is gyöngyörű a képe, de ahogy elkezdek valakivel webcamozni, egyből sötétebb a képe. pedig letöltöttem az asus camera-s linkjéről a drivert, de azzal se jó. pedig ha a liveframe3ban szép kéept ad akkor illene msnben is.
valakinek van 5lete? -
lorant80
tag
Szevasztok!
A köv. lenne a problémám:
Vettem egy Microsoft LifeCam VX-1000-es Web kamerát...!
A kamera működik..., elérhető a kép és video készítés is addig a Web kamera saját programján belül, még nem telepítem fel a Windows Live Messenger programot! Amikor feltelepül a WLM a programon belül nem tudok készíteni se fotót, se semmit (nem elérhető-szürkék az ikonok)!
Mi a megoldás ilyenkor???
A Skype progin belül tudok készíteni fotót, de az olyan gáz képet csinál mint állat!!!Segítségeteket előre is köszönöm!!!
-
Blade74
csendes tag
Szevasztok!Most először írok,de sajnos sürgős lenne a dolog!!!
A lányom eltörte a webkamerám telepítő lemezét,ha valaki el tudná küldeni a programot
az e-mail címemre, azt
nagyon szépen megköszönném!!!
WINBOOK a kamera a e-mail címem pedig: nyeki74@freemail.hu
Előre is köszönök minden segítséget!!! -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Nem konkrét típusról hanem általánosságban szeretném kérdezni, hogy egy olcsó webkameránál ha videótelefonáláskor szaggat, illetve késik a kép a hanghoz képest az azért van mert gyenge a webkamera vagy mert lassú az internet feltöltési sebesség?
Nekem egy Labtec 1200-as webkamerám van és a feltöltési sebességem olyan 20-25 kB/s.
Szóval lehet hogy hiába lenne jobb a webkamera ha az internet lassú? -
colle
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ASUS kamera gondom van, és megcsináltam az utasításokat, de nem tudom letölteni a drivert.. vagy letöltöm.. de nem engedi elindítani
a camera gyártóját is sikerült megkeresni: Chikony
de az ip-éhez nem találtam abba a nagy listában progit... csak hasonlót
USB\\VID-04F2&pid_B012&MI_00 - minden van 033, 028.. de 012-nincs:S lehet ez a baj??
és win7 -em van. Lehet túl régi a kamera, az op.r-hez? rakjak vissza vistát??? -
válasz
Balázs0916 #313 üzenetére
Megvan a megoldás.
Mivel előtte Logitech webkamerám volt, a Logitech driverét hiába szedtem le, a maradványai összeakadtak a Microsoft driverével.
Itt a részletes leírás, hátha valaki belefut ebbe:
http://support.microsoft.com/kb/929087/en-usÜdv.
-
Sziasztok!
Egy Microsoft VX-3000 webkamerát szeretnék Vista alá telepíteni.
Sehogy se sikerül
"Felkiáltójeles" marad az eszközkezelőben, "A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)" hibát ad ki rá.
Próbáltam frissebb driverrel, semmi változásA mikrofon részét tökéletesen felismeri.
Mi lehet a baj?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.
Gábor -
szalami
csendes tag
A fordított képes ASUS laptoposoknak!
Asszem megvan a megoldás.
1. meg kell nézni, hogy pontosan milyen típusú a webcam, ami a notebookban van, mert rossz drivert rakott fel hozzá a windows.
Egészen pontosan a kamera típusát kell megállapítani, amihez a PID kódja kell. Ezt hogy találod meg? Hát így:http://support.asus.com/faq/faq_right_second_detail.aspx?kb_guid=02B6B989-4468-5237-CB04-
BCF5B9FE9714&model_name=A3E&SLanguage=en-us2. Drivercsere. Letöltöd a jó verziót, és felrakod. Hogy honnan? Hát innen:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Camera
3. click and enjoy
-
szalami
csendes tag
Hello!
Detto. Fordított a kép. Asus K50IJ.
Megpróbáltam beállítani (nincs ilyen lehetőség)
Az Asusról frissítettem a drivert (semmi)
Tényleg csak a szervíz tud segíteni? (MI AZ AMI CSAK NEKIK VAN?) -
gizda
senior tag
sziasztok Asus K50IJ Series Notebook van a barátnőmnek és msn -nél fejjel lefelé látom a camerába
help!!!
-
Brigitta003
csendes tag
Sziasztok!!!!Van egy laptop-om, és az a webcammal a probléma hogy a képemet fejjel lefelé mutatja!!!:S már mindenhol próbáltam beállítani de nem sikerült!! Kérlek titeket ha valaki tudja hogy kell akk segítsen mert igy nagyon nem jó használni a webcamot!!!!
Előre is köszönöm!! -
Gery0704
csendes tag
hy nekem A4Tech PK-336MB webcamom van és skype on amikor beszélni akarok engem nem látnak megnéztem a skype om a video kártyámat ismeri fel webcamnak és amikor átváltanék mindig lefagy mit tehetek?
-
Remot
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Logitech Quickcam E2500 webkamera használható-e Windows 7 Professional 64 bit operációs rendszer alatt vagy teljesen reménytelen hozzá driver letöltése? Előre is köszönöm a választ. Üdv Remot -
razor7777
csendes tag
kösz a segítséget majd kipróbálom de lehet hogy valamelyik program miatt nem megy, fogalmam sincs hogy az msn és a skype-on kívül mi használhatja a webcamot
-
psyho777
tag
válasz
razor7777 #303 üzenetére
esetlen a windows a rossz??
áhh az lehetetlen egy ilyen stabil rendszer nem lehet hibás
Tegyél új wint vagy frissits 1 et.. de a legegyszerübb megoldás.. beviszed a webcamot a suliba vagy egy haverhoz ott felrakod ha megy akk gépeden frissités vagy újratelepités ha nem megy a cam akk új wewbcam vétel -
razor7777
csendes tag
Hello
Van egy Trust wb3320x webcamom. Valamiért az én gépemen nem működik. Van hogy kiírja azt a hibát hogy egy másik program is használja de fogalmam sincs hogy mi lehet mert minden olyan program ki van kapcsolva. A másik hogy a Movie Makerben bekapcsolom ott működik minden csak valamiért nincs képe csak fehérség. Fogalmam sincs miért már rengetegszer újra raktam a drivert de semmi. Kérlek segítsetek.Razor
-
milszab
senior tag
Szaisztok!
Nemrég vette egy Microsoft NX-3000 típusu kamerát és az a gondom vele, hogy villog,vibrál a képe! Tesóm laptopjára vettem! Nah most megpróbáltam másik 2 gépen és ott meg jó! Esetleg nem volt valakinek még ien gondja?? MIt lehetne csinálni? Ha feltelepítem szoftverét, vagy ha nem és simán rádugom gépre úgyis flismeri de mindkét esetben ezt csinálja...Érdekesség, hogy a Win7-tel megoldódik ez a probléma! De az meg nemkell...
Köszi -
ecology_83
tag
válasz
brigcsii14 #300 üzenetére
Driver frissítés vagy kodek letöltését javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest