Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flomaster88
csendes tag
Hali!
Lenne egy kisebb probléma. Feltelepítettem egy webcamot és az msn-en nincs olyan funkció hogy webkamerás kép küldése, csak videóhívás funkció van. De nekem csak az előbbi kellene. Esetleg ezt az msn-en belül kellene állítani vagy valahol máshol. Most lett újratelepítve az oprendszer winxp. Win telepítés előtt még volt ilyen funkció. Drivert a gyári lemezröl feltelepítettem. Egyébként a cam csak valami noname féle. Valami ötlet e probléma ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Fractal Design Define 7 Mini Black Solid
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Alienware 17r4 olvass
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest