Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz drag0njoe #5440 üzenetére

Josi: Érdekelne ez a kötelező javítás kijátszása dolog. :) Hogy tudnám megoldani hogy megcsinálják. Mondjuk félnék tőle kicsit,mert az alap dolog hogy Tilborgnál bevizsgálási díj is van ami közel 2000ft és kötelező kifizetni még akkor is ha utána elhajtanak. Eddig kétszer megtették, egyszer velem,egyszer szerviz céggel. Nem lennék biztos benne hogy nem lenyulnák a pénzem és vakarhatnám ujra a fejem mikor lessz működő pna. Meg hát 9000 ft-ból nem szivesen adok a semmire 2000ft-ot ha mégsem állnak neki megjavítani. Mert azt kötelező sajnos kifizetni azt közölték velem.

drag0njoe: Hasonlóan jártunk akkor. :) De nekem abszolút nem ismeri fel a gépemet a pna. Rádugom, van egy program CERegEditor nevezetű, számítógépen keresztül lehet registryt szerkeszteni, de nem kapcsolódik a készülékhez, mivel az usb-ért felelős driverek sem működnek a készüléken. Activesync sem találja a készüléket,meg meghajtóként sem jelenik meg. Sajnos ezért vagyok gondba. :( Mert registry-t ha hozzáférnék valahogy meg bütykölném hogy mennyen, de nem látok bele semmivel az agyába. De érdekelnének azért a részletek te hogy oldottad meg. Nekem a be/kikapcs gomb, a boot inditó file asszem yfloader.exe és a usb drivereket tekerte el. :F

Új hozzászólás Aktív témák