Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Nekem a TW: WH széria tipikusan az, hogy nagyon-nagyon érdekelne, de mivel nincs időm elmélyülni benne, így kimaradt sajnos, majd talán a nyugdíjas években, lol. (Más kérdés, hogy az árazási policy sem tetszik, hogy rengeteg faj érkezett fizetős dlcben, darabonként. Bár talán ennyivel a megjelenés után már lehet van valami komplett csomag)
-
Djuree
félisten
én megvárom mit írtok majd róla.
az új total wart nyomja vki? gondolkozok rajta, régi total warokat szerettem, megvan a warhammeres is (mindkét részt megvettem de minek) de egy percet se játszottam végül vele.
főként az érdekelne van e időkorlát (körkorlát), a régi total warokban ez idegesített, nem lehetett nyugodtan játszani mert lejárt a körlimit és vége volt a hadjáratnak.
-
reelc
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Refund csak közvetlen Steames vagy GOGos vásárlás esetén van, nem?
Szóval vagy refund lehetőség, vagy árban jobb vásárlás... vagy nem preorder, hanem amikor már lesznek tapasztalatok vele.Ránézésre pl. a Warhammer: Chaosbane is jónak tűnt... és nem derült ki 1,5 óra alatt, hogy mennyire vacak.
-
Frod
addikt
-
-
Peace
nagyúr
[link] Újabb fincsi videó!
-
Hintalow
senior tag
Hát először másolt a Blizzard a GamesWorkshop-tól (a starcraft eredetileg WH40K-nak indult) aztán most visszamásol a GW
-
Hintalow
senior tag
Ha így raknák rá akkor sehogy ez csak "jól néz ki".
A sisakok kezelése amúgy is teli van ellentmondással, ha részletesebben foglalkozik vele az író, akkor általában a felvétele külön kis szertartás, 4 szem elvvel, ahogy egymásnak ellenőrzik az enviromental seal-eket, hogy rendesen csatlakozik -e a páncél rendszereire stb.
De sokszor meg úgy kapdossák le - fel, mint a jómunkásemberek a svájcisapkát a csavargyárból kifelé jövet
-
BoB
veterán
The armouring of a space marine
A kérdésem hogy ha a sisakot így rakják rá, akkor azt hogyan tudják "menet közben" le- és felvenni?
-
Kritikus voltam, na....

Őszintén szólva az elmúlt 10 év legjobb, leghangulatosabb Wh40k játéka.
Tényleg nagyon sajnálom, hogy a fejlesztők nem egy második résznek fogtak neki. Az első bittől kezdve bármelyik akkordok át az utolsó pixelig érezni, hogy szívvel és lélekkel készült. Egy kis fejlesztő csapat kis pénzből egy tényleg élvezetes játékot tett le. -
Frod
addikt
Bevallom én sem hallottam róla, megnéztem pár fotót, és már ebből lejött (majd aztán a leírásból be is igazolódott), hogy VR cucc lesz, így talán érthető a radar alatt maradása.
#2372 Djuree
Alapvetően egy körökre osztott taktikai akciójáték tehát nem a műfajt találták fel újra, talán az Xcom a legnépszerűbb példa erre, viszont nagyon magas szinten van egyben az egész: a zenéje elképesztően jó, az Adeptus Mechanicus egy (szerintem) érdekes frakció, a sztorit egy 40k író jegyzi, ezért a főbb karakterek simán egy novella szintjén megállnak, és valóban eltérő jellemmel bírnak.
Többen is nagyon pozitívan nyilatkoztunk róla, ha visszakeresel a topicban, itt van pl. Cifu beszámolója. -
reelc
veterán
Warhammer 40,000: Battle Sister
Valamelyik nap láttam, hogy lesz ilyen is... akkor azt hittem linkelte már valaki, de most úgy látom nem.
Gondolom nem csak én nem hallottam még róla.
-
reelc
veterán
Most épp 3 FOR €10.79-ért (a legkisebb tier) válogass Fanatical Bundleban van.
Igaz a Heretek DLC nincs közte, és gondolom az Upgrade DLC is kihagyható, de ha érdekli esetleg még 2 játék, nem rossz lehetőség -
-
Djuree
félisten
de kár hogy 10 évvel ezelőtti szinten van a graf.

ennél az inquisitor is sokkal jobban néz ki ami pedig nem mai...2022-ben ez elég nagy gáz sztem...valszeg ez is olyan bukta lesz mint az utóbbi évek wh játékai, van egy kezdeti hype aztán ennyi... -
Phobion
addikt
basszus ezt nem is olvastam, de durva, meg az a hammer ami az előrendeléshez jár, az se gyenge:
'DESTROYER OF CRYS’YLLIX - The first Nemesis Daemon hammer, used to shatter Crys’yllix, the Lord of Change. Equip this powerful weapon and unleash your wrath upon countless Daemons.'
-
Phobion
addikt
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters | Pre-order Trailer
Megjelenési dátum: 'Coming to PC on 5 May 2022'LET'S GOOO!
-
Peace
nagyúr
[link] Itt van minden class egy helyen.
-
Peace
nagyúr
[link] Ő lesz az én kedvencem!!!
-
reelc
veterán
-
Matej
tag
Sziasztok!
Azon filóztam, megveszem karácsonyra a Battlesectort, erre nem megjelent Game pass-ra.
Yess.
-
BoB
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Ha már inkvizítor... tudom kb. senkit sem érdekel
, de a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrba jövőre jön az Adepta Sororitas DLC. -
Phobion
addikt
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Velem lehet tárgyalni, jöhet mind a kettő.
-
válasz
Phobion
üzenetére
Lényegében egy RDR2, csak a Warhammer 40k univerzumában.
Hát especiel az RDR2 és a Space Marine 1 között azért nem sok közös vonás volt.
Az RDR open world játék, a Space Marine egy "szimpla" csőjáték.
Ha álmodozni kellene, akkor jöhetne FPS nézetben CP2077 szinten is.
Bár ha már ott tartunk, hogy a Quantic Dreams Star Wars játékot készít... bármi lehet.
-
Phobion
addikt
Őszinte leszek. Én akkor is megőrültem volna egy Space Marine 2-ért, ha minden, szó szerint minden ugyanaz lett volna, mint a Space Marine 1-ben. Grafika, gameplay és minden egyéb. (Jó, a multiplayer az, ami nagyon sok javítást igényel.) Csak jöjjön folyamatosan és legyen benne jó a sztori, választható utak (Captain Titus of the Word Bearers
), fejlesztések. De ez csak én vagyok, kicsit fanatikus.
Lényegében egy RDR2, csak a Warhammer 40k univerzumában.
Remélem lesz benne egy jó pár jelenet, ahol Roboute Guilliman is tiszteletét teszi. Igazából, ha jól teljesíteni a kasszaknál és a játékosoknál is, akkor felőlem maradhat az alternatív univerzum és a Space Marine 3-ban akár az Arany Trónushoz is eljuthatnánk egy kis beszélgetés erejéig, mennyire epikus lenne.
-
Annyira kedvcsináló, hogy Primaris Mark X. Power Armour-ban mászkál már Captain Titus (aki eddig nem volt Primaris), a sisakján pedig Lieutenant (hadnagyi) rendfokozat színösszeállítása látható...

Anno a Space Marine első részénél is sikerült a lore-ba jól belemászniuk, mert valahogy Titus pont akkor lenne a 2nd Company parancsnoka, amikor Cato Sicarius lenne az a Wh40k Codex-ek és mellesleg egy pár novella szerint.
Szóval hogy ezt a blamát valahogy elsikálják, képesek voltak kitalálni, hogy a Space Marine egy alternatív Wh40k univerzumban játszódik. Ahol Titus a 2nd parancsnoka...
Kíváncsi vagyok, hogy itt hány ilyen lore-pofonba fognak beleszaladni ezek után...

-
Szőrös
veterán
Én ezen nem problémázok túl sokat, ez "csak" egy kedvcsináló videó, a gameplay szerintem úgyse ilyen lesz. Ott jönnek majd ránk tonnaszámra úgyis

-
reelc
veterán
Az SM-ek érkezése előtt úgy látszott, hogy mind mással volt elfoglalva.
Váratlan új ellenfelek jöttek, és az utasító szervezett támadásra utasította őket. Az új fenyegetésre. Legalábbis én ezt láttam benne.A kis létszámra meg lehet magyarázat esetleg, hogy ez valami felderítő csapat, utóvéd vagy mellékág, ami az áradat után maradtakat intézi el, vagy előttük derít fel. A teljes kontinens átfésülése.
Gondolom a sokaság a legnagyobb ellenállás felé ment.Persze ti ismeritek jobban, csak tippelek.

-
-
WayneGace
őstag
A hátralépés inkább ösztönnek tűnt számomra. De azonnal támadtak, amikor a "parancsot" megkapták.
Kb. szerintem olyan, ha utasítás az, hogy menjenek neki az ellennek, akkor is, ha már 1 milliárd fajtársuk meghalt az adott helyen, akkor is nekimennek, de anélkül, akár ösztönösen keresik a jobb alkalmat.
-
Frod
addikt
Megmondom őszintén mindamellett, hogy örülünk Vincent, meg tényleg álmomban sem hittem volna, hogy valaha folytatást kap a széria, nekem a videóban ami nem tetszett - amellett persze, hogy csodálatos - , azok pont a tyranidák.
Sem a meghátrálós kicsik, sem pedig a nagyobb, akinek szinte már "karaktere" volt, hogy ő most mérges és 1v1 párbajozik. Én úgy képzelem a tyranidákat mint egy áradat, egy irányíthatatlan erő, ami végigsöpör mindenen. Remélem a játékra el lesznek felejtve ezek a kis nüanszok, egy bioorganikus fegyvernek ne adjunk jellemet
Egyébként ami felvillant gameplay a végén, az nekem teljesen hozta a 10 évvel ezelőttit hangulatban. -
BoB
veterán
A tiranidák a végén fülüket-farkukat behúzve menekülnek el.... hát persze, pont ez az amit soha nem csinálnának
-
-
WayneGace
őstag
Hammer and bolter-t meg tudom nézni valahol?
-
Phobion
addikt
GOD-EMPEROR save us! HÁT MI VAN A VIDEÓ VÉGÉN!
Ez a játék nem lehet sz@r, egyszerűen tilos!
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters | Developer Diary: Seeding the Bloom
-
BoB
veterán
-
Szőrös
veterán
-
-
Phobion
addikt
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters || Codex Strategium - Baleful Edict
Újrajátszásokkal együtt simán lesz ebben 100+ óra. Egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen, biztos az lesz, hogy gyenge lesz hozzá a vasam, jöhetne konzolokra is.
-
-
Phobion
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), fejlesztések. De ez csak én vagyok, kicsit fanatikus.
Csak nem!!!!