Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Skull Throne 3 Sale miatt akcióban a Warhammer címek. Május 20-ig.
Pl. a Warhammer 40,000: Mechanicus -35%, és a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr -50% nem volt még ekkora akcióban.
-
reelc
veterán
válasz
Killer01 #1097 üzenetére
Igen, de a hazai kiadásról volt szó, és abból sajnos csak 2 rész jött ki.
Jóval több, mint 10 éve (lehet 15 is) volt valaki aki lefordított több részt is és publikálta a honlapján. Ez most eszembe jutott. Rákerestem, de már nem létezik, az illetőt nem nevezem meg- ezért is mertem ezt így leírni, ez így nem warez kategória. A gépen sosem szerettem hosszú szövegeket olvasni.
Sajnálom hogy nem folytatódott a hazai kiadás. -
reelc
veterán
Nyomokban Harry Harrison a Rozsdamentes Acélpatkány könyveinek hősére emlékeztet, túlélés és el ne kapják az elsődleges irányelv.
Úgy csavarni a szituációkat, hogy kedvező legyen.
Akkor megemlíteném a Bill, a Galaktika hőse c. könyvét is, szerintem ez is hatással lehetett Ciaphas megalkotójára.Ez az író írt régen egy Halálvilág c. trilógiát (Deathworld), a bolygó növényzete, állatai eléggé kiakarták nyírni a rajta élőket, akik állandóan harcban álltak a bolygóval. Ismerős, gondolom.
Nekem ezek jutottak eszembe, és ezt dicséretnek szánom!
Talán ezért is fogott meg ennyire a Hős története.
-
reelc
veterán
Elolvastam.
Tetszett, érdekel majd a többi kalandja is.
Jó karakter ő is és Amberley Vail is.Olyan szilárdak az alapelvei (túlélés mindenáron), hogy nem tartom valószínűnek, hogy efelé helyezne bármit is, de persze ez nem zárja ki a fejlődés lehetőségét.
Ciaphas úgy tűnik állandóan vékony jégen táncol, a szavaival és tetteivel meg kell felelnie a hírnevének, és az életben maradásnak is. Sokszor nem választhatja a legkézenfekvőbb megoldásokat a hírneve miatt (pl. az 5 elítélt esetében, vagy a tizedelés emlegetése) Mindegy amúgy mit akarna, mi lenne a könnyebb út. Ezért másfajta gondolkodásra kényszerül, látszólag mindenki számára a legjobbra törekszik és a Császárért, legbelül meg túl kell élnie, ez a fő.Eddig az Űrgárdistát olvastam csak, annyira régen, hogy nem is nagyon emlékszem már rá. Főleg anyagi okok miatt nem áll szándékomban szinte végtelen regényciklusokba beszállni, de Ciaphas jöhet.
-
reelc
veterán
Warhammer sale van a Humble Storeban.
-
-
HUmenetke
tag
Nézegettem pár ebook readert, de ami nem tetszik egyikben sem, az a nagyon fura lapozási animáció. Gondolom az e-ink miatt csak így tudja újrarajzolni a képet,de engem kifejezetten zavar.
-
reelc
veterán
Warhammer: Vermintide 2 - vadonatúj részletek derültek ki a Winds of Magic kiegészítőről
Nekem nincs meg a játék, de nagy dolog, hogy kap endgame tartalmat. A cikkben többször említett Diablo 3 GR-ezés jó rendszer, érdekes lesz látni egy variánsát ebben a játékban.
A Grim Dawn új kiegje is hozott egy GR féle megoldást, jó az is! -
Djuree
félisten
válasz
Düsseldorf #1079 üzenetére
ne haragudj, de nagyon kevés vagy te ahhoz hogy itt személyeskedésbe kezdjek veled, szal inkább nem, köszönöm. lehet másik kasszához fáradni...
-
Matej
tag
válasz
Ez hibátlan.
12 sor kiokítás, magyarázkodás után az UI mindent visz.
Le a kalappal. -
Giovan!
addikt
válasz
Szerinted érdekel bárkit, hogy te miért lopod a könyveket (és mellé még gusztustalanul személyeskedsz is)? Engem speciel nem, szóval kímélj meg a magyarázkodástól. A warez amúgy tiltott a PH-n, szóval ne nagyon erőltessük a témát.
-
Düsseldorf
tag
Semmi érdekes v. ellentmondás nincs ebben, csak a te jelek szerint kissé egyszerű világodnak magas, hogy nem csak a wk40k univerzum, és az ilyen ponyvaregények léteznek.
A világot ugyan már a valhallás inkvizitor óta (alighanem még csak pajzán gondolat voltál a kiadásakor) kifejezetten kedvelem, de mivel könyvgyűjtő vagyok, és az engem érdeklő régi könyvek nem épp olcsóak (110 000-ért is vettem már könyvet), a pénzt inkább arra adom ki. Tetszik érteni? Ha magas, akkor szívesen leírom még egyszer, még egyszerűbben.
Emellett (plusz a 2 gyerek), még a 4-500 csak angolul elérhető Wh40k könyv beszerzése sajna eléggé túl van anyagi lehetőségeimen, igy áttértem ezek free letöltésére, mert azért érdekelnek. Ha elitéled, pont nem érdekel, bizonyára zsenge életkorod magyarázza naivitásodat.Ui. Egyébként meg ne röhögtess, kicsit túlértékeled magad, csak nem gondolod hogy egy hozzád hasonló arctalan Gipsz Jakab/Jolán felé bármi magyarázkodási kényszerem van? A tényszerűség kedvéért csak leírtam a valóságot, ennyi.Azt meg csak remélem hogy tágíthattam a világképedet és rávilágítottam hogy a világ nem olyan egyszerűen ff, ahogy az óvodások elképzelik.
-
Peace
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
Düsseldorf #1068 üzenetére
erdekes, az elobb meg letoltogetted a konyveket ingyen, most meg mar 6-7 millioert vettel. lol.
nem kell utolag megmagyarazni a bizonyitvanyt, foleg igy nem... -
Cifu
félisten
Olvastam én is ilyen teszteket (amelyek "valamiért" az e-inket csodálatos szuperlatívuszokkal dícsérték), de ez olyan, mint amikor be akarták bizonyítani, hogy a monitorok képe káros a szemre, de a számok azt mutatták, hogy a kísérleti alanyok kétharmadánál semmiféle negatív hatást nem tudtak bizonyítani, a maradék harmaduknál pedig valójában ezer más tényező is közre játszhatott (például a helység megvilágítása vagy a nem számítógép előtt töltött időben való elfoglaltsák).
Én próbáltam e-inket, IPS és AMOLED kijelzős telefont is, egyikkel se volt soha probélmám.
-
HUmenetke
tag
Láttam, hogy sokan olvastok digitálisan könyvet. Mit használtok erre, e-book olvasót, tabletet? A HH bundle miatt elkezdtem digitálisan olvasni, de a telefonomon, ami nagyon bántja a szemem.
-
Düsseldorf
tag
Az elv nemes, de egyrészt annyi könyvem van h. a harmadát (az is több mnt 1000 kötet) kénytelen vagyok szüleimnél tárolni, mert a párom azt mondja nem vagyunk könyvtár
(és neki is vannak könyvei), másrészt az elmúlt 10 évben annyit költöttem könyvre, hogy abból már egy új autót vehettem volna- szóval drasztikus önkorlátozást kénytelen voltam bevezetni, nagyon megnézem mit veszek meg. A Wh40 világát meg imádom, de azért legyünk őszinték, nem az a szint, hogy ebből az angolt is megvegyem könyv alakban (magyarból még igen).
Meg eleve a letöltött 300+ könyvüket fizikailag is megvenni, beleértve külföldi postaköltséget, hááát, egy újabb kb. 2 mió HUF lenne, plusz egy újabb komplett könyvespolc, irreális. És akkor a tengersok időt hagyjuk is. -
girion
csendes tag
A könyv vétel/letöltés témához. Én mindig először letöltöm, vagy ha tudom kikölcsönzöm könyvtárból a könyvet. Vagyok annyira finnyás hogy túl gyakran bánjam meg azt ha látatlanban/olvasatlanban veszek könyvet. Azt veszem meg amit arra érdemesnek találtam már. Warhammerben pedig főleg az író alapján veszek. Azt veszem meg aminek a szerzőjét szerintem támogatni kell a vásárlással. Hogy lássák hogy jól fogy és így egyre több és több történet jöjjön tőle. Főleg akkor ha kevésbé ismert, foglalkoztatott, vagy egyenesen új tehetség a BL istállójában.
Papír vs ebook témában pedig... egy jó ideje leszoktam már a papír könyveim olvasásáról. Valahogy mindig olyankor és ott találok időt olvasásra ahol a könyvet nem tudnám elővenni, így marad a telefonon olvasás.
-
Djuree
félisten
válasz
Düsseldorf #1060 üzenetére
ez eleg gaz hozzaallas. nekem meger a szorakozasom ennyit, es ezzel osztonzom oket h legyenek uj konyvek. szted ki adna ki konyvet ha nem lenne bevetel mert mindenki letolti?
en is letoltom mert tableten olvasok mert ahhoz nem kell kislampa nem zavarom este a csaladot, de meg is veszem hogy a polcon legyen, igy legalabb az uj allapotu marad. -
Peace
nagyúr
válasz
Düsseldorf #1060 üzenetére
Nem vagyok a lopás híve. Gazdag sem vagyok, letöltöttem már jó pár könyvet szégyenszemre, ez is tény. De a polcon sorakozik majdnem 90 WH könyv angol és magyar vegyesen. Azt a havi pár 1000 forintot én szívesen fordítom könyvekre. Arról nem beszélve, hogy még mindig rosszul vagyok a readertől. Sokkal jobban szeretem, ha a könyv a kezemben van és lapozhatom. Ezerszer inkább olvasok egy külföldről rendelt antikvár omnibus-t, mint a readert.
-
Düsseldorf
tag
Ha a Tuan nem adja ki v. nem akarod kivárni mig kiadja ami érdekel téged, akkor ha már eredetiben olvasod és ebookként, akkor ugyan kár egy egy eurocentet is kiadni rá, mert szó szerint minden valaha kiadott Wh40k könyv és novella fent van a neten.
na jó, lehet h. a legfrissebbeknek kell 1-2 hónap mig felkerül, de pl. már az Anarch is fellelhető jóideje, és a HH 53 kötetéből is csak 1 v. 2 hiányzott amikor kb. 2 hete néztem.
Ezért én vagy a magyar gazdaságot/Tuant támogatom, vagy letöltöm angolul, mert ugyan nem sok egy omnibus ebook-ért az a 15-20 euro, de ablakon kidobott pénz, ha ingyen is letöltheted némi keresgélés után -
Peace
nagyúr
válasz
Hintalow #1057 üzenetére
Nekem is az első 7 könyv van meg magyarul. Aztán meguntam a várakozást és megvettem angolul a többit. Mondjuk most a 14. kötetet megint magyarul vettem. Igyekszek Tuan-tól is vásárolni, ennyivel is támogatom a hazaiakat. Értelem szerűen sokkal olcsóbb lenne a 3 Ciaphas omnibus angolul. És még olcsóbb ebook-ra letöltve. De ennyi belefér. 1-2 havonta egy könyv az semmi.
-
Hintalow
senior tag
Magyarul már nem olvasok, eddig a Gaunt könyveket szedtem össze csak magyarul, de most jött volna a 8-ik (időrendben szerzem be a WH könyveket.) viszont 1 darabot találtam belőle vaterán, azt is 5000 Ft-ért. Hát kösz nem
A meglévő 7 részt eladtam 2 nap alatt (jó rá a kereslet) és már be is érkezett a 3 omnibus az abeebooks-ról, tehát már a 9 részig megvagyok, és 2000 Ft plusszban szálltam ki a buliból
A ciapas könyvek fordítását üdvözlöm, szerintem a stílusa be tud majd vonzani rajongókat, de sajons egy ilyennél tudják nagyon elszúrni az egészet, ha béna a fordítás, remélem jól megcsinálják. -
Cifu
félisten
-
Matej
tag
Dettó. Ezért (sem) járok kocsival.
Család, gyerekek, otthon esélytelen lenne olvasni. MArad az utazás, ott viszont nagyon jó, mellesleg olyan, mintha erőtér lenne körülöttem, az egyesen már többször kerültek el kötekedő alakok. Szerintem nem értették mit csinálok. Telefonnak túl nagy az Ezer fiak. -
Peace
nagyúr
Most már 8-9 éve így csinálom. Ha éppen tömegközlekedéssel utazok vagy bármire várok, akkor előkapom a könyvet (mindig nálam van!) aztán hadd szóljon. Sokan panaszkodnak, hogy nincs idő vagy alkalom, hogy elolvassanak bármit is. Már a melóba menet meg hazafelé úton ez a 2*20 perc is rengeteg. Itthon soha nem olvasok! Így is azért megvan a havi 2-3 könyv. Imádom, hogy el tudok merülni bármilyen kalandban ahelyett, hogy néznék kifele a fejemből az ablakon át.
Míg mások azon agyalnak, hogy már megint menniük kell melózni és mennyire fos lesz vagy hogy mennyire undorodnak más emberekkel utazni, addig rám vámpírok vagy más szörnyűségek leselkednek a sötétből, vad űrcsatákban veszek rész, vagy az Istencsászár hű szolgái semmisítik meg a Káosz csatlósait. Vagy ismét valami agyament író zseni munkássága szakítja ki az elmémet a térből és hajítja át egy másik dimenzióba, miután pörgetett rajta párat.
-
Peace
nagyúr
3. fejezet környékén járok még csak, talán két napja kezdtem bele a trolin. Remélem jó lesz, nagyon sokan dicsérték. Gondolkoztam, hogy megveszem a három omnibus-t, ami az mind a 10 könyvet tartalmazza, de gondoltam, hogy akkor már támogatom továbbra is a Tuan-t, aztán inkább magyarul. Bár kétségkívül jóval olcsóbb lenne a 3 angol gyűjtőkötet.
-
reelc
veterán
Igen felszínes "tudásom" van a 40k világáról, de mióta ebben a cikksorozatban (ez volt nálam az alapozó, tetszett az illető stílusa is amiben írta a szöveget) először olvastam Ciaphas Cainról, elhatároztam, hogy megfogom venni egy könyvét.
Kb. ez a hsz győzött meg erről akkoriban: "Ciaphas Cain pedig a 40K Edmund Blackadder kapitánya :-) "
Szóval köszi az infót, hogy megjelent, amint tudom megveszem. -
Peace
nagyúr
Tervezi valaki elolvasni? Írhatna róla. Szemezek vele egy ideje. Mondjuk bőven van mit olvasni, de mindig az kell, ami még nincs meg.
-
Djuree
félisten
mennyire érdemes sima festék helyett airt venni ami airbrushba való? úgy hallottam a sima festéket is kell hígítani, akkor meg már jobb az air nem mert az alapból hígabb?
-
Giovan!
addikt
Köszi szépen Peace és Cifu, ezek szerint én gondoltam túl a dolgot (a Perturabos kép tényleg király, a techpriestes vonal nálam az ő esetében eddig valahogy kimaradt). Plusz a linkelt redittes beszélgetés még annyit hozzátesz a dologhoz, hogy egyesek szerint a terminator páncél irányításához kellettek a csövek, de ez pl. az első pár könyvben (amiket még olvastam), nem szerepel. Dehát továbbra is pont ezért olyan király a 40k, minden lehetséges, és annak az ellenkezője is
-
Cifu
félisten
válasz
Giovan! #1032 üzenetére
Perturabo esetében már a Horus-hoz való csatlakozás előtt is ott voltak azok a csövek és vezetékek. Mivel a Mechanicum-al jó kapcsolatokat ápolt, feltételezhetjük, hogy itt hasonló megoldásokról van szó, mint amit a Tech Priest-ek esetében is látunk.
Horus más tészta. Az őt ábrázoló első képeken szó nem volt ilyesmiről.Itt a leglátványosabb példa, 1990-ből:
Azzal együtt, hogy ma megmosolyogtatónak hat a rajz, láthatóan szó nincs semmiféle csövekről vagy vezetékekről. Ugyanolyan terminátor páncélt viselt, mint a rendes űrgárdista terminátorok (akkoriban így néztek ki...).
Ezt a képet a 2004-ben újra festették, ezt gondolom már mindenki ismeri:
Itt már hangsúlyosak a csövekkel és vezetékekkel, meg a vörös háttérfény. Szigorúan saját vélemény, de ennek nem volt canon háttere. A grafikus ilyesmikkel próbálta hangsúlyozni, hogy mennyire eltávolodott az emberi mivoltától. Érdemes megjegyezni, hogy ekkor és ez előtt a hagyományos űrgárdisták esetén sose volt jellemző ilyen csúnyán összekábelezett fej, maximum egy-egy kiberszem vagy hasonló jelent meg.
A Horus Heresy novellasorozat elindulása után viszont ez változott. Például Abaddon esetében ez a kép elméletileg a HH előttről származó állapotot mutat - vezetékekkel, terminátor páncélban.
Mit tudtunk meg ebből? Saját véleményem szerint nincs kidolgozott háttere ezeknek a vezetékeknek. Egyszerűen csak a grafikusoknak tetszett, és így vetették papírra...
-
Peace
nagyúr
válasz
Giovan! #1032 üzenetére
Mást is foglalkoztatott a téma.
32. kötetet olvasom éppen, de nem hinném, hogy találkoztam bármiféle magyarázattal. Páncél csatlakozásra tippelnék én is. Angron és a fiai esete szerintem egyedi. Persze tévedhetek.
-
reelc
veterán
-
Giovan!
addikt
Bocs a topikhoz lazán kapcsolódó kérdésért, de a Horus Heresy könyvek közül én csak az első ötöt olvastam, és nem igazán találtam a neten sem a választ, szóval dondoltam megkérdezném itt: Horus fejéből miért állnak ki azok az Angron csöveihez nagyon hasonló csövek? Meg Perturaboéból is? Náluk is az agresszió fokozását szolgálja? Vagy csak Fabius valami szerkezetéről van szó? Vagy csak olvassam el a könyveket és megtudom?
Mindesetre köszi a válaszokat előre is, egy ideje már foglalkoztat a kérdés.
-
reelc
veterán
válasz
Phobion #1027 üzenetére
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr van. Peace elég sokat írt a topikjában róla.
Azért is offoltam be ide a Chaosbanet, mert bármely Warhammer világból is elég kevés a színvonalas játék, és ha esetleg jól sikerül az is bepróbálhatja aki nincs oda a Fantasyért. Ránézésre jónak tűnik, bármilyen lehet majd kiderül.
-
reelc
veterán
Peacenek.
Persze más is megnézheti.
Júniusban jön ki. -
HUmenetke
tag
-
Cifu
félisten
BattleFleet Gothic: Armada 2 félidős vélemény (birodalmi kampány cirka 31 óra játékidővel):
Kezdjük az elején: sajnos azt mondom, hogy nem ajánlom a játékot, ha csak nem vagy Warhammer 40k illetve elvetemült űrstratégia rajongó. Azt is le kell szögezzem, hogy engem picit sem érdekel a multi része a játéknak, csak az egyjátékos kampány, ez alapján tudok ítélkezni felette.
Nézzük a jó oldalát a játéknak: az BFG: Armada első része egy merész és jó értelembe véve szórakoztató játék volt. Akadtak gyermekbetegségei, de élvezhető volt, hangulatos rajzolt átvezető animációkkal, egy kerek történettel. A második rész a stratégiai részt egy új lépcsőfokra helyezte, flottákba tömörítve a hajókat, szélesebb körű mozgásteret adva a játékosnak. Mindez mellé pedig rengeteg, tényleg rengeteg faj került bele a játékba. Nem is tudom, szerintem nem maradt ki egyetlen Wh40k frakció sem a játékból. Ami hatalmas teljesítmény.
De itt jön a rossz oldal. A sok frakció, amely feltehetően csak a multi miatt kerültek be, egy csomó játékegyensúly és történet problémát vet fel. A stratégiai része a játéknak láthatóan kapkodva készült, rengeteg logikátlansággal, átgondolatlansággal. Például a flották között egyáltalán nem lehet a hajókat mozgatni. Még az azonos flottatípusok között sem. Itt jön a következő "csoda", hogy a birodalmi kampányban sikerült három frakciót beletömöríteni (Imperial Fleet, Space Marine és az Adeptus Mechanicus), amivel csak az a gond, hogy hiába növeli meg a lehetőségeket, láthatóan félkészek, például az űrgárdistáknak és a Mechanicusnak nincsenek se Battle Cruiserjei (Csatacirkáló) se Grand Cruiserjei (Nagy Cirkáló). De a többi hajóosztályból is szűkös a választékuk. Nyugodtan lehetett volna összevegyíteni őket, de nem, kellett a szeparáció. Aztán jönnek az olyan problémák, hogy azonos megoldások különféle hatással vannak a játékmenetre nálunk és az ellenfélnél. Például a rendszerekben az aknamező nálunk egy körrel késlelteti az ellenséges inváziókat az adott rendszer ellen, az ellenfélnél viszont beszűkíti a támadáskor a lehetőségünket azzal, hogy 3 flotta helyett csak 2 flotta léphet az adott rendszerbe...
Itt kezd el a szörnyű gonosz felkúszni a gerincünk mentén. A játék ugyanis túl sokat akart markolni, és emiatt egy újabb láthatóan félkész játékot kapunk a nem kevés pénzünkért. Hogy időről időre lefagyásokat tapasztal az ember, egy (nem kicsit idegesítő) dolog. Hogy egy csomó játéktechnikai részletet a játék konkrétan nem magyaráz el (például hogy a Battle Plan-okkal lehet hátráltatni egy körrel az inváziókat), egy másik idegesítő probléma. Hogy aztán alapvető problémák teszik pokollá a játékot, például az ellenséges stratégiai körben nincs egy fia mentés sem, akkor sem, ha 5 csatát kell egymás után megvívnunk. Ha valamelyiket elbukjuk, akkor vagy visszatöltjük az előző körünk végét, vagy elfogadjuk a kimenetelt. Hajrá... Hasonló probléma az Auto-Battle csodás lehetősége, ami elvben a játék vége felé meggyorsíthatja a játékot, amikor már féltucatnyi szektorban kell 6-8 flottánkat kormányozni. Jól hangzik, hogy nem kell minden csatát végigjátszani, de azonos pontszámnál a flottánk nagy része odavész, ha automatikus végeredményt akarunk. Ha mi irányítjuk, az ilyen csatákban még közepes nehézség mellett is problémamentesen, komoly áldozatok nélkül sikerül győznünk. Így az auto-battle egy olyan opció, amit csak akkor érdemes használni, ha legalább kétszer erősebb flottánk van, mint az ellenfélé. Ami a játék vége felé nem sűrűn fog előfordulni...
Erre a játékra még 3-6 hónapnyi fejlesztési idő ráférne. Igen, majd utólag, javítótapaszokkal orvosolják a gondok egy részét. Mi pedig bétateszterként vehetünk részt ebben. Ami miatt nem tudom azt mondani, hogy ez a játék megéri a pénzért. Majd bő fél évvel a kiadása után, a leárazások kezdetén és egy pár patch kiadása után megéri azt az összeget, amit akkor kérnek érte. Ami miatt elképesztően fáj a szívem, mert lehetne ezt másképpen is...
-
Phobion
őstag
👏 👌 💯 szép munka, remélem a Blood Angels sorozat is lesz ilyen jó!
SZERK.: Kezdődik a finálé! Horus Heresy - Siege of Terra
-
reelc
veterán
Elnézést, nem 40K, de hátha érdekel valakit.
Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition most $12-ért van a Humble Monthlyban egyéb játékokkal (eddig 3 van felfedve). Rekord alacsony ár érte, főleg hogy több játékot kapsz ennyiért.
Emellett hozzá lehet férni a Humble Trovehoz is az előfizetés alatt, van benne sok DRM Free játék, letölthetőek.
Bővebb infókat az előfizetésről-lemondásról stb. pl. a bundle topikban tudnak mondani. -
Peace
nagyúr
A VIP demo PS-en tragédia volt, nem töltötte be küldetéseket, fel is ba**ott. Telepítettem PC-re, ott gond nélkül ment, le is toltam összes küldetést. Nekem baromira adta a repülés, gunplay, a boss-ok. Ha lesz rendes content, akkor nem lesz gond. Van olyan nehézségi szint, ahol 3100%-os HP és sebzés van.....oda azért kell majd egy kis idő farmra.
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
Ha normál (egy koponya) szinten játszol, akkor irtó könnyű a kampány. Konkrétan nem buktak hajót soha a bétában.
Most persze eleve két koponya szinten indultam, így viszont most ott állok a kis 200 pont alatti flottiláimmal és szomorú szamurájként nézek a Cadia rendszerben ücsörgő három darab 400+ pontos káosz flottára. Hát nem mondhatnám, hogy vidám a jövőképem...
-
Phobion
őstag
Battlefleet Gothic: Armada 2 - Launch Trailer
FOR THE EMPEROR! FOR DORN!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W