Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Tök jó lenne, ha nem lennék ennyire félelmetesen béna ebben az űrstratégia műfajban. Első résztől is kivoltam idegileg. Pedig nagyon adná!!! Most olvasom pont a "Legacies of Betrayal" könyvet, itt is volt nagyon fincsi kis ütközet! Egyből eszembe is jutott, hogy hamarosan itt az Armada második része, de tuti ez sem fog menni nekem...
-
Cifu
félisten
No megnéztem az Armada 2 béta kampányát (a multi nem érdekel).
A játékmenet változott, noha nem drasztikusan, immár flottákat irányítunk, amelyek eltérő frakciókhoz tartozhatnak (pl. az Imperium esetében Imperial Fleet, Space Marine és és több parancsnokunk is lehet. A hajók egyénisége (kapitány képe, egyéni speciális fejlesztések) helyett a flottáknak van admirálisuk, akiknek vannak speciális képességei (pl. a probe vagy plasma mine immár csak a flottaparancsnok hajóknál található meg). A kezelőfelület egy fokkal letisztultabb, de kevésbé átláthatóbb lett, és sajnos elég bugos jelen állapotában, pedig nyakunkon a megjelenés.
A kampányban alaphangon a küldetések 95% egy zászlófoglalósnak tekinthető küldetés, 5 stratégiai zóna van a térképen, ezt kell elfoglalni, aztán 10 másodpercenként annyi stratégiai pontot kapsz, amennyi zónát birtokolsz, aki eléri előbb a meghatározott limitet, az nyer. Ha megerősíted az adott szektort (aknamező, védelmi platform illetve egy védelmi bázis) az ennek a játékmenetére van hatással: a védelmi platform ill. védelmi bázis esetén két (három) pontot élből birtokol a védő, és ugye először szét kell lőni a platformot vagy a bázis, hogy elfoglalhasd. Ez így még ügyes is, csak gondolom az ötvenedik ilyen után már baromi unalmas lesz...
Már ez sem feltétlenül felemelő, de a többi sem feltétlenül az. A Mechanicus a BFG:Armada 2 zenéi nagyon laposak. A játékban például nem lehet átkonfigurálni a "chain nav-point" gombot (bal shift alaphelyzetben). Az átvezető videók pedig valamiért kb. 10 fps-el futtotak.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy le kell írni a játékot, mert a hangulat nem rossz, a mikromanagement még mindig élvezetes (lehet, ha bár bugot kijavítanak, vagy például valahogy kifejti a játék, hogy például a fleet upkeep pontosan hogy is áll össze).
-
Phobion
őstag
Na akkor majd beruházok rá!
-
Cifu
félisten
Nagyjából 15-25 óra játékidő van benne. Szerintem pont jó, se nem rövid (ha akarsz, belehúzhatsz), se nem hosszú (ha elhúzzák, akkor idővel laposodik a játék, akár hogy is nézzük). Annyi van, hogy a játékbalance van némileg elszúrva, mert még a legutóbbi patch-el is lvl 18-21-es Tech-Priestekkel az utolsó bossfight rém nevetséges, egy-két körön belül kivégzed a főbosst...
-
Peace
nagyúr
Nálam most a Mechanicus mindent vitt, hihetetlenül élveztem!!!! <3 Armada nem az világom, teljesen gyökér vagyok hozzá. Folyamatosan buktam a küldetéseket. Valami bolygó felszíni bombázás sem ment, aztán valami Eldar hajót kellett volna elkapni, az is elmenekült. És akkor itt el is búcsúztunk egymástól. :-(
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
@Giovan!: A Halo egy erőtér, az Ancient / Mastercrafted Power Armour meg jellemzően hülyére van díszítve. Szóval esélyesen ez egy sima Mk.7 Power Armour lehetett...
@Matej: Az mondjuk lehet. Ez meg is magyarázza végül is a szituációt. Az tényleg csak erre jó.
-
Giovan!
addikt
Engem sem fogott meg túlságosan, de nem is mutattak belőle túl sokat, szóval még bármi lehet azzal a szériával.
Cifu: Nem vagyok túl jártas az astartesek vértjeiben, de lehet hogy nem sima ceramite vért volt, hanem valami turbózott cucc, pl. mint ami a Space Marine játékban volt megszerezhető (iron halo volt a neve azt hiszem, valami erőteret generált). Talán az ancienteknek is valami erősebb power armorja van, de ebben már nem vagyok biztos (tényleg, azoknál mindig ott van a flag?). Mindenesetre szerintem rohadt jól nézett ki, ahogy vörösen izzó foltok maradtak ott, ahol telibekapták a lövések
Más:
The Death of Sigismund (Animation)Nem tudom volt-e már, én ma láttam. Elég durva videó, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz, dehát ez a 40k topik, szóval senki sem lepődik meg ezen szerintem
-
Giovan!
addikt
Nagyon adja! Ha ilyen minőségű lesz a GW házi szériája is, én meg leszek elégedve
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
Nos, a hétvégén kijátszottam a Warhammer 40k: Mechanicus-t. Az elmúlt évek legszórakoztatóbb Wh40k játéka szerintem, ami mondjuk félig-meddig dicséret csak, mert hát vakok között félszemű a király. Ettől független a kis fejlesztőcsapat minden dicséretet megérdemel.
A játék pozitívumai a végül is három részre osztható játékmenet (csapatmenedzsment, a kriptákban kavirnyálás és maga a harc rész), amely nincs túlbonyolítva, de kellően szórakoztató tud maradni relatíve sokáig. Pozitívum a történet és a jól kitalált karakterek, az összerakott történet. A zene nem rossz, sőt, az elején kifejezetten hangulatos, de azért a végére már kissé monoton - némi változatosság még elfért volna itt.
A játék kb. 50-60%-ig nagyon jó kihívás volt, de nem túl nehéz, párszor vissza kellett töltenem, mikor meghalt egy tech-priest, de nem volt vészes, sehol sem kellett mérgelődnöm, hogy nem tudok egy csatát megoldani. A nagyobbik baj, hogy nagyjából az 50-60% környékén a Tech-Priestjeink már elkezdenek Terminátorokként, vagy inkább Space Marine-ként viselkedni. Az utolsó harmadban egyre sűrűbben volt olyan csata, amit egyetlen kör alatt megnyertem. Nekem csak 4 Tech-Priest-em lett (pedig vadásztam többre), de ők viszont nagyon magasra jutottak, a játék végén 20-as szintű volt mind - azt hittem ez a level-cap, de nem, még innen is lehet továbbfejleszteni őket, hogy hova, azt nem nagyon tudom persze. A játék próbál lépést tartani saját magával, és amíg az elején 6-8 HP-ja van egy Necron Warriornak, a végén láttam 22 HP-st is, de ez sem elég. A végső csata kerek három körig tartott. Az elsőben megöltem az egyik mini-bosst, a másodikban a másikat, mire felkelt a nagyfőnök, akit a harmadik körben daráltam be - és jött a véganimáció...
Én az 1.04-es verzióval toltam végig, de már van 1.06 és az jelenleg nyílt teszten lévő 1.08 kifejezetten balance célú, tehát lehet, hogy ezzel közben csináltak valamit, szóval nem biztos, hogy ez valóban negatívum.
Ami még kicsit bántott, hogy az átvezető animációk... kicsit olcsó hatásúak. A rajzoltak még elmennek, de láthatóan kevés és rövid. El tudtam volna viselni többet és részletesebbet, dehát végül is ez egy "félárú" játék, ennyit érdemel. A játékbeli átvezető animációk még kevésbé nyerték el a tetszésemet, konkrétan van egy jelenet, ahol egy felébredő Necron-Lord lesétál egy lépcsőn - amely textúra alapján lépcső, ő mégis úgy sétált le rajta, mintha egy sima felületű rámpa lenne. A játékban nem tűnnek fel az ilyen animációs problémák, de hogy direkt egy átvezetőbe nagytotálba a képembe tolták, nos, annyira nem tetszett.
A kritikus hangok ellenére ez egy nagyon jó kis játék, csak nem kell túl magasra rakni a lécet. Jöhetne belőle a második rész...
-
reelc
veterán
Elnézést, nem 40k, de pl. Peacet érdekli, tudom.
-
Peace
nagyúr
HH-vel is jól elakadtam a 31. kötetnél. Jelenleg valamiért nem akaródzik folytatni...
Cifu: Nem kell feltétlenül kapkodni, csak nehezebbek lesznek az összecsapások. Ha jól emlékszem, akkor csak 77% körül volt az ébredési folyamat, amikor bementem a főboss-hoz. Szóval lehetett volna még időzni és rengeteg fegyvernek és felszerelésnek így sem bukkantam a nyomára. Mondjuk olyan szinten kegyetlen erős lett a csapat már 10-es szint környékén. Amikor meg már megvan mind a 6 tech-priset és fel is vannak fejlesztve 13-14-esre, akkor iszonyat brutális mészárlást lehet véghezvinni! Nekem az idei év egyik legnagyobb játékélménye, piszkosul élveztem!!! Pedig azért volt itt mellette nekem 13-14 játék PS-en is (augusztusban vettem és bepótoltam minden nagyobb címet, ami PC-sként kimaradt az életemből).
Mindent sikerült hihetetlenül eltalálniuk! Játékmenet, karakterek, hangulat, szövegek, és a ZENE!!!!!!! <3
-
Cifu
félisten
Elkezdtem ezt a Wh40k: Mechanicus játékot, és meglepően hangulatosra sikerült így elsőre. Igaz kezdem látni, hogy nekem ez kínszenvedés lesz, mert nagyon kapkodni kell, én meg nem szeretek otthagyni egy tombot, hátha valami über fegyó maradna ott, viszont elszúrom a lehetőségeimet...
-
Peace
nagyúr
válasz
Düsseldorf #961 üzenetére
A Sötét Impérium inkább csak egy sebtiben megírt valami a táblás játék 8. kiadásához. Elolvastam, nem volt rossz, de azért jónak se feltétlenül nevezném. "Ez is megvolt" szint számomra. Bestia felemelkedése nekem kimondottan tetszik, 8 kötetet olvastam el eddig, a kilencediket most kapom majd Karácsonyra. A tizedikkel meg lehet meglepem magamat.
-
reelc
veterán
válasz
Düsseldorf #961 üzenetére
Köszönöm a Te véleményedet is, egyéb okok miatt majd jövőre veszek könyvet ebből az univerzumból.
Lehet addigra Ciaphas Cain könyv is befut, és valószínűleg ő lesz a nyerő, elvégre nagy hős! -
Düsseldorf
tag
egy könyv megítélése ugyan ízlések és pofonok, de az elmúlt egy évben a Titanicunál minimum 4 (sokkal) jobb Wh40k kötet is megjelent, a Sötét Impérium, a Hadúr, az Eretnekség történetei, a Kigyó testvérisége (nagyjából ebben a sorrendben) és - ráadásul a Bestia sorozatot nem ismerem, szóval lehet hogy még több
.
Sőt, ha jobban belegondolok a Mechanicum is jobb, mert az eretnekség töténetei után befér negyediknek. Szóval ha korlátos a pénzed, szerintem nem érdemes a Titanicusra elköltened.
Kicsit bővebben hogy ne csak indoklás nélkül lehúzzam ha már ennyien dícsérték, a könyv egyik fő szála, amiben egy, az ellenséges vonalak mögött kóválygó szedett-vedett kis csoport kalandjairól szól, az annyira túlírt, körülményes és unalmas, hogy egyszerre jutott eszembe egy oldalszámra megirt 1234 oldalas King-könyv, és a Nyomorultak, kb. olyan szenvedés volt majdnem az az egész sztoriszál. Továbbá a Mechanicus több tagja irracionálisan és annyira kicsinyes és emberi hibákkal terhelten viselkedett, ami akkor is fényévekre és illogikusan távolt volt az állandóan súlykolt Mechanicus képtől, ha tudjuk h. ők is masszívan hívők és igy fanatikusak is egyben.Ez kifejezetten zavaró volt végig, mert a könyv alapjait és konfliktusait tette részben értelmetlenné, mert a más kötetekben felépített képpel volt teljes ellentmondásban.
Volt még egy nagy gondom vele, ami épp nem jut eszembe, a több kisebb ellentmondást meg nem sorolom, mert az a kifejezetten jó kötetekben is előfordul - csak itt sokkal nehezebb túllépni rajtuk, mint egy érdekes és izgalmas könyvnél, ahol épp a minőség miatt csak legyint az ember -
-
Peace
nagyúr
Annyi köze van az Xcom-hoz, hogy körökre osztott a harc.
Nagyon jól működik az egész, vannak benne új elemek és elgondolások, amik mind remekül beváltak. Necron Tomb-okat pucolsz ki és közben szétfejleszted a csapatodat. És igyekszel eljutni a főboss-hoz, mielőtt befejeződne a teljes ébredési folyamat. Én is konzol elől ültem vissza, teljesen megérte!
-
Rexdemon
aktív tag
-
reelc
veterán
Úgy látom az Esienhorn trilógia nem kapható náluk.
Talán a Titanicus a Lovecraft mellé.
Köszi, beszélek ismerőssel, ha egy 10e-es rendelést összehozunk akkor rendelek, így nem lesz szállítási költség.
(Nagyon tényleg nem akarok belemerülni, nem lesz sok túlórám, aminek a fizetségét ilyesmibe ölhetem. Már kinéztem olyat, ami jobban kell.)De lehet inkább bevárom majd a Ciaphas Cain könyveket, nem sürgős.
Mégegyszer köszönöm!
-
Peace
nagyúr
Titanicus és A kígyó testvérisége. Valamint Eisenhorn és Ravenor trilógia nagyon állat!!! Ciaphas még nem jelent meg, csak ígéret van rá a Tuan kiadótól.
Gaunt szellemei sorozatot imádom, de az azért hosszabb, 14 kötet. Horus Heresy meg talán 51 körül jár, de azt is olvasom szorgalmasan.
-
reelc
veterán
A Szukitsnál akciók vannak.
Milyen könyvet tudnátok javasolni?
Ne legyen végeláthatatlan sorozat, max. 2-3 kötet, amit érdemes.
Ciaphas Cain jelent már meg magyarul?Köszi!
(A Lovecraft 3-as gyűjteményes kötettel régóta lógok magamnak, és gondoltam néznék mellé valami 40k-t.
-
Peace
nagyúr
És a 23. küldetéssel véget is ért a játék. Nekem ez hihetetlenül tetszett!!!!!! Talán Chaos Gate óta nem volt ekkora élmény WH40K játékkal játszani! Minden telitalálat benne!!! A játékmenet, a fejlesztések, a felfedezés öröme, az egyre erősödő Cohort, a zenék, a fegyverhangok és az összes animáció! Általában este 9 vagy fél 10 felé már ragadnak le a szemeim, de itt több alkalommal is éjfél után keltem fel a géptől és hajnalban alig vártam, hogy visszaüljek. Rég élveztem ennyire játékot PC-n! Nagyon remélem, hogy lesz folytatás!!!!!!!!!!
-
Peace
nagyúr
Kis Mechanicus update:
Baromira tetszik a játék!!!! Annyira jól sikerült eltalálni a grim dark hangulatot, hogy az valami csúcs! a Cult Mechanicus csúcs! Behalok, amikor megy az eszmecsere a Magos-ok között! Ugye mindegyik külön személyiség, mindegyik a saját szempontjait tartja elsőrangú prioritásnak és ebbőn igen gyakran véleménykülönbségek és "szópárbajok" alakulnak ki, de olyan igazán mechanicus-osan. Eddig 13 küldetésen vagyok túl és 49%-os az ébredési folyamat. Kicsit parázok, hogy mi lesz 100%-on, de természetesen elkerülhetetlen a végső összecsapás! Még egy epic elhalálozás is játszhat szerintem akár, hogy bedarál minket a Necron horda....nah az lenne igazán WH40K-s!!! Iszonyat jó a balance! Jelenleg 4 tech-papom van és mindegyiket felfejlesztettem 10-es szintűre. Így már elég komoly képességekkel rendelkeznek és természetesen mindegyiknél legalább két távolsági fegyver van. Vannak köztük igen komolyak is! Plazma fegyver például, mely egyenes vonalban mindenkin keresztül hasít! Minden Tomb-ban továbbra is vacillál az ember, hogy megéri-e mindent felkutatni és esetlegesen értékes technikákra rátenni a mancsunkat, vagy célirányosan rohanni az utolsó összecsapás irányába. Minél többet időzünk lenn, annál nehezebb lesz a végső ütközet a küldetés végén és annál több százalékot ugrik az ébredés mutató. Úgyhogy nem árt mérlegelni minden esetben, mert lehet sokkal jobban járunk, ha levágunk egy kanyart és nem időzünk sokat. Arról nem is beszélve, hogy természetesen életerőt és CP-t is veszíthetünk egy-egy rossz döntésnek köszönhetően!
A Bulwark Studios nagyon kitett magáért!!! 821 felhasználó értékelése alapján jelenleg 91%-on áll a játék Steam-en! Hosszú-hosszú idő után végre egy WH40K játék, ami miatt nem kell magzatpózban a földön zokognia a rajongóknak! Well done!
szerk.: Jah az vicces, hogy a 12 küldetés után vettem észre, hogy bizonyos misszióknál van jobbra fenn választási lehetőség (eddig 2 félét láttam). Változóak a jutalmak a küldetés végén. Ezeket érdemes nézni, én ezt nem vettem észre a játék első felében.
-
Peace
nagyúr
6 napja került ki a Death of Hope - Prologue Teaser.
Ugye 10 hónappal ezelőtt érkezett a hangulatos Death of Hope - Official First Trailer. Izgatottan várom, hogy mi fog kisülni belőle!!!
-
Rexdemon
aktív tag
Hajnye
Akkor csak elő kell vennem nekem is ^^
-
reelc
veterán
Így van.
Tudod úgy vagyok vele, ha kijavítják a nagy bugokat végre, jó lesz az ennyiért, a kieget sose láttam, sőt az alapot se vittem anno végig. A single nekem nem gond. Amúgy lesz olcsóbb is, évente sok akció van.A Vampirenek neki fogok ülni valamikor úja, tényleg sokmindent tettek érte a patchekkel 10+ év alatt.
-
Matej
tag
-
reelc
veterán
Annó kipróbáltam szólóban.
Diablo 1-2 fejlesztők, ARPG mechanikák FPSben (2 évvel később jött hasonlóval a Borderlands), újfajta élmény volt, jó hangulattal. Nem túl sokat játszottam vele, mert halálra untam a sok ismétlődő pályaelemet.
A bukás oka pl. a sok bug volt, hamar kiadták a játékot.
Ez a játékipar egyik legnagyobb és korai jó lehetett volna de mellément játéka (a ti véleményeitek alapján is a 40k játékok kb. sorra ilyesmik manapság). A közösség szerette, a régi lemezes változathoz még mindig van privát szerver multizáshoz.
(Másik ilyen nagyon bugos játék ami volt a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2004-bent. Be is csődöltek a fejlesztők. Nagyon egyedi és jó hangulatú játék volt, sok rajongója lett, akik a csőd után elkezdték patchelni, gondozni, 10+ év után még ma is frissítik, új tartalommal, stb., és kipofozták a játékot. Én régen egy már valamennyire javított játékkal játszottam, nagyon tetszett.)Az, hogy kinek mennyit ér, megint más dolog.
Én meglepődtem az árán, amikor is az a divat hogy félórás sétaszimulátorok, rpgmakerrel összedobott "játékok", ki tudja mikor befejeződő early accessek kezdődnek 5-10 EUR körül. Nagyrészük $1-5 bundliban végzi hamar, ha a készítője pénzt is akar látni belőle, és a rosszabbaknak akkor se lesz sose sok játékosa, maximum a kártyákat farmolják ki belőlük. Sok a hulladék, sajnos.
Ezekhez képest ez egy sajnos félrement AAA játék ami ingyen frissítéssel megkapja majd a Tokyo kieget is, amit régen a Global (multis) változat kapott meg már más fejlesztőktől.Mindezzel nem védeni akartam, csak azért írtam le, mert szerintem ezek alapján korrekt az ára. Amúgy ahogy olvasom sikerült bugosan kiadniuk, remélem javítják.
-
Matej
tag
Hali!
Úúú, mi is be voltunk sózva tőle, zseniális világ, hangulat, aztán jött a játék, játszottam vele kb. 10 órát és felejtős.
Lehet, ez a verzió jó lesz, de szerintem ez az ár sok egy 11 éves játékért, ami bukta volt anno.
Az a baj, hogy az ingyen Destiny 2 (1 éves játék) elkényeztette az embereket. -
reelc
veterán
A 65%-ban valószínűleg benne van a milyen vacak a grafika (11 éves játék és szó nem volt grafikai upgraderől), ill. a nincs multi miért nincs (mondták előre hogy szingli lesz) nemtetszések is, és engem a többi érdekelne, amit esetleg bugok, optimalizálatlanság, stb. miatt jár.
Pozitívum a szememben a korrekt ár (most akciós is), a majd érkező Tokyo kieg ingyenesen, és az hogy nincs mikrotranzakció.
-
-
reelc
veterán
Elnézést kérek az OFFért.
Peace miatt írtam mert szereti az ARPG-ket. de hátha érdekel mást is akár.
Hellgate: London.
Ha valakinek nem ismerős, 11 éve jelent meg, meg is bukott, hosszú kálváriája volt. Siettette őket a kiadó, bugos volt kiadáskor, becsődöltek, megvette más a jogokat stb. Volt Blizzard Northosok próbáltak ARPG mechanikákat átültetni FPS-be. Ez még a Borderlands előtt volt 2 évvel.
Visszajött Steamre, csak singleplayer, nincs mikrotranzakció. Tokyo kieget majd ingyen megkapja. -
Cifu
félisten
Érkezik mostansàg, vagy a közeljövőben új 40k-s játék? (Mechanicus-t leszámítva.)
Battlefleet 2: Armada (2019 február 24.)
Necromunda: Underhive Wars (Bejelentve: 2019-re)PS4-re van esetleg olyan cím amit érdemes beszerezni?
Röviden: szerinte, nincs.
Hosszabban: Hát, ha az online játékok fekszenek, akkor esetleg nézz rá a Warhammer 40k: Eternap Crusade-re...
-
Peace
nagyúr
Nekem ez eddig baromira tetszik!!! Már az első kis egy perces intro is ritka hangulatos! Az orgonás kórusos zenék is szuper jók! Sokféle fejlesztési lehetőség és STC felfedezés. Szerintem én ezzel nagyon jól elleszek. Csak a tutorial küldetést csináltam végig gyorsan, amiben volt összesen 3 összecsapás, de eddig biztató.
-
Phobion
őstag
For the Emperor!
-
reelc
veterán
Megértem.
(#918) Peace: A Bioware se a régi. Ők se azt csinálják már amiben a legjobbak voltak.
Szerintem az egész Warhammer fronton talán a Chaosbane ami reménység lehet még belátható időn belül, igaz az se 40k, arra ott volt a Martyr nagy esélyesnek.
A Martyrt ugye olyanok csinálták, akik abban a műfajban csináltak már 3 játékot. Ez ritka, de ennek ellenére sajnos olyan lett, amilyen. -
reelc
veterán
Humble Audiobook Bundle: Voices from the Worlds of Warhammer
Na, mégegy Warhammer bundle, ezúttal audio. -
reelc
veterán
Pedig az első rész széles körben elterjedhetett.
Sokszor volt olcsón bundliban + a Gamestar is adta év elején.Persze nyilván sokan letették azóta, vagy akinek tetszett váltott a második részre.
Szerintem megérne egy próbát, ha esetleg egy általános játékos topikban rákérdeznél, játszana-e valaki a 2-ik résszel csapatban? -
Frod
addikt
A második rész is pofátlanul olcsó lett most a Humble Store-ban.
-
reelc
veterán
-
Peace
nagyúr
Ez tényleg szánalom! Most gondoltam kap még egy esélyt. 3-szor lőtt rá a scorpion turret a dögre, mindhárom mellé, majd szétkapja egy ütésből az emberem és még vissza is megy két mező, mindkét alkalommal szintén rálő a torony, összesen 5 lövés mellé. Emberem semmit nem találnak el. Közelharcban rendszeresen azt látom, hogy melléüt, majd a génorzó egyből visszakézből megöli a termim. Nagyon gáz.
-
Peace
nagyúr
Ilyen gondok nálam nem jöttek elő. Majd egyszer ismét nekifutok ennek a 4. küldetésnek, de lehet csak szimplán béna vagyok hozzá. Classic és Hard tényleg volt, de hiányoltam az easy, very easy és story only nehézségeket.
Space Wolf Necron kampány is azért áll vagy fél éve, mert legkönnyebben is olyan mocskos nehéz és szétszopat, hogy kedvem sincs elindítani.
-
Cifu
félisten
Nehézségi fokozat a kampány választás elején van (Classic és Hard).
Két óra után én uninstalláltam. Kezdte ott, hogy az intró alatt lefagyott, fekete képernyő, feladatkezelőt sem látni, hiába indítom el. Nagyszerű, reboot. A kampány tanuló küldetése mókás, előre felvezeti mire számíthatsz, mert hát én marha megpróbáltam úgy megcsinálni, hogy ne vesszen oda termi. A harmadik nekifutásra jöttem rá, hogy itt mindenképpen hullani fognak. Csodás. Segond.
Első rendes küldetésnél a szövegre és nem a küldetéscélokra koncentráltam. Szóval elmentem jobbra, hogy a két Rubble-t megvizsgáljam. Aha, ja, azok Génorszó-lyukak. Pompás. Restart. Második nekifutás, bevédem a bal oldalt, jobb oldalt, közben lassan araszolok előre az ötödik termivel, hogy felderítsen fent. A 12 kör környékén rájövök, hogy sikeresen mexikói standup van, mert én bevédtem a két irányból érkező Génorzókkal szemben magam a jó öreg keresztfolyosón egy-egy termi 90°-al áll megoldással, csak éppen innen mozdulni nem tudok, mert akkor megindulnak és bedarálnak. Restart. Elkezdek rohanni felfelé, hogy hátha lesz valami, most már minden kör után mentek. Eljutok egy jól védhető pozícióba, felállítom a véderőt és araszolok a kijárat felé. Véletlenül lenyomom az entert viszont a következő köröm elején, erre ott marad az öt termi 4-4 AP-val, védtelenül az ellenséges körben. 2 termit egyből be is darálnak. Köszi, hogy nem kérdezel rá arra, hogy biztos vége a körödnek? Végül is körrendszerű játékoknál alap dolog szokott lenni. Itt nem az. Segond. Visszatöltöm az előző kört, végül is ezért mentettem. Aha, valami bug van, nem fogad el semmi parancsot a kiválasztott termi, ott vannak az ikonok, de nem tudok a termik között váltani, sem lépni, se semmit. Segond, újraindítom a játékot, betöltöm a mentést, de ugyan ez. Megunon az önszivatás eme formátumát, és letörlöm a játékot...
Amit láttam belőle:
Grafika: 3/5
Zene és hangok: 2/5
Játékmenet: 3/5 (igen, amúgy annyira nem lenne rossz)
Átvezető animációk: 2/5
Történet: ?/5 (ami az első küldetésig tart, az olyan 3/5, középszinten közhelyes, de elmegy) -
reelc
veterán
Igen, mindig nagyon váratlanok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch