Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

#7958 s4hu|SyD^

Ember-t mindenki 4-es spamnek használja. Szerintem is overkill a 4-es, ha tudod energiával tápolni. Viszont vannak jó tulajdonságai ezen túl is, armor strip, extra dmg, ilyesmik. Gunblade+íjjak nekem sem tetszettek, majd jött a stropha és a proboscis cernos, kuva brama... nah azok baCCósak.

#7959 nubreed
    Shieldet és a shield modokat felejtsd el. Valkyrnél főleg. OK, van, aki shield gatingra játszik, de az egy másik liga még nekem is, oda nagyon kell tudni a logikát/matekot, ami a sebzések mögött van. Vigor-t is engedd el. Baró-nál lesz primed vigor (+220%), azt esetleg, de már nagyon ritka, ha felkerül egy frame-ra, akkor is a health miatt, vagy mert pont olyan polaritás szabad. Valkyr nagyon erős. 1-esét lecserélheted hasznosabbra, 2-es +armor +speed +duration, nagyon jó! Pl. kardra lesz hely több DMG-nek, ha nagy a baj, akkor 2-es és nyaszatolás. A 3-as kicsit lebénítja a népet, a 4-es meg a mindent IS megöl, közben életerőt is lop. Vitality+armored agility (ezzel nekem 1000 feletti az armor), vagy carnis carapace elég a védelemre, shieldre NE rakj semmit.

Ahogy wjbhbdux írta (miért nincs rendes nevetek, amit meg lehet jegyezni? :DDD ) strenght + duration + streamline. Adaptation sok frame-on "alap" mod, akár platért is érdemes vanni. Vagy a rolling guard, de az macerásabb, nem szeretem.

Rhinora sem kell shield, armor+strenght+spéci modjai legyenek meg. Ironskinnel fogsz rohangálni, se pajzs se health nem kell. Ahogy nézem, ironclad-al akár MR30-ot is meg lehetne csinálni, kibaCCa a népet a pályáról.

Új hozzászólás Aktív témák