Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nálam is volt ilyen és úgy hogy ESO küldit toltam
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet//amit utálok még az az mikor vadászat közben a szitakötők beesnek a víz/föld alá, meg bespawnolnak a lények a falba, beleértve halakat is, onnan aztán sehogy nem lehet őket kiszedni - a vadászat nem könnyű, vagyis az a mennyiség amit kell vadászni, szerencsére már úgy érzem annyit vadásztam, halásztam, meg bányásztam h többet nem kell, mindent megvettem már a családtagoktól is, de ha belegondolok boosterrel augusztus 25. óta eddig tartott a farm az kegyetlen
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés