Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Minap említettem,h Nezha-ra megvan a mod a csúszkálásra és van egy másik is, ami a csakramot buffolja. Nah, nézzük meg... gondoltam délután. Majd 2 forma (és több build videó) után most látom, h nem igazán ismerem azt a framet, amivel anno több hétig játszottam (tetszett a sebessége, kicsit a csúszkálás is buli, de én anélkül is minden rohadt gödörbe leesek
).Ma vki Gara-val jött Arbira. Úgy éreztem, h jól ment az arbi, "mindenhol" ott voltam, henteltem, hullottak a tömegek... erre az eredménynél látom, h Gara jóval többet (+25-30%) ölt, mint én. Szal. lehet azt is meg kellene néznem, h ezt hogy hozta össze? A legtöbb warframe-ban sokkal több van, mint amit pár napos/hetes játékkal meg lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).