Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
köszi, és a kör végére mennyi essence esett?
most néztem, kivették az ESO drop table-ről a Blazing step ephemerát, annyira örülök neki, mit szoptam az miatt sztem volt vagy 140 ESOkör mire meglett (ha nem több), 28as peccsel átrakták arbitration megvehető cuccok közé 30 vitus essence kell hozzá
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Vicces videók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés..