- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Házimozi haladó szinten
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA® driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmúlt napi tapasztalatok...
Octavia kész már pár napja, tegnap elkezdtem szintezni. Fura, h ha octavia van a pályán, akkor azért hallani a zenét. a sajátomat nem hallottam, így roppant macera -bár lvl 30-ig már megszoktam- az extrákat előcsalni. Egyszerűen halk, alig hallható. Próbáltam mindent IS, ahogy utánaolvastam ez nem új és főleg nem egyedi hiba. Vmiért a háttérzenével van kapcsolatban Octavia zenéje is, nekem az meg le van húzva 30-ra, így is hallani, de octaviát nem. Ha feljebb emelem, akkor meg a háttérzene üvölt. Sokat olvasgattam fórumokat, nem várok javítást, régi dolog. Octaviát így elengedtem kicsit, pedig tetszik, igazi kardozós-bújkálós, csak így némileg meg van nehezítve vele a játék.Granum Void-ot is nehezítették, nem is kicsit. Hárman nem tudtuk kimaxolni... Egyszerűen nagyon kevesen jönnek a lidércek, nincs mit ölni. Korábban minden 3-4 fős csoport dobott kis "időpiramist", néha többet is. Most alig van. Xorgis nélkül el se kell indulni. De még úgy sem sikerült, h egyikünk szabadított, én henteltem, a harmadik srác meg levadászta a távolabbiakat. A terv kb. működött, de minden pálya elején sokat kell várni, h egyáltalán megjelenjenek, 105-110 kill körül voltunk a 125 helyett. Ebből nem lesz protea mostanában.
Kértek Inaroshoz segítséget, urnatöltés. OK, ez könnyű... volt. Nem a küldi nehéz, hanem megtalálni, h merre is vannak. A régi leírások, node ajánlások már nem aktuálisak sok esetben, a hülye corpus moákból mindenhol vmi spéci változat van, amit nem fogad el. Ez volt a legmacerásabb, infesteddel nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Horgász topik
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Társasjáték topic
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arch Linux
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest