- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohh, köszönöm!
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
Voltam már -bevittek anno.
A múltkori event félére gondoltam, amikor valami enemy-k voltak adott pályákon pár óráig és mindenkinek kellett hentelni őket, ment le a %, h mennyit még. Nem tudom a nevét.Vik: Equinox nekem olyan, h valahogy nem az történik, amit szeretnék. Mondjuk Ivara is ilyen volt, pár videó (van az a nyugodt beszédű polgár, nagyon szeretem a videóit, nem keresem meg most a nevét. Sok trükköt, kombót megmutat, elmagyaráz, buildek, stb., tutira találkoztatok vele YT-on) és gyakorlás után egészen belejöttem, azt nem írnám, h beleszerettem, de boldogulok vele. Khorával is jobb a helyzet már, kiszedtem a modot is hozzá.
Van ilyen is, meg van olyan is, mint Wisp és Vauban (vagy korábban Wukong, Ash), h elsőre "kézre áll", mintha már játszottam volna velük... Mondjuk előfordul, h ellapozom a gránátot és mindenki alá kilövőset dobok
biztos szeretnek olyankor...Kellene bótolni, szindikátus modokat, alkatrészeket cserélhetnénk, vagy vennék Tőled (ha plat, akkor inkább ismerősnek adjam már).
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Arc Raiders
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Diablo IV
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
biztos szeretnek olyankor...