Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohh, köszönöm!
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
Voltam már -bevittek anno.
A múltkori event félére gondoltam, amikor valami enemy-k voltak adott pályákon pár óráig és mindenkinek kellett hentelni őket, ment le a %, h mennyit még. Nem tudom a nevét.Vik: Equinox nekem olyan, h valahogy nem az történik, amit szeretnék. Mondjuk Ivara is ilyen volt, pár videó (van az a nyugodt beszédű polgár, nagyon szeretem a videóit, nem keresem meg most a nevét. Sok trükköt, kombót megmutat, elmagyaráz, buildek, stb., tutira találkoztatok vele YT-on) és gyakorlás után egészen belejöttem, azt nem írnám, h beleszerettem, de boldogulok vele. Khorával is jobb a helyzet már, kiszedtem a modot is hozzá.
Van ilyen is, meg van olyan is, mint Wisp és Vauban (vagy korábban Wukong, Ash), h elsőre "kézre áll", mintha már játszottam volna velük... Mondjuk előfordul, h ellapozom a gránátot és mindenki alá kilövőset dobok
biztos szeretnek olyankor...Kellene bótolni, szindikátus modokat, alkatrészeket cserélhetnénk, vagy vennék Tőled (ha plat, akkor inkább ismerősnek adjam már).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
biztos szeretnek olyankor...