Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Źşë' #6662 üzenetére

ohh, köszönöm! :R Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
    Voltam már -bevittek anno.
    A múltkori event félére gondoltam, amikor valami enemy-k voltak adott pályákon pár óráig és mindenkinek kellett hentelni őket, ment le a %, h mennyit még. Nem tudom a nevét.

Vik: Equinox nekem olyan, h valahogy nem az történik, amit szeretnék. Mondjuk Ivara is ilyen volt, pár videó (van az a nyugodt beszédű polgár, nagyon szeretem a videóit, nem keresem meg most a nevét. Sok trükköt, kombót megmutat, elmagyaráz, buildek, stb., tutira találkoztatok vele YT-on) és gyakorlás után egészen belejöttem, azt nem írnám, h beleszerettem, de boldogulok vele. Khorával is jobb a helyzet már, kiszedtem a modot is hozzá.

Van ilyen is, meg van olyan is, mint Wisp és Vauban (vagy korábban Wukong, Ash), h elsőre "kézre áll", mintha már játszottam volna velük... Mondjuk előfordul, h ellapozom a gránátot és mindenki alá kilövőset dobok :) biztos szeretnek olyankor...

Kellene bótolni, szindikátus modokat, alkatrészeket cserélhetnénk, vagy vennék Tőled (ha plat, akkor inkább ismerősnek adjam már).

Új hozzászólás Aktív témák