Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

khalox: jah, ezek nincsenek meg. Despoil + healt conv / equilibrium. Ezek mellé ha fér, akkor adaptation. Shadow modot feladtam, nem igazán veszélyes a map, nincs szükség rá, lehet adaptationra sem. Végülis nyaszatolom őket, h dobjanak lootot. Serro +1, tiszta slash+corrosive rajta.

anubys1984: Az is, de sok helyre kell, nyugi. Lényeg, h költsd el a pízt a nightwave-ban. Modokból is lehet válogatni, de én vettem egy fél Vauban-t is, a többi valahonnan volt.

Vik: a szindikátusok nekem csalódás. OK, néha támadnak, kapok pár extrát, annyi. Egyik sem szimpatikus, red veilnek és a steel meridiannak dolgoztam kicsit, többi utál. Nem baj, én is utálom őket. OK, h játék, meg stratégiai okok, de nem adom fel az elveimet :o Dilis vegán csajnak vagy a retard és/vagy dilis AI-nak nem segítek. Simaris egy bunkó töcs, de legalább érthető, értelmes célja van. Neki dolgozgatok. De ahogy írtam, amihez épp kedvem van. Szal. nem látom, h valaha maxolnék szindikátust. Eladom a prime lootot és megveszem a modokat platért. Cserébe kb. azt játszok, amit akarok.

Néztem mutagen sample videót, azt írják, h nekrossal jobb. Valamiért. Pedig itt ugye csak 54% a dupla loot esély, viszont szerintem ezeket a csápos izéket sok darabra lehet kaszabolni. Health orb annyi volt körbe, mint a fene. Többit ugye felszipkáztam. De menjünk ketten és adunk a farmolásnak. :K

Új hozzászólás Aktív témák