Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
ha kinyírtad a larvingot, tehát térdel a földön akkor ha odasétálsz mellé megjelenik a fegyver képe amit kapnál ha secret mercy-t nyomsz majd rá - amíg csak 13 fegyver volt addig random kiszedtem mindet, miután bejött az egyszerűsített verzió (ez amiről most írtam a hszem elején) utána már csak ezt hasznháltam, elég nagy könnyítés ha bele gondolok, mert random mire kidob 16 különböző fegyvert, de még így is számtalanszor újra kellett játszanom a maradék 3 miatt... elég hülyén oldották meg
az előző 2 ephemera után jött egy 3.
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)
már azt hittem bebugolt a játék, de sajna nem mert most már 2 sima lich is esett ami nem ephemerás, maradék 3at majd csak kiszedem már valahogy - erre az utóbbi ephemerára olyan szerencsés karikat raktam be, hogy (már) lvl 2es szinten szétszedtem a Lichem
szívesen elfogadnék egy ilyen balanszt is, a mur mur farm iszonyat :/ mondjuk mintha azért ezen is változtattak volna, picivel jobb azért
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BKK Futár helyett BudapestGO
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)