Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
ha kinyírtad a larvingot, tehát térdel a földön akkor ha odasétálsz mellé megjelenik a fegyver képe amit kapnál ha secret mercy-t nyomsz majd rá - amíg csak 13 fegyver volt addig random kiszedtem mindet, miután bejött az egyszerűsített verzió (ez amiről most írtam a hszem elején) utána már csak ezt hasznháltam, elég nagy könnyítés ha bele gondolok, mert random mire kidob 16 különböző fegyvert, de még így is számtalanszor újra kellett játszanom a maradék 3 miatt... elég hülyén oldották meg
az előző 2 ephemera után jött egy 3.
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)
már azt hittem bebugolt a játék, de sajna nem mert most már 2 sima lich is esett ami nem ephemerás, maradék 3at majd csak kiszedem már valahogy - erre az utóbbi ephemerára olyan szerencsés karikat raktam be, hogy (már) lvl 2es szinten szétszedtem a Lichem
szívesen elfogadnék egy ilyen balanszt is, a mur mur farm iszonyat :/ mondjuk mintha azért ezen is változtattak volna, picivel jobb azért
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)