Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- VR topik
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinegelaci
csendes tag
Ahogy mondod, szívesen fogadunk mindenkit, aki csatlakozni akar vegyen fel barátnak! Holnap érek haza, és azonnal elküldöm a meghívót mindenkinek! A másik dolog.. most látom hogy kijött az update 8. Sajnos nem tudom hogy nézhet ki most a játék, mert a melóból írok most is. Viszont ha már most meg lehet nézni hogy milyen dojok építhetőek jó lenne ha eldöntenénk, hogy milyen dojot is építsünk.. úgy tudom több téma is rendelkezésre áll! Nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy olyan témát válasszunk ami elég világos, barátságos stílusú, nem pedig vmi nyomasztó grineer szétkorhadt pálya beütésű legyen.. Szóval én vmi világos, barátságos beütésűre szavaznék, de jó lenne közösen dönteni, és esetleg azon a steames oldalon létrehozni ennek vmi topicot, és szólni a többieknek is klánban, hogy aki bele akar szólni az most szóljon, ne akkor amikor már elkezdtük építeni...
Amúgy alig várom hogy haza érjek.. mázlisták vagytok hogy már tolhatjátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZ MINT A BOLTBAN CSAK OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest