Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Én nem rég kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem. Első az lenne, hogy addig amíg nincs orokin catalyst-om addig, hogy érdemes modolni egy fegyvert/frame-et? Értem ez alatt, hogy belerakok pár kártyát viszont nem fejlesztem fel őket ez szerintem nem annyira hatásos. Inkább rakjak bele 2-3 kártyát viszont azokat fejlesszem fel? Nincs sok választási lehetőségem fegyverek terén. Blueprint sincs még nagyon. Viszont addig amíg nincs krumplim jó lenne még is csak valami elfogadható szintre hozni a fegyverem. Az Orokin Catalyst bp tegnap lett meg viszont egy alapanyag még kell hozzá, ami egy control modul, ami meg ha jól láttam csak europa-ban van. Csak oda meg még át kell valahogy jutnom. A másik meg, hogy miket érdemes csinálni egy kezdőnek? Gondolom a fő küldiket megcsinálni az alap nem? Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Wuthering Waves
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest