Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz Lokids #5151 üzenetére

Ahogy írták már, venni kell lándzsát illetve bányászgépet a Cetuson. Aztán ezeket berakni a gear-be. Keresni kell a terepen vizet, ott a lándzsával dobálni kell a halakat. Aztán a halakat visszavinni a városba, ott feldolgozza a halas.

A bányászat meg úgy megy, hogy előveszed a gépet, odamész ahol sziklát látsz. A gép pittyeg, annál hangosabb, minél közelebb van az ásvány, amit talál. Kibányászni úgy kell, hogy körberajzolod a lézersugárral az ásvány körvonalát, amit mutat a sziklán. Minél pontosabban rajzolod körbe, annál jobb hatásfokú a kinyerés. Úgy vettem észre véletlenszerű mikor mit tudsz kibányászni, tehát nincs az, hogy a nagy szikla csak x anyagot ad, a kicsi meg csak y anyagot.

Jópofa ez a rendszer, csak az nem tetszik annyira, hogy közben ugyanúgy megtámad minden ami él és mozog... Múltkor egy Eidolont hoztak a nyakamra a többiek, miközben horgásztam (mert ugye egyedül nem enged kimenni a mezőre, várni kell pár embert...).

Egyébként a Warframe az a játék, ahol aktívan érdemes használni a youtube-ot/angol warframe wikipédiát, nekem mindig megy a háttérben, mert ha belefutsz egy ilyenbe, hogy halászat/bányászat, általában van remek oktató videó, hogy mit hogy kell. Ezért jó, hogy nem mai a játék, mindenről lehet találni segítséget, igaz érdemesebb a legfrissebb videót nézegetni, mert sokszor a régiekben már nem aktuális infókat mondanak.

Persze ez a fórum is jó, csak lehet hogy sokára válaszolnak, míg ott egyből megvan. Eddig mindent megtaláltam, amiben esetleg elakadtam (pl a Cephalon synthesis-es feladat, meg Inaros küldetés, illetve a nagyobb questek is jó hogy fönt vannak)...

Új hozzászólás Aktív témák