Hirdetés
- iPad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
A kapcsolatok menüpontban valaki felvett engem, de azt láttam a neve mellett, hogy pending. Hogy működik ez a funkció, és hogyan fogom látni, hogy az illető mikor aktív és éppen hol kergeti az ellent?
Tegnap belefutottunk egy olyan pályába, ahol takarítani kellett. A végén a gép szerint maradt még 1 enemy.
Fél óráig kerestük négyen, és nem lett meg
. Utána kiléptünk mind, "Mission failed"Közben erősen gyakorlom a lézerkapun való közlekedést, főleg azt a változatot, ami nem kerül energiába. Az előre-fut-guggol-vág kombó egész jól kézre állna, de az a tapasztalatom, hogy nagyon messziről kell nekifutni, mert hiába nyomom le a fut gombot, egy jókora ideig nem történik semmi. Feltételezem, ekkor várja a rendszer, hogy elengedem-e a gombot, és ugrás lesz belőle, vagy tényleg futni akarok. Ezért sokszor csak leguggolva-vágva belesétál a lézerbe, és hanyattvágja magát.

Engem ez halálra idegesít, ezért akadok fel mindig a kapun, mert az ujjaim gyorsabbak, mint ahogy a program reagál.
Az excalibur egyébként kezdőnek tényleg jó, csak mocskosul zavara, hogy négyes partiban mindenki otthagy a francba, hiába a sprint, meg 60%-os stamina töltés, meg speednövelés.
Én főleg a javelin skilljét szeretem, vész esetére tökéletes, csak gyakorlatilag egy max töltéssel egy skill, utána ha nem találok kék gömböt, akkor gáz van, ha lerohannak.
Egyetlen dologban nem vagyok biztos a javelinnel kapcsolatban: a leírás szerint alacsonyabban lévő ellenfélre nem hat.
De mia helyzet, ha a Sakal hasa alatt sütöm el. gondolnám én, hogy mivel az egy batár nagy dög, az összes tüskét megkapja, ami néhányezer sebzés egy skillel. Igaz, hogy a lábába, merthogy annak a mocsoknak a törzse és a lábai is külön hp-val rendelkeznek, ahogy látom, de akkor is.Tud erről valaki valami konkrétumot? Én sajnos nem sokszor jutok a közelébe, hogy érdemben próbálgassam.
Mesterlövész fegyvereknek nagyobb a zoomja, vagy az is csak olyan nagyítású, mint a kezdő Braton-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- World of Warships
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Utána kiléptünk mind, "Mission failed"