Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Azt hittem az ugrálós teszt nehéz volt rank 8nál vagy 9nél (nem emlékszem). Most a 11. rank előttin vagyok. Megint ugrálós/mászós (de hátraszaltózni nem kell legalább) + lövős +futós, vagyis a pályán szaladgálva és ugrálva gömböket kell szétlőni amik +időt adnak, mert ugye időre kell eljutni a pálya végére. Ami nem tudom hol van. Na nem azért mintha eltévednék vagy nem tudnám merre kell menni ami tegyük hozzá már azért önmagában sem egy egyszerű feladat egyébként, mert az ugrálós rész után egy labirintusszerű pályarész következik. Azért nem tudom hol van a vége mert mindig lejár az idő és bukom a tesztet. Nincs második meg harmadik lehetőség. Egy nekifutás aszt szevassz.
Két hét kb. azzal telt el hogy már az ugrálós résznél buktam mert mikor felfelé akartam mászni hogy felkapasztokjak a platformokon természetesen oldalra kezdett el futni a falon és szépen lefutott a semmibe. Ha egyszer leesel már annyi, tuti nem lesz időd továbbmenni hiába lövöd szét az ÖSSZES gömböt ami + időt ad. Ma először átjutottam az említett labirintusos részbe ahol szintén csak elbuktam mert lejárt az idő. Hogy gyorsabban haladjak már rég Volttal megyek, sprint mod meg futás ability végig be van kapcsolva és Somával lövöm a gömböket, de úgy néz ki ez sem elég. Komolyan kérdem mi a f@szom van már ezekkel a prostituált tesztekkel? Ennyire nem lehetek szerencséten hogy 10+ próbálkozásból ne tudjam lenyomni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest