Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Azt hittem az ugrálós teszt nehéz volt rank 8nál vagy 9nél (nem emlékszem). Most a 11. rank előttin vagyok. Megint ugrálós/mászós (de hátraszaltózni nem kell legalább) + lövős +futós, vagyis a pályán szaladgálva és ugrálva gömböket kell szétlőni amik +időt adnak, mert ugye időre kell eljutni a pálya végére. Ami nem tudom hol van. Na nem azért mintha eltévednék vagy nem tudnám merre kell menni ami tegyük hozzá már azért önmagában sem egy egyszerű feladat egyébként, mert az ugrálós rész után egy labirintusszerű pályarész következik. Azért nem tudom hol van a vége mert mindig lejár az idő és bukom a tesztet. Nincs második meg harmadik lehetőség. Egy nekifutás aszt szevassz.
Két hét kb. azzal telt el hogy már az ugrálós résznél buktam mert mikor felfelé akartam mászni hogy felkapasztokjak a platformokon természetesen oldalra kezdett el futni a falon és szépen lefutott a semmibe. Ha egyszer leesel már annyi, tuti nem lesz időd továbbmenni hiába lövöd szét az ÖSSZES gömböt ami + időt ad. Ma először átjutottam az említett labirintusos részbe ahol szintén csak elbuktam mert lejárt az idő. Hogy gyorsabban haladjak már rég Volttal megyek, sprint mod meg futás ability végig be van kapcsolva és Somával lövöm a gömböket, de úgy néz ki ez sem elég. Komolyan kérdem mi a f@szom van már ezekkel a prostituált tesztekkel? Ennyire nem lehetek szerencséten hogy 10+ próbálkozásból ne tudjam lenyomni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest