Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

Azt hittem az ugrálós teszt nehéz volt rank 8nál vagy 9nél (nem emlékszem). Most a 11. rank előttin vagyok. Megint ugrálós/mászós (de hátraszaltózni nem kell legalább) + lövős +futós, vagyis a pályán szaladgálva és ugrálva gömböket kell szétlőni amik +időt adnak, mert ugye időre kell eljutni a pálya végére. Ami nem tudom hol van. Na nem azért mintha eltévednék vagy nem tudnám merre kell menni ami tegyük hozzá már azért önmagában sem egy egyszerű feladat egyébként, mert az ugrálós rész után egy labirintusszerű pályarész következik. Azért nem tudom hol van a vége mert mindig lejár az idő és bukom a tesztet. Nincs második meg harmadik lehetőség. Egy nekifutás aszt szevassz.

Két hét kb. azzal telt el hogy már az ugrálós résznél buktam mert mikor felfelé akartam mászni hogy felkapasztokjak a platformokon természetesen oldalra kezdett el futni a falon és szépen lefutott a semmibe. Ha egyszer leesel már annyi, tuti nem lesz időd továbbmenni hiába lövöd szét az ÖSSZES gömböt ami + időt ad. Ma először átjutottam az említett labirintusos részbe ahol szintén csak elbuktam mert lejárt az idő. Hogy gyorsabban haladjak már rég Volttal megyek, sprint mod meg futás ability végig be van kapcsolva és Somával lövöm a gömböket, de úgy néz ki ez sem elég. Komolyan kérdem mi a f@szom van már ezekkel a prostituált tesztekkel? Ennyire nem lehetek szerencséten hogy 10+ próbálkozásból ne tudjam lenyomni. :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák