Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Értem, köszi!
Nálam az alap rifle fejlesztése betelt, csak orokin catalysttal lehetne új slotokat nyitni bele, de arra nem költök még. (50 platina van alapból ezek szerint)
Az alap warframe 2 szint múlva betelik, ott már lehet, hogy költök + slotokra.Nagyon sokféle zöld modom van már így is, de nem mertem eladni őket, merthogy vajon melyik fegyver lesz jó? És a megfelelőbe belerakhatók, ugye. (mondjuk a latron jónak tűnik.)
Sok fegyver meg XP lockos.
-----------------------------------------
Brit arcok fel akartak venni klánba, mondtam kösz nem. Nincs nékem erre időm
Meg nagyon oda voltak, hogy a kardomon fire damage van, és ettől lángol. Nem tuTTam, hogy ez nagy cucc...(igazából shock meg freeze is van benne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest