Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3DMark 11 eredmények
- Gamepad
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A 30as szint csak a loki warframere vonatkozik. Rank az már keményebb dió, jelenleg 4es nekem 80 óra játék idővel. December közepe óta játszom.
Equipelt felszerélst játék közben a Q-val tudod előhozni, kicsit macerás mert kattintani kell és közben célzás ugye bár nincs
úgyhogy érdemes békésebb helyet keresni az Equipmentek bogarászására.Fejlődéshez használni kell a fegyvereket vagy ha warframe-t akarsz felhúzni minél hamarabb akkor annak a spelljeit. Ha multiban játszol akkor kicsit macerás főleg ha nem ismerősökkel mert "vadászni" kell a moobokat. Én ezért is preferálom az ismerősökkel folytatott játékot.
vagy a solozást (ami kis szinten igen nehéz, de később már nem macera)A credit az elején tényleg kicsit lassan jön, de ha már esett jó pár mod (amit megtalálsz az inventory-dban is) akkor eladva szép összegre lehet szert tenni. Én lassan 1,5 hónapja beálltam 300.000 creditre. Folyamatosan öldöstem a bolygókat és farmolgattam ezt-azt, rubedot, alloy plate-et, épp ami kellet. Gyártottam is közben.
De modokból mindig fent lehet tartani azt az összeget amit épp a foundry-ra vagy lőszer/hp pack/shield packra költenél.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GTA V
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgyhogy érdemes békésebb helyet keresni az Equipmentek bogarászására.
vagy a solozást (ami kis szinten igen nehéz, de később már nem macera)