Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Volfram42

senior tag

válasz RG4L #5820 üzenetére

Úgy ahogy Torzonborz is írja. Illetve számomra amit szerintem le is írtam. A legnagyobb húzó erő a kombinált hadviselés volt. Az amit most a legjobban elcsesztek, de remélem rendbe hozzák idővel. A bf1942 óta nem volt nagyon olyan játék ahol mindennel lehetett küzdeni és akár egy csapaton belül is. Nekem hatalmas élmény volt amikor Torzonborz tankját lőtte az ai artillery és szólt, hogy baj van, mert éppen javít. Megtaláltam lekövettem a lövéseket és kidobtam azt az állást. Lényegében jelentősen segíteni tudtam a társamnak. Kettő sima földi ai-t szedtem ki nem ér sokat a pontozásban, de nekem az volt az egyik legjobb momentum az egész csatában, mert segíthettem egy társnak és tuti jól is nézett ki. Ilyen filmes volt. :) És itt jön az SB. Így a legélethűbb, nem egy piros meg jelet húztam rá a piros négyzetre. Meg kellett találni.
    Szóval a válasz. Az élményért erőltetem. Ilyen máshol nem nagyon van. Persze repülők között igen, de kombinálva nincs.

Új hozzászólás Aktív témák