Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Mondjátok! Van köztetek olyan, aki otthoni gépen, linux host-on futtat vmware server 2-t?
Stabilan működik az admin felület?
Kicsit kezd teli lenni a tököm vele...Boot után sokszor el sem tudom indítani (momentán CentOS 5.4-re van telepítve), máskor látszólag elindul, a netstat -ln kimenetén látszik is, hogy ráült a megfelelő portokra, mégsem lehet elérni. Van úgy, hogy csak egyes elemeit tudom elindítani, pl. a NAT hálózat 2-3 indításból egyszer "FAILED" státuszt ad vissza.
Úgy emlékszem, korábban, amikor debianon próbáltam, akkor is hasonlóan "atomstabil" volt, tehát valószínűsítem, nem a centos bugos. Mivel a windows-om ugyanezen a gépen gond nélkül működik, azt is ki merem zárni, hogy hardver hiba lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest