Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
User error...vagyis nemom...
A Request Access résznél nem volt ügyfél felvéve, csak annak a cégnek a siteID-ja ahol dolgozom. De úgy rémlik korábban tudtam így letölteni, viszont azt néztem, hogy My Downloads résznél nem volt semmi
(előtte 99% hogy volt)
Most hozzáadtam az egyik ügyfél siteID-ját, akinek van aktív support-ja, így már az ahhoz tartozó dolgokhoz hozzáférek. (és le tudom tölteni ezt a patch-et is, amit azóta LM-el megoldottam amúgy, de ez is hasznos, hogy most már - újra - tudok letölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(előtte 99% hogy volt)