Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A weboldalról próbáltam tegnap letölteni. De ez mutatta: [kép]
És mivel én nem üzleti user vagyok, csak egy utcáról beesett magánszemély ezért feltételeztem, hogy már nem lesz ilyen opció.Az ingyenes sajnos teljes mértékben használhatatlan volt eddig is
Igen, PROD környezetben ezzel egyetértek... Én csak otthon játszósnak használnám. Ott elketyegtem 6.7-el is.
Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.