Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen monitort vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A weboldalról próbáltam tegnap letölteni. De ez mutatta: [kép]
És mivel én nem üzleti user vagyok, csak egy utcáról beesett magánszemély ezért feltételeztem, hogy már nem lesz ilyen opció.Az ingyenes sajnos teljes mértékben használhatatlan volt eddig is
Igen, PROD környezetben ezzel egyetértek... Én csak otthon játszósnak használnám. Ott elketyegtem 6.7-el is.
Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.