Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A weboldalról próbáltam tegnap letölteni. De ez mutatta: [kép]
És mivel én nem üzleti user vagyok, csak egy utcáról beesett magánszemély ezért feltételeztem, hogy már nem lesz ilyen opció.Az ingyenes sajnos teljes mértékben használhatatlan volt eddig is
Igen, PROD környezetben ezzel egyetértek... Én csak otthon játszósnak használnám. Ott elketyegtem 6.7-el is.
Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.