-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
"Kis" időbe telt, mire megtaláltam, hogy mi a baja a Fault Tolerance bekapcsolásának (nem volt Vmotion és a másik opció bekapcsolva). Ezek után már majdnem működött a fault tolerance,csak a secondary gép folyamatosan leállt-újraindult, mert valamiért MAC conflict-ra panaszkodott.
Biztos, hogy rosszul gányoltam össze a hálózatot hozzájuk.A kérdés egyébként már nem annyira aktuális, mert időközen letöröltem a tesztkörnyezetet, mert munkahelyet váltottam. Viszont ha esetleg csípőből vágod, hogy mit ronthattam el, ami a MAC conflict-ot okoztam, az még érdekelne

Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest