Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Tanácstalan vagyok, kérném a hozzáértők segítségét. Frissen felhúzott esxi 6.7 u3 esetén miért nem lehet beloginelni a webes felületen rossz jelszó hibával? A jelszó biztosan nem rossz, a konzolon be tudok lépni vele, akár át is tudom írni, de természetesen az sem segít. A billentyűzet kiosztást nem variáltam, US default-on van, és direkt olyan spec karaktert tettem a jelszóba, ami minden kiosztáson ugyanott van. Engedélyeztem a ssh-t, majd mgmt services restart, de ott sem fogadja el a logint.
Reboot nem segít, ha újratelepítem, ugyanez a jelenség.6.5 u3-at hajszál pontosan ugyanazokkal a beállításokkal telepítve gyönyörűen működik.
Mindkét telepítő gyári, vmware oldaláról töltöttem le:
VMware-VMvisor-Installer-6.7.0.update03-14320388.x86_64.iso
VMware-VMvisor-Installer-6.5.0.update03-13932383.x86_64.isoVan ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest