Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben az egész témában. Az a helyzet, hogy laikusként felvételiztem gazd.info szakra, és szeretnék gyakorolni itthon a vizsgákra, de az én gépem egy egyszerű 2GB RAM-os asztali gép. (Munkára , levelezésre ez is jó volt eddig) Most viszont változott a helyzet, szükségem lenne egy olyan gépre, amin tudok csinálni VMware-en egy Win10 Business Pro-t és servert, valamint egy Linux-ot és servert.
Jelenleg az a jelenség, hogy a VMware 32bit-es felment, arra feltettem egy 32-es Linuxot, és miután feláll, akkor rá pár percre elsötétül az egész kép, két mp-ig kék halál, majd újraindul az egész gép.
Szerintetek minimum milyen specifikációkkal ellátott gépet kéne vennem és nagyjából mennyiben állna meg ez a projekt? Lehet jobban kijönnék ha én építeném?
Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest