Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
A munkamhoz szuksegem van az Adobe termekeire, pl. Premiere Pro, Photoshop, Audition, viszont semmi masra nem hasznalom a windowst, es nem is szeretem. Minden mast Linuxon vegzek, mert azt szeretem. A dual boot viszont nagyon megneheziti az eletemet, es szeretnem ha vegre tudnek egyszerre videot vagni es banki atutalast vegezni vagy jatszani kicsit (azt is Linuxon termeszetesen).Azt tervezem, hogy a Linuxomra telepitek egy VMware-t, es abban futtatom a windowst. Utanaolvastam kicsit, es ugy tudom, hogy van olyan hogy vga passthrough, amivel a virtualis gep nativan hozzafer a videokartyahoz. Igy akkor elvileg a gep minden potencialjat ki tudja hasznalni, igaz? Szoval siman menni fog minden gepigenyes feladat, nem fog belassulni a rendereles, az elokep stb., ugye? Mert a procit tudja maxon hajtani, a memoriabol tudok neki sokat adni, es ha a vga is megoldott, akkor nem lehet gond.
Menni fog ez igy? Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest