Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
A munkamhoz szuksegem van az Adobe termekeire, pl. Premiere Pro, Photoshop, Audition, viszont semmi masra nem hasznalom a windowst, es nem is szeretem. Minden mast Linuxon vegzek, mert azt szeretem. A dual boot viszont nagyon megneheziti az eletemet, es szeretnem ha vegre tudnek egyszerre videot vagni es banki atutalast vegezni vagy jatszani kicsit (azt is Linuxon termeszetesen).Azt tervezem, hogy a Linuxomra telepitek egy VMware-t, es abban futtatom a windowst. Utanaolvastam kicsit, es ugy tudom, hogy van olyan hogy vga passthrough, amivel a virtualis gep nativan hozzafer a videokartyahoz. Igy akkor elvileg a gep minden potencialjat ki tudja hasznalni, igaz? Szoval siman menni fog minden gepigenyes feladat, nem fog belassulni a rendereles, az elokep stb., ugye? Mert a procit tudja maxon hajtani, a memoriabol tudok neki sokat adni, es ha a vga is megoldott, akkor nem lehet gond.
Menni fog ez igy? Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest