Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
A munkamhoz szuksegem van az Adobe termekeire, pl. Premiere Pro, Photoshop, Audition, viszont semmi masra nem hasznalom a windowst, es nem is szeretem. Minden mast Linuxon vegzek, mert azt szeretem. A dual boot viszont nagyon megneheziti az eletemet, es szeretnem ha vegre tudnek egyszerre videot vagni es banki atutalast vegezni vagy jatszani kicsit (azt is Linuxon termeszetesen).Azt tervezem, hogy a Linuxomra telepitek egy VMware-t, es abban futtatom a windowst. Utanaolvastam kicsit, es ugy tudom, hogy van olyan hogy vga passthrough, amivel a virtualis gep nativan hozzafer a videokartyahoz. Igy akkor elvileg a gep minden potencialjat ki tudja hasznalni, igaz? Szoval siman menni fog minden gepigenyes feladat, nem fog belassulni a rendereles, az elokep stb., ugye? Mert a procit tudja maxon hajtani, a memoriabol tudok neki sokat adni, es ha a vga is megoldott, akkor nem lehet gond.
Menni fog ez igy? Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest