Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

újraittvagyok.Megosztással küzdöm épp.
    IRL XP-n megosztok egy mappát,vmware főbeállítások között Virtual Machine Settings-nél Shared Folders -> Enabled-en van.jobb oldalán Folder sharing-nál always enabled,alatta a Folders-nál kiválasztva az a mappa,bepipálva.Idáig ok is lenne.Itt megakadtam,megnéztem súgót,azt mondja:
    "Location of Shared Folders on the Guest Operating System:

To use a shared folder in a Windows guest operating system, use Windows Explorer to look in My Network Places > Entire Network (Network Neighborhood for a Windows NT guest) under VMware Shared Folders.
    For example, if you specify the name Test files for one of your shared folders, you can navigate to it on Windows XP guest system by opening My Network Places > Entire Network > VMware Shared Folders > .host > Shared Folders > Test files. "

namármost vm-es masina,my network places és ez fogad: és itt meg is jöttem,lövésem nincs,hogy lehetne rátallózni,map network drive-val kellene? de mit irok elérési utnak? \\.host\Shared Folders\Megosztott Mappa?
    Nem jön össze,hiába lövöm le a vm-et,majd osztott mappa beállítása után indítom,nem ok...

Köszi minden segítséget
    Balinov

Új hozzászólás Aktív témák