Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
hangyaqtya
üzenetére
"Kis segítséget kérnék. Újra telepítenem a winfost.
Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi."Az ujratelepites miatt megvaltoztak a SID-k, igy lehetseges, hogy mar nincsen hozzaferesi jogod bizonyos, szukseges fajlokhoz, amik a virtualis gep indulasahoz kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi."