-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
Az sokban múlik azon is hogy a pumpák ugye egyformák e...Személy szerint nálam a 2 EHEIM egyszerre indul és elég rendesen tekerik a vizet elég alacsony zaj mellet szinte csak akkor lehet hallani őket ha közel hajolok. Azt pontosan nem tudom mennyi pluszt hoz literre kiszámolva de az biztos, hogy érdemben javulni fog az áramlási sebesség és 2 pumpa nagyobb rendszert is eltud látni.
Nem tudom mennyi a l/h nálam mert csak ilyenem van.De ez a kis lapát elég gyorsan teker
Csak tippre mondom de javítsanak ki a szakik ha tévedek vagy sokat mondok. Kb 40-50 L/h
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- NZXT Kraken Z63
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360S (RGB mentes) - FEHÉR
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Phanteks Glacier G30 vízhűtő blokk - ASUS Strix RTX 3080/3090
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest