- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Cseneles #38495 üzenetére
Ami gátolja az a germicid, nem ez az UV. Több hullámhossz van, a germicid UV-től enyhén kifolyna a szemed... Nah, olyat nem fogsz ledben vagy olyan helyen találni, amibe bele is nézhetsz, mert NEM dekorációra való. Mellesleg öragíti a műanyagokat, meg mindent, szal, az nem tennéd sokáig plexi tartályba... Nálam az akáriumragasztót is "megette", pár hónap után a korábban tökéletes tároló szivárgott.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
KAMELOT
titán
válasz szijartg #38485 üzenetére
Azért mondom tegyél bele sima ionizált vizet és vegyél színes csüvet azzal jobban jársz és jól is néz ki. Nekem itt megy 3 hónapja a vízhűtés még egy hajszálnyi koszt sem láttam benne!
(#38495) Cseneles: Algásodni akkor fog a lötty ha van benne mikroorganizmus, pl. hal úszik benne. Nemtudom ti milyen xarokat használtok, de nekem semmi baja a vizemnek. Haverom meg 3 év után szedte szét a rendszert és szintén tiszta volt a víz!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Cseneles
őstag
válasz Cyberneko #38493 üzenetére
használjatok UV csoveket vagy tartályba csavarható UV ledet/ledeket, ez gátolja a folyadék algásodását
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cyberneko
tag
válasz spanglee001 #38490 üzenetére
Akvariumi algaolot, mint adalek, probaltad mar?
-
hash99
senior tag
válasz hszilard666 #38491 üzenetére
7k
-
spanglee001
addikt
válasz szijartg #38485 üzenetére
nekem az ek előkevert cucc kb 2 évig ment hiba nélkül, gondoltam lecserélem, hát kár volt azóta sem tudom kiölni az algát a aquatuningos lötty miatt és ez tuti alga mert szálas cucc és növekszik meg szivacsos gumók a tartályban nem festék kiválás
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
deadwing
addikt
Felmerült bennem egy kérdés. Ha az áramlást valami megfogja /jelen esetben az Asus Poseidon 980Ti gyári csövezése/, az árthat a pumpának? Kb felére esik vissza a víz sebessége ahhoz képest, mintha nem lenne benne a körben.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
hszilard666
veterán
Én ajánlom a phobya clear lötyit, olyanom volt, szerettem!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
sonymdhu
csendes tag
válasz KAMELOT #38478 üzenetére
helló a színezés az nem lenne feltétlen muszáj a számomra mert fehér csöveket használok. tavaly próbáltam sima desztvizzel azzal az volt a baj hogy nem adott kenést a szivattyúnak és ujjat kellet vennem mert megszorult. utána próbálkoztam víz plusz autó fagyállóval az se nagyon tetszett nekem.de még lehet kísérletezek vele.lehet valami víz + glikol lesz a megfelelő valami alga ölő kombival csak hát több tapasztalt kolléga tudása is kéne hozzá.
-
sonymdhu
csendes tag
válasz spanglee001 #38462 üzenetére
Szia köszi az infót akkor jó hogy még nem vásároltam be 5literes kiszerelésből arra gondoltam hogy esetleg valami alga ölő cuccot belekeverni és a jelenlegi zagyvát kiszűrni belőle lehet megérne egy misét. sajna semmilyen külföldi nyelvet nem beszélek csak a fordítóval értem meg.
-
szijartg
őstag
válasz szijartg #38305 üzenetére
Múlt hét végén kipucoltam az egész rendszert.
Jelzem, hogy január végén rendeltem a dolgokat EKWB-ről. (EK-Supremacy EVO - Acetal, EK-Ekoolant EVO UV BLUE, EK-DBAY D5 MX - Acetal) MoRaII tartály és a D5 már megvolt.
Február elején összeraktam, örültem, hogy minden frankó.
Majd április közepén jeleztem, hogy a tartályban valami vatta szerű pamacsok vannak kép
F@sza!
Múlt hétvégén volt időm, szétszedtem mindent apró darabokra, Új csöveket vettem. Átmostam mindent. Tartályt is szétszedtem és jó alaposan kitakarítottam, majd a proci blokkot is.
Akkor láttam, hogy így néz ki kép kép
3 és fél hónapos szett! Elég durva!
Soha többet előre bekevert színes lötty -
Leon77
őstag
válasz Nojbee #38476 üzenetére
Amit linkeltél az pontosan egy 90 fokos kanyar két akril csőhöz. Ha radiba szeretnéd, akkor az egyik fele legyen g1/4 menetes, a másik, meg 13 mm (esetedben) külső csatlakozó merev csőhöz. Ha nem hajlítasz, az sokba fog kerülni szerintem, de adott esetben lehet esztétikus is.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Nojbee
tag
13/10es akril csövekhez kellene vennem 90°-os csatlakozókat, mert nem szeretnék már hajlítgatni.
Egyenlőre ezt néztem: ALPHACOOL
Na most ahhoz, hogy a blokkhoz, radihoz stb csatlakoztatni tudjam ezeket, kell vennem adaptereket, vagy ezeknek az egyik végük letekerhető és belecsavarható a komponensekbe?
Plusz a csöveket is csak beledugom és ráhúzom mint a sima akrilhoz való csatiknál, vagy azokhoz is kell valami?Bocsi a buta kérdésekért, de nem nagyon találtam infot ehhez
-
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38470 üzenetére
Szerintem teljesen feleslegesen próbálkozol több okból is.
Ahol neked ereszt, tulajdonképpen az egy rés, ami azért van ott, mert a kábel ott megy be a pumpa vezérléséhez, ergo mögötte repedt meg a plexi. Így, ha kifele nem is folyik, de szép lassan úgy is hazavágja a pumpát. A radiátort talán el tudod adni, de nem sokért, mert az meg alu.
Vagy megnézed a hirdetéseimet és megveszed az én tritonomat
2 radi sorba kötve....
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Whysperer
addikt
Kukát nem a kukára értettem hanem nem rakom vissza,de valahogy úgyis megragasztom. Azon nevettünk apummal,hogy a hülye szoknyán átjön akkor is,ha azokkal a ragasztóval és Epox dolgokkal ragasztottuk be azt a részt, amivel a 1,5-es akváriumot csináltuk annó 8) Mert fogtam azt a rést ahola kábl jön. bnyomtuuk ragasztóval majd a nyilást ispicit körrbe nem puposra. majd arra epoxot tettünk és láttuk ,hogy a kábelen van a borítás azon van a szoknya és azon van egy 1 cm hosszú újabb borítás és a vicc az benne ,hogy az a borítás és a kábel borítás között lévő szoknya szivja fel a blokkból a vizet és végig vezeti ki az egész kábelen. Szóval hiába ragasztod be és hiába szigeteled le maga az anyag szivja fel és vezeti ki 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Atke
senior tag
válasz seniman #38466 üzenetére
Amúgy majdnem én is csiripeltem csak előtte kérdeztem
Mikor meglátam aprón, rögtön rárepültem (és tényleg madár ) tetszett a bővíthetőség...
Megcsináltam volna merevcsővekkel az itxbe, szerintem patent lett volna.
Amúgy néztem az ENERMAXnak van hasonló. ott már be van bugyolálva rendesen a pumpa... De ennyiért összeraktam volna egy XSPC raystormot...Azért ne dobd ki a tritont...én pl szívesen szétbelezném
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DigitXT #38467 üzenetére
Nem azt arra értettem csak rosszul irtam ,hogy veszek egy új TÁPOT meg VGA-t Na most ami bevágott az az,hogy szétvágta a VGA-t meg a szerintem a TÁP-ot.,, Na most a lényeg,hogyha veszek egy új tápot stb. mert elszállt ,de akkor ,ha a Triton kuka akkor egy hütőt is veszek.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whysperer #38465 üzenetére
Ne haragudj, nem bántásból írtam, de ezt nem te írtad pár órával ezelőtt?
"megkaptam a választ Triton KUKA. akkor azt is veszek"
Szóval a döglött Triton helyett veszel egy másik Tritont: ezt írtad... Biztosan
meg lehet javítani, léteznek plexiragasztók, amik anyagában tömítik a plexit,
csak abszolút nem éri meg a szórakozást, mert akkor egy javított szar lesz.Én is megpróbáltam megjavítani.
Tehát taknyoltad. Ugorgyunk.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DigitXT #38464 üzenetére
Nincs a gépben csak krédeztem ,hogy meglehet-e az ilyen javítani . Ennyi volt a kérdés. Nem Filozófiai elemzésekre.? Nem veszek szart hanem veszek egy rendes lég hütőt. Phanteks PH-TC14S lesz benne csak megkrédeztem,hogy javítható-e ennyi. Másik meg nem taknyoltam csak megkrédeztem. ugyan azokat az anyagokat javasolták itt PH-n amivel Én is megpróbáltam megjavítani.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz seniman #38463 üzenetére
Kicsit Darwin-díj jelölés szaga van. De amúgy mi lenne a tanács? Ne vegyél sz*rt?
Vagy most tényleg, mit szeretne hallani a kolléga, nem értem. Tanácsot... Eresztő
vízkörrel NEM üzemeltetjük a gépet, mert megdeglik. Tadamm. Amint ismertté vált
a hiba, nem taknyolni kellett volna, hanem kihajítani a hibás hűtőegységet azonnal.[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz sonymdhu #38459 üzenetére
keress rá a fórumban, aquatuning at protect lötyi, ugyanez nálam is
és nem aggódj nem szeded ki semmivel , nekem azóta is hetente takarítani kell a szűrőmet
egyszerüen nem tudom kimosni a rendszerből
szét kell szedni mindent szilánkokra, kimosni valami oldószerrel, nem elég vízzel átöblíteni, kiszárítani és összerakni
sok sikert, és dobd ki azt a koolantot,
én nem utántöltöttem, hanem lecseréltem a desztvizzel ámosott rendszert 1-2 hét alatt annyira algásodott, vagy nem tudom mi a franc ez az anyag, hogy megállt az áramlás, és szerencsére az aquaero szólt, hogy gond vanha tudsz angolul, kérhetnénk valami kárpótlást és valami tisztítószert az okozott kellemetlenségért, és a termék levételét az oldalukról, én is adom hozzá a nevem és a képeket is tudom mellékelni, de egy googlefordítós szöveggel, nem tudom mennyire vennének komolyan.
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Whysperer
addikt
Az baj ,hog ymegnéztem ,hog ybekapcsoltam végig húztam egy fehér törlő papírt a csövön mindenhol még a csatiknál. körrbe a blockon és ahol a kis fekete kábel kijön a blockból csak ott fogja be a ruhát..
Igen bocsi hütőm de lehet hétvégén má rütöm is. 8)
-
Whysperer
addikt
100%, hogy ott mert látszik fent tiszta száraz körrbe mindenhol stb csak alul.
Nem kell mormolni mert a VGA kihalt és mivel oda folyt rá ahol a 2db 6 pin-es táp ment bele ezért kivágta az XFX 550-nek azt az ágát mert 2 pines vga-k nem mennek a gépben csak az egy pinesek 8) ..
De megkaptam a választ Triton KUKA. akkor azt is veszek Mert raktam egy új alaplapot bele azzal is ugyan az a hiba jelzések vannak. szóval eléggé problémás a dolog.
Na mindegy alényeg,hogy menthetelen.. 8)
Köszönöm szépen a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Whysperer #38455 üzenetére
Szia Uram!
Áztattam már gépet és a bevett szokásom az hogy hagyom száradni pár napig. Ajánlot tedd ezt Te is. Vedd ki szivárgó tritont a gépből, Húzd ki a kábeleket és lehetőleg vidd egy száraz helyre az egész masinát. Ha ezek után működik akkor tessék elmormolni egy mi atyánkot, és kidobni azt a szar tritont a pokolba.
Szorítok hogy kutyabaja legyen a masinának!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Erre kérhetnék Tőletek tanácsot? köszönöm
-
Joshi
titán
-
törölt tag
válasz hszilard666 #38451 üzenetére
Az utóbbit inkább Minél egyszerűbben
-
Makesz79
tag
Hello
Valaki rendel a Aquatuning-tol mostanába ?
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
törölt tag
válasz hszilard666 #38449 üzenetére
Nem, normál ATX csak PM-ben ezt (is) ajánlották. A VGA-ra nem kell hűtés, az úgyis két slotos, nyomja kifelé, csak a CPU-ra lenne.
Ebbe a házba lenne beszerelve:
Aerocool SyclonII Black Edition
Eredetileg Corsair-t néztem, csak ez is szóba került.
A házon van vízhűtésnek két lyuk, ha nem fér be a radiátor, de van a Corsairnek 120 mm-es ventilátoros változata is ami elvileg hátulra is szerelhető a hátsó venti helyére.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló, az
Alphacool Eisberg 120 szettről mi a véleményetek?
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38444 üzenetére
Igen, tudom. Jó pumpa, a vicc az, h a D5 sem halkabb sokkal amúgy... de ki kellett próbálni ezt is
Valószínűleg ha kitakarítottam volna a prociblokkot korábban, akkor nem cseréltem volna le.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Leon77
őstag
válasz ViZion #38443 üzenetére
Azt vágod, hogy a te ex pumpád lélegezteti a rendszert? Meg vagyok elégedve. majd, ha lesz sok időm, szvsz feltornázom 5 GHZ környékére, de minden oké vele most így is. Majd visszanézek FX topikban.
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38442 üzenetére
nagyon frankó! Jó a kocka, a deszka és jó rajta a víz is, hogy nem szállnak el a hőfokok. Habugiék anno versengtek, keresd majd vissza mik voltak FX topikban.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38440 üzenetére
OK, IBT-re töltsd le az FX-patch-et, mert a GFlops kevés. Utána már dolgozik rendesen az FX
Topikjában Habugi kartácsnál a link, de keress rá.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Leon77
őstag
válasz ViZion #38427 üzenetére
Lefut bizony, az előbb néztem meg. Igaz, 73 fokos lett a maximum, de utóbbi mérés óta rendesen felmelegedett a lakás.
Itt vannak a képek is. Se trottling, se semmi.
-
hash99
senior tag
válasz Nojbee #38437 üzenetére
Tőlem is ennyire van a gép és csöndben van a Noctua.
Arra figyelj esetleg mert nálam volt ilyen probléma persze az is lehet hogy csak a házam sajátossága miatt hogy a ház lapja felerősítette a venti hangját. De konkrétan a némából hangos lett. Kis gumialátéteket raktam a venti és a házlap közé ettől teljesen elnémult.
-
hszilard666
veterán
-
Nojbee
tag
válasz ViZion #38427 üzenetére
Még talán szebb is a színes cső, csak ízlés kérdése. Nekem pl nagyon tetszenek a fekete csöves buildek is.
De most design helyett rámegyek inkább arra, hogy halk legyen. Rosszul volt kicsit összeszerelve a cucc és rezonált a ház, meg hangos volt a pumpa.
Mondjuk a ventik is zavaróan hangosak voltak. (Akasa Apache Black)
Tudom nem az a topic, de van halk venti amit tudtok ajánlani? Alphacool NexXxoS UT60-ra menne. -
KAMELOT
titán
válasz Leon77 #38423 üzenetére
3x 360 +1x 240-es radival 70 fokon megy maxon a procid? Radik árából + a prociból vehettél volna egy 4930k procit amivel többet elértél volna. Nekem a 360-as radi tudja hűteni a 5820k 4,2Ghz max 80fok és csak pullon vannak a ventik + 1 venti pushon. Játékok alatt 50fok.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38425 üzenetére
Lefut, de közben a freki néhány magon nem esik vissza? Azaz végig tartja a 4,8-at? Mert akkor nagyon frankó procid van!
Nojbee: +1 a színes csőre. Nekem anno a használt radit kimostam ecettel, vízzel, öblítettem, etc... majd a körbe rakva szépen bekékítette a vizet Lerakódás mondjuk nem volt. Sokaknak van itt színes cucc, majd mondják melyik milyen, de jobb sztem a tiszta, persze ha design-re utazik vki, akkor nem biztos, h ez jó neki.
-
Nojbee
tag
Tegnap leengedtem a vizet. Zöld színezékkel volt színezve. Most minden undorítóan el van színeződve; zöldes sárga vagy valami hasonló. Ráadásul valami apró darabkák is úszkáltak.
Mivel tisztítsam meg az alkatrészeket? Sima csapvíz mehet?Ez minden színezékkel így van? Mert akkor inkább veszek színes csövet...
Köszi
-
Leon77
őstag
válasz ViZion #38424 üzenetére
10 kör very high-ot toltam többször is. Gondolom még lehetne húzni tovább, majd, ha ráérek próbálkozom. De este csinálok és mutatok képet is. Mondjuk átteszem azt majd az FX topikba.
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38423 üzenetére
Ennyi radi sztem elég lesz bármire.
1,4 V IBT very high lemegy 5-10 kör drop és throthling nélkül? Fura lenne... golden sample chip akkor.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Leon77
őstag
Sziasztok!
Lenne egy elég speciális kérdésem.
Van egy 8320-as fx procim, ami 4,8 gigán szalad 1.4 volttal totál stabilan. nem fekszik meg semmilyen teszt alatt sem. Ibt, prime 95 világba mehet. maximum kupak 70 fok. Játék alatt nem éri el a 60-at sem.
Saját vizem van, ek dcp 4.0 (egyenlőre maxon járatva, útban a kapcsoló üzemű dc-dc step down) 3 darab 360-as 5 centi vastag magicool réz radi plusz egy 240-es szintén 5 centis réz radi sorba kötve.
Réz csövek vannak, 12-es klímacsövek forrasztható könyökökkel, 10-es belső. csak a cpu van hűtve, de szeretném levizezni a lapot is és a vga-t is.
Vegyek még vajon radit? Mert most van egy nekem tetsző ajánlat, de nem tudom, hogy kell-e nekem egyáltalán.
-
KAMELOT
titán
válasz kicsipapucs #38376 üzenetére
Valószínáleg valami trutyival volt felöntve. Sima ioncserélt vizet tegyél bele a hűtésbe és ha még 2 óra után is olyan jött ki akkor szerintem vegyél új radit.
Olyan mint pl nekem van. EK RES DDC kis tartály egyben a pumpával.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Atke
senior tag
válasz hszilard666 #38416 üzenetére
Ne az asztalon legyen!!!! Dobdl le! a padlóla,de dúlván
-
Ijk
nagyúr
válasz kicsipapucs #38417 üzenetére
Csőtartályból attól függ mekkora kell. Cape Corp [link] nem 30k.
Légtelenítéshez felkapcsolod magas fokozatra a szivattyút, a nagy részét kihajtja, a teljes légtelenedés hetekig is eltarthat.
Szivattyúval egybeépített tartálynak sok előnye van. Kettővel kevesebb csatlakozás, csövezés. Felötlés könnyebb, mert a szivattyú közvetlen tudja beszívni a vizet. Külön tartálynál figyelni kell hogy a szivattyú felett legyen, lehetőleg közvetlen a szívócsonkra kötve.iszilard: Nem tudom mennyi a 750 TDP-je, de pont annyit kell melegednie, hogy egy 15 perc terhelés után a két 120-ason kell leadnia a CPU+VGA teljes TDP-jét.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #38416 üzenetére
Vagy lehet azért nem forrósodik a cucc mert a múltkori VGA járatás meggyilkolta a VGA-t? BaCCki izgulhatok holnapig
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
őstag
válasz kicsipapucs #38376 üzenetére
Ebből bármelyik pontra esetleg valakinek valami ötlete?
[link][ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
hszilard666
veterán
Benchelődik a vízkör, jéghideg a videoblokk és a radiátor is, mondjuk csak az asztalon van a gép, de azért szerintem ez faCCa. Holnap reggel jön a monitorom, akkor meghajtom majd nagyon dúúúlván és meglátjuk hogy a slim 120 as radi mennyire bírja a szénnéhajtott 780TI-t.
Stay tuned!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
korcsi
veterán
Jövő hét végén (máj. 15) rendelnék aquatuning-ról, ha valakit érdekel valami jelezze, és megbeszéljük a részleteket.
Ha összejön a 200 euro-s végösszeg, nekifutok.Így sincs ingyen a küldés Hát itt minél többet rendelek annál több a posta költség Mindegy, azért várom a jelentkezőket![ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
ViZion
félisten
válasz Leon77 #38413 üzenetére
Alkohol az aluval nekem nem jött be... Lehet az elox is sérült volt, teletrutyizott mindent. Szal. vagy fagyálló, vagy alut hagyd ki, ha teheted. Szerintem.
-
Leon77
őstag
válasz Vidual001 #38412 üzenetére
Mivel a triton radija alumínium és amennyire tudom a cpu blokk meg nikkelezett réz, ezért a deszt vízhez kevernék valamit... szerintem fagyálló, vagy etanol, ezt megmondja itt valaki.
-
ViZion
félisten
válasz Vidual001 #38410 üzenetére
Hígítást kérdezted, arra csak az ioncserélt vagy a desztvíz. Többféle anyagot nem frankó keverni, lehet belőle csapadék. Mehet etilénglikol (fagyálló) is, de az mérgező, és megint csak ioncseréltel hígítható, mással ne keverd.
-
Vidual001
tag
Rendben, az van is, köszi a választ!
Esetleg van más folyadék amit majd használhatok? Csapvizet és flakonosvizet mellőzném, az algásodás és vízkő miatt. De pl: Fagyálló? (Ez gondolom a csöveknek és a gumis részeknek nem igazán tesz jót), Vagy autós hűtőfolyadék mehet bele? Számítógépes boltokban gondolom lehet speciális hűtőfolyadékot kapni, ez mivel másabb mint az autóé?i7 4790k-t szeretnék hűteni, vagy gyári feszen, vagy maximum 4.4 GHz-en menne.
A gyári színezővel tapasztalatok? Mennyi idő elteltével érdemes cserélni?
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
Vidual001
tag
Sziasztok
Raijintek Triton vizhutobe szeretném a folyadékot kicserélni.
A hozzá kapott piros színezéket szeretném használni, milyen folyadékot ajánlott toltenem hozzá?MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
ViZion
félisten
-
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #38404 üzenetére
Inspired by Aleska néven?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz hszilard666 #38399 üzenetére
A tiédbe nem merném beletuszkolni az r390-et. Meg a D5-nek sem nagyon lenne hely, bár az pajszerral még befér. Mondjuk mire összeraktam még ezt is önszopatásként éltem meg. Ahhoz a modecom házhoz 1080-as novát tennék kívülre.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest