- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38657 üzenetére
Bondex a Dózsa György út mellett. Pár száz forint, méterre van es bírja a hőt. En már használtam olyat pont a tritonnal
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
ViZion
félisten
válasz Whysperer #38655 üzenetére
Hűűű... akkor rögtön kérnék egy marhapörit galuskával, meg egy somlóit!
Jah, amúgy tényleg jó fej, igazi kereskedő, még az a fajta, aki nem egyszer lehúzni szeretné a polgárt, hanem kedvében járni és visszatérő vevőt csinálni belőle. Nekem is jó sok üzletem volt vele, gyorsan is reagál mindenre, amit tudott beszerezte, ha nem tudta, azt is mondta hamar, nem fél év után.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Cseneles
őstag
válasz Whysperer #38650 üzenetére
http://www.pcvizhutes.hu Nem BP de nála korrektebbet nem tudok, ami kell neked az van neki minden színben és többféle csatlakozókkal is raktáron így akár 2 nap alatt nálad is lehet Itt a fórumon Tody56 néven van jelen.
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
mackosajt
addikt
válasz Whysperer #38540 üzenetére
Ne a cső átmérőt nézd.
A Tritonból kitekerhető a csati? A képek szerint nekem annak tűnik.
Az meg 1/4-esnek így ránézésre.A Solo-ba 1-1 bele tudod tehát tenni.
Kérdésedre a válasz, lusta voltam még átírni, Igen.
szerk: ha nem kitekerhető, akkor bocs, de nem egy ökör ára.
Akár kereshetsz egy légtechnika+hidraulika üzletet, és a pneu gyorscsatlakozó egyik fajtája pont 10-es csőhöz ideális, és van O-gyűrűs változata, arra meg a csövet bilincs megfogja.
csati+bilincs vagy 4-500 Ft[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38540 üzenetére
Szia!
13/10 a triton csőmérete. Nem kitekerhető a csatlakozó a blokkból. Venned kell 2 darab 13-10-es csatit, a cső végéről a tágulatot ollóval levágni és kész. Ha kell van is csatlakozóm, privátban meg tudjuk beszélni, de merlinnél is van például. Kábé 1000 huf darabja, ha jól emlékszem.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
mackosajt
addikt
válasz Whysperer #38538 üzenetére
Kedves Suttogóufó!
A 3600-as is mehet alacsonyabb tempón, és ha kell, ne adj, akkor ott a teljes fordulat, ami jól jöhet, mint vésztartalék.
Nálam 2 db 360-as radit vitt, gond nélkül. (Ha esetleg érdekel, nálam csak porosodik a Solo a dobozában)
Ha a Tritonban csavarmenetes a csatlakozód, akkor csak kicsavarod, és a Solo-ba be, ezen ne görcsölj. Pláne ha 1/4-es az is.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38533 üzenetére
Szia!
Én személy szerint nem javasolom az alu és a réz együttes használatát ( a triton radija ugye alu), de szerintem simán működik a dolog, ha megfelelő folyadékot használsz. Nagyon figyelj oda csőcserénél, hogy a radival óvatosan bánjál, mivel alu a menet és egy rossz mozdulat és kuka.
-
Henk
veterán
válasz Whysperer #38511 üzenetére
Amúgy a kocsinál is okoz dugulást, nem egy fűtőradiátort cseréltem már amiatt, hogy valaki hűtőtömítővel próbálta megjavítani a szivárgást. Mi már egyáltalán nem használjuk őket. Pedig egy radiátorban van legalább 5-6 mm belső átmérőjű cső és még annál is előfordul dugulás. Nyilván ott más szennyeződés is társul ehhez, de esetedben ez akkor sem egy jó megoldás szerintem.
-
ViZion
félisten
válasz Whysperer #38505 üzenetére
Nagymamám szakácsnő. Azt szokta mondani, hogy egy bográcsnyi pörköltet is el lehet kefélni egy csipetnyi tyúkszarral. Tudom, h fáj kidobni a kúlert, de a gépbe ilyen bizonytalan dolgot nem tennék. Persze én gyáva vagyok, tuningolni sem merek a határokig, csak okosan, hűvösen. Ha be mered vállalni, akkor hajrá, de ne várd el, h ezt támogassuk... Bacsis esetleg, na ő
sunáználájkolná a terveketHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
Szerintem azt az alu radiátort, ami a tritonhoz van néhány ezresért el tudod adni, de, ha beleöntöd ezt a löttyöt, szerintem tutira eldugul, aztán azt is dobhatod ki.
Amúgy mi értelme ennek? Minek "gányolod" tovább?
-
Omli85
őstag
Mármint felforralod a vizet beletöltöd a plexis tartályú Tritonba és ráöntöd az adalékot majd bekapcsolod ? . Kérlek videózd le az egészet ha legyen jó példa mit NE csinálj soha az életben.. . Ezeket a cuccokat nem 80+ fokos folyadék hőmérsékletre tervezték de ha megcsinálod tényleg kérlek videózd le és oszd meg velünk .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
Első körben ez amilyen okból beleöntenéd arra ez pont nem lesz megoldás mivel a víz túl hideg lesz hozzá, ebből adódóan az adalék keringve szép lassan csomósodni fog és hol fog lerakódni hát a cpu blokkban aminek okán lesz egy kis zéró áramlás pumpaleégés stb. Mindenesetre ha eddig nem volt kukás a cucc akkor most az lesz ha ezt beleöntöd és elkezded járatni . Ne tessék elfelejteni az autó vízhűtéses rendszere egy pöppet más mint egy számítógép vízhűtés...
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Whysperer
addikt
válasz Whysperer #38508 üzenetére
Egyetlen dologot tehet tönkre a műhelyben lévő 15x15 cm-es fém lapot amire rá van rakva. Bár nem hiszem,hogy eltudja pusztítani a Tirton azt a fémlapot. esetleg Tirton király.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DigitXT
nagyúr
És még megsértődtél azon, hogy rámutattam, hogy taknyolod...
Az ugye megvan, hogy kocsinál a hűtőközeg nem ritkán jó 100 fokos,
és még hírből sem találkozhatsz benne plexi alkatrészekkel, de ha ez
nem lenne elég, eleve a mutatott "csodaszer" csak arra jó, hogy eljuss
a kocsiddal szervizbe, aztán a lyukas, vagy repedt radiátor(!) normális
javításánál szentségeljen a szerelő a benne lévő dzsuva láttán. Nem?Szvsz, az is meredek, hogy egy lyukas, vagy repedt kompakt* hűtővel
akarod üzemeltetni azt a gépet, aminek kinyírta a felét a csöpögő víz,
és azt várod, hogy majd jól felmelegszik az IBT-től. Egyik se jó ötlet...*: abszolút off itt, de nem rakod offba. Tudom, most sem kértél az én
elméleteimből, vedd úgy, hogy nem szóltam: csináld, amit jónak látsz.Szerk: ja és olvass vissza, hogy milyen dugulásokkal szendvedtek itt
jópáran nem megfelelő folyadéktól, gagyi gyári(!) színezőanyagoktól.
Szerinted egy ilyen tömítőfolyadék, ha lerakódik mekkora pusztításra
lenne képes a rendszerben? (Márpedig lerakódik, ha az pont a dolga.)[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38470 üzenetére
Szerintem teljesen feleslegesen próbálkozol több okból is.
Ahol neked ereszt, tulajdonképpen az egy rés, ami azért van ott, mert a kábel ott megy be a pumpa vezérléséhez, ergo mögötte repedt meg a plexi. Így, ha kifele nem is folyik, de szép lassan úgy is hazavágja a pumpát. A radiátort talán el tudod adni, de nem sokért, mert az meg alu.
Vagy megnézed a hirdetéseimet és megveszed az én tritonomat
2 radi sorba kötve....
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whysperer #38465 üzenetére
Ne haragudj, nem bántásból írtam, de ezt nem te írtad pár órával ezelőtt?
"megkaptam a választ Triton KUKA. akkor azt is veszek"
Szóval a döglött Triton helyett veszel egy másik Tritont: ezt írtad... Biztosan
meg lehet javítani, léteznek plexiragasztók, amik anyagában tömítik a plexit,
csak abszolút nem éri meg a szórakozást, mert akkor egy javított szar lesz.Én is megpróbáltam megjavítani.
Tehát taknyoltad. Ugorgyunk.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Whysperer #38455 üzenetére
Szia Uram!
Áztattam már gépet és a bevett szokásom az hogy hagyom száradni pár napig. Ajánlot tedd ezt Te is. Vedd ki szivárgó tritont a gépből, Húzd ki a kábeleket és lehetőleg vidd egy száraz helyre az egész masinát. Ha ezek után működik akkor tessék elmormolni egy mi atyánkot, és kidobni azt a szar tritont a pokolba.
Szorítok hogy kutyabaja legyen a masinának!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest