- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GNKING
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni olyan ember(ek)től akik Asus 6950 v 6970DCII 2GB vga-val rendelkezik. Találtam egy embert aki csinálna rá vízhűtő block-t csak 250km-re van tőlem, hozzá kellene elvinni a karit, ami segítségével legyártaná a block-t a pirossal jelölt részekre. Bp-i az illető, janos80 lenne a szaki.
Segítségetek előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Satyricon #2791 üzenetére
ezt az EK cuccost kipróbálnám... a kéket, igaz UV nélkül menne
most 70% alkohol + ioncs. víz kering benne, elötte Aquatuning Double Protect Ultra kék volt benne, ez befogta a blokkokat meg kiűlt a cső falán is!azt nem értem máig sem mit kezdett ki, vagy lehet csak magától kifakult, a tartály zárókupaknál láttam réz oxidot citromsárga kiválást de az a gebasz akkor hogy az egész radiátor belselye réz és akkor ott vége, ezért kérdeztem van-e valamilyen más bevonatú radiátor mert azon kívül MINDEN nikkelezett...
szóval ja, fene se tudja
EK:
"Coolant is suitable for mixed copper, brass, steel, nickel and aluminum cooling loops, providing best value/performance ratio."szóval elvileg...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Satyricon
addikt
válasz SkyS1gn #2789 üzenetére
Átérzem gondjaidat, főleg, hogy én is ezzel szopok több mint egy éve, és csak mostanában nyitották fel a szemem, hogy az alu vándorlás miatt sz*rakszik a rendszer, nameg a folyadék színe...
Am én erősen gondolkodok az EK uv lime folyadékon... Írtam is OC-nak, vagyis megkérdeztem Tőle, mi a véleménye erről a cuccról, és hogy segíthet-e ez a hűtőfolyadék az én vízhűtéses gondjaimon... Remélem megmondja a frankót!
Szerk.:blasko92: Ez mind szép és jó, meg köszönjük a linket, de sajnos sokan nem rendelkezünk ehhez a folyamathoz szükséges eszközökkel... Szívesen babrálnék ilyenekkel, sőt... Tökre benne lennék olyan dologban, hogy innen a topicból valakivel/valakikkel közösen megcsinálnánk ezt az eloxálási folyamatot... Ez a valaki akár Te is lehetsz! Természetesen nem csak az én alus dolgaimat eloxálnánk, hanem azokét is, akiknek szüksége van erre.
Am kocsinak az akksi töltője nem jó erre a célra? Vagy másmilyen áramos dolog kell hozzá? 12v-ot tud, meg 6-ot is, de nem igazán lehet a kettő közti feszültséget állítani(ehhez a témához télleg s*ggh*lye vagyok, úgyhogy jöhetnek az ötletek, mivel lehetne az áramot szolgáltatni az eloxáláshoz)
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
jilian
addikt
Hol tudok 0, 25 mm -es gap pad / hővezető pad -ot venni??
-
AssAssynn
őstag
válasz Jakab66[hun] #2782 üzenetére
Milyen blokkod van?
Egyébként, ha nincs rajta jelölve, akkor valószínűleg mindegy."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Jakab66[hun]
senior tag
A VGA blokkban, hogy melyiken megy be és melyiken jön ki a víz (tehát az áramlási irány) az mindegy? Nincs rajta jelölve...
a GPU-nál a "tüsis" résznél mennyen be, vagy ott jöjjön ki a víz?
Gipsz Jakab
-
Satyricon
addikt
válasz blasko92 #2780 üzenetére
Megosztanád velünk, hogyan lehetséges?
szijartg: Én gondoltam rá, hogy rendelek egy FrozenQ Liquid Fusion V-t TESCO-Zsömi által, de nem tudom mennyire érné meg ez a cucc... Láttam itt hardverapro-n, hogy egy srác árul ilyet 15K-ért... Meg is vettem volna, csak nem férne be a cucc a házamba, mert 40 centis...
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
aquatuning-bol akar valaki rendelni mostanaban?
-
Satyricon
addikt
válasz blasko92 #2774 üzenetére
Nekem számít a szín, hogy esztétikailag pöpec legyen minden a gépházban! Nem hiába agyaltam anno napokat, hogy lehetne az összes kábelt láthatatlanná tenni, és olyan alkatrészeket használni, amik nagyon feldobják a gépház belső hangulatát. Nem szeretem a csicsás dolgokat, én a szolidabb, odab*szósabb kinézetet kedvelem, amihez nem igazán passzol egy átlátszó, színtelen hűtőfolyadék. Emiatt is szeretnék UV zöld folyadékot, mert az nagyon passzolna a legújabb tervemhez, amit hamarosan, ha szabin leszek, meg is csinálok! Igaz előbb ezt a hűtővíz lerakódásos/színtelenedéses dolgot kellene megoldanom, mert ez nagyon keresztbe tesz nekem, az óta, amióta megvan a vízhűtésem...
Eloxálás basszus... Ez a szó nem jut eszembe. Sajna nem tudom mi a folyamat lényege, de majd utána nézek a google-ben, és szerintem meg is fogom csinálni(ha házilag meg lehet) Színezett csöveket pedig azért nem használok, mert igaz baromi szépek, de a plexi tartályban attól függetlenül lehetne látni, hogy színtelen a hűtőfolyadék... Szóval nekem az jön be nagyon, ha színes a folyadék,, és a plexi tartályban mozog a színes lötyi
Am nagyon rendes skacok vagytok, hogy kiakadás nélkül is próbáltok nekem segíteni, már nem először, nem másodszor, de nem is harmadszor... Köszönöm!
Szerk.: Jakab66[hun]: Valamilyen szinten igazad van! Csak mindig ráb...
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz Satyricon #2765 üzenetére
Pont ilyen folyadékom van itthon egy liter bontatlan
Használtam is kb 4hónapig WFIvel(5x ösen desztillált víz), semmi kárt nem okozott!Egyébként igaz mert a glikol az évek során savasodik ez miatt lyukadnak ki a hűtők ezért lenne javasolt 1-2 évente hűtőfolyadékot cserélni az autókban
Semmi baja nem lesz ha évente töltesz bele frisset
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Satyricon
addikt
válasz blasko92 #2767 üzenetére
Itt leírtam mit, mennyit és miért tettem bele. Nem vagyok h*lye, ez csak egy kísérlet, hogy kifakul-e a színe a cuccnak, ha a plexi tartály kivételével az összes alu alkatrész ki van iktatva a rendszerből. És igen... Az alu miatt fakul ki a színezett víz. Ha végleg megoldódik minden problémám a rendszerrel, mindenképp veszek EK folyadékot! De amíg ezek a problémák fennállnak, csak feleslegesen venném meg...
Seri21: Álljon meg a mehet. Nem az alu blokkról, hanem a RÉZ blokkról van szó. Azt olvastam régebben a topicban, hogy a fagyálló károsítja a RÉZ alkatrészeket(nem az ALU-t)) Én emiatt nem mertem fagyállót beletölteni a rendszerbe(am van egy olyan érzésem, ha megtettem volna, az óta se lenne semmi bajom a rendszerrel ) Szal csak a réz blokkokat sajnálnám, ha megenné a fagyálló... Lehet hülyeség az egész amit akkor olvastam, mert a kocsinak a radija is általában rézből van... nem?
Szerk.: Békacomb
És hidd el, nagyon boldog lennék, ha vennék UV zöld EK folyadékot, és nem színeződne el az egész pár hét múlva az alu-aljas plexitartályom miatt... Lehet gyárilag kezelve vannak ezek az alu részek, hogy ne történjen ilyen víz fakulásos dolog... De mivel használtan vettem őket, lehet lekopott/lecsiszolták róla azt a védőréteget, mert ahogy elnézem eléggé össze van karcolgatva a tartály alu része(amin a csatik vannak)...
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Satyricon #2765 üzenetére
Igen, nekem is alumíniumból van mindkét blokkom teteje, miközben az aljuk vörösrézből. A régebbit szétszedtem múltkor fél év használat után, s semmi piszok nem volt benne, tehát jól működik.
A fagyállótól nem fog kilyukadni semmi, itt annyi a csavar, hogy alumínium blokkhoz nem a sima kék fagyálló kell, mert akkor az összeveszik a rézzel, s ha jól tudom, akkor a rézre fog rárakódni egy valamilyen réteg, ami az alumíniumból származik.
A színnel ne törődj olyan szempontból, hogy hogy néz ki. Nekem is teljesen átlátszó a mostani vizem, pedig 10-20% rózsaszín fagyálló van benne.[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Satyricon
addikt
válasz AssAssynn #2764 üzenetére
Hali
Az tuti megoldás lenne? Sok autósboltba jártam mostanában, de egyik helyen se volt Glykosam Alu fagyálló, amiről ebben a topicban olvastam. Mindenhol ilyet ajánlottak 15-1800 ft-ért, de nem mertem megvenni, nehogy ne legyen jó... Am olyasmit olvastam még régebben itt a topicba, hogy a fagyálló károsítja a réz alkatrészeket, vagyis egy idő után kilyukadhat a réz blokk. ez igaz?
A másik dolog: Régebben keresgéltem a neten, és találtam olyan fagyállót, ami uv zöld színű:asszem ez volt Szerintetek ez mennyire alu kímélő folyadék? Nekem jobban tetszik, mint az a halványpiros/rózsaszín folyadék...
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Írtam múlthéten, hogy összeraktam úgy a rendszert, hogy kiiktattam belőle az összes alumínium alkatrészt, kivéve a plexi tartályt, aminek az alja alu... Betöltöttem a piros ioncserélt vizet és egy hétig hagytam úgy állni... És a színe minimálisan fakult, de a plexi tartály alu részén kicsapódott ilyen feketés nyavaja... Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mivel érdemes azt a részt bevonni? Létezik valamiféle alu festék, amit nem old fel a fagyálló? Új plexi tartályra nincs 10-15.000-rem, meg amiket mostanában látok itt-ott belinkelve, olyan pici, hogy nem is érdemes betenni a rendszerbe, ráadásul nem is látványos... Úgyhogy ha lehet, szeretném megtartani ezt az alu tetős-alsórészes Tank-O Matic tartályt...
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Szeretném lecserélni a hűtővizemet a rendszerben.
Jelenleg kazántápvíz és fagyálló keverék van benne. Nem rég van benne (kb. 2 hónap) ,de most belenéztem a gépbe, és a folyadék mintha bezavarosodott volna (opálos lett), és mintha apro buborékok úsznának benne (nem tudom, ez lehet hogy normális).
Csere előtt szeretném átmosni a rendszert. Mit ajánlotok?
Olvastam itt pl. ecetet pro és kontra. Mivel célszerű csere előtt kitakarítani?
ThxIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bocaa
senior tag
Nincs valakinek elfekvőben egy szivattyúja némi készpénz ellenében?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
potyi23
senior tag
koszi fiuk..sima desztviz,+keveske fagyallo ...
-
-
blasko92
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2731 üzenetére
10-esre simán fel lehet fúrni. Az a 0,72-es falvastagság bőven elég a menethez.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz potyi23 #2748 üzenetére
Van. Páran használnak itt 5-10%-os deszt.víz-etanol keveréket, de a glikol is víztiszta. A fagyálló annak köszönheti a színét, hogy életvédelmi okokból denaturálják. Különben az etilén-glikolnak igen kellemes édes íze van, és pont úgy lehet tőle berúgni, mint az etanoltól. Azzal az aprócska hátulütővel, hogy a glikol erősen mérgező vegyület...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
AssAssynn
őstag
válasz potyi23 #2748 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e átlátszó, de ha ettől félsz akkor elárulom, hogy nem fogja elszínezni a vizet. Nekem is teljesen átlátszó.
fsb1000: Igen, ezt tudom, hogy az ioncserélt nem olyan tiszta, mint a desztillált, de ettől függetlenül: akkor szerinted az nem is jó vízhűtéshez?
Mert én mindig ioncserélt vizet és fagyállót használtam, s semmi problémát nem érzékeltem eddig."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz potyi23 #2740 üzenetére
Az a "piros" az, amit én rózsaszínnek neveztem, ez olyan fajta ami alumínium hűtős autókba való, ugye? Nekem is olyan van benne, s nem színez semmit.
fsb1000: Ioncserélt víz miért nem jó?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
potyi23
senior tag
koszi mindenkinek,jovo hetre szerda csutre megjonminden remelhetoleg,es kitudom probalni !
-
ThodEE
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz potyi23 #2734 üzenetére
Némely fagyállónak vannak pozitív tulajdonságai ami pl. a "bekevert" folyadékok nem mindig tudnak. Pl. nem környezetbarát, azaz 0% az esély az algásodásra.
Kis adagnál persze fajlagosan drágább, mert meg kell vegyél 1L fagyálót, de az egy életre elég.(a piros az jó lesz, a deszt víz meg tényleg deszt víz legyen ne ioncserélt, mert az más)
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
válasz potyi23 #2740 üzenetére
Kis arányban alig színezi el a vizet. Én annak idején kb 1 decit (vagy talán annyit sem) tettem kb 2,5 liter deszt. vízbe és nem alakult ki benne az élet azóta sem. A pumpa miatt jobb ha kicsit többet teszel bele, szerintem maximum kicsit sötétebb lesz a csöved színe tőle.
-
-
potyi23
senior tag
válasz AssAssynn #2737 üzenetére
az igaz,deszt viz nemisgond,mert a lakasomban van jeenleg 3L ,de itt a fagyallo a gond,mert a kocsimba pirosat hasznalok,es ha azt osszekeverem vele,az meg idaig ok,de ha beleontom a zold csobe,szerintem erdekesen fog kinezni az igaz h vannak mas szinu fagyallok,lehet azzal probalozok...de eppen neztem rez a blokk alja.....
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz potyi23 #2732 üzenetére
Igen, sok mindentől függ, nekem 1,5 liter van benne quad radiátorral ami kívül van.
Egyébként meg ioncserélt víz gondolom van ott, a vasaló, vagy egyéb miatt, vagy ha nem, veszel a benzinkúton pár száz forinttért. Fagyállót meg szerzel a autóba valóból a garázsból. (:[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz potyi23 #2732 üzenetére
Mivel színes a csöved, feltételezem nem színes folyadékot szeretnél.
Akkor miért nem veszel valami olyan szintelen folyadékot, amibe nem kell fagyálló?Nekem 1,65 L vett fel a rendszer.
A csövem nekem is ilyen, mag a csatim is (csak más színekben). Nagyon jól választottál.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
válasz AssAssynn #2729 üzenetére
Kb mennyi folyadek kell ilyen rendszerbe ? tudom fugg a tartyalytol,csovek hosszusagatol,de kb ? 1L +1-2 deci fagyallo?
Akkor igy all a rendszer :
pumpa : [link]Blokk : [link]
Vegzodesek : [link]
Cso : [link]
Tartály : [link]
es ezekhez lesz egy dualradi ,ha sikerul mar elinteznem,mert innen Szlovakiabol k...tt nehez utalni MO-ra
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #2730 üzenetére
G3/8
A G1/4-es menet magátmérője 11.445mm. Ebből simán kihoznak 9.5mm-es belső átmérőt, a bátrabb márkák akár 10-ig is elmennek. A G3/8-as menet magátmérője 14.95, amiből az következik, hogy gond nélkül el lehetne menni 13mm-es belső átmérőig.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem az a bajom ezekkel a vékony tartályokkal, hogy a szivattyúknak még mindig elég ereje van, hogy a 12-13mm-ről 8-10mm-re szűkülő beömlő miatt örvényt keltsenek. Ezen a magasság nem sokat segít. Bár erre a legjobb megoldás az lenne, ha G3/4-es menettel 12-13mm-es belvilágú csatival lenne bekötve. Akkor nem lenne fojtás a tartályon.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
AssAssynn
őstag
válasz potyi23 #2728 üzenetére
Az úgy más tészta akkor. (: Jó lesz az amúgy.
A folyadékhoz annyit, hogy ha már színes a csöved, akkor ahhoz otthon simán beszerzel desztillált, vagy ioncserélt vizet (mindegy melyiket), s egy kis fagyállót adsz hozzá. Ez tökéletes folyadék. Annyi van csak, hogy ha van alumínium dolog a rendszeredben akkor rózsaszín fagyállót töltsél, de ha nincs, akkor mehet a sima.Majd olyan 10:1-hez arányban keverd be kb. (fagyálló a kevesebb).
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
válasz AssAssynn #2726 üzenetére
Azt a pumpát talaltam jo áron....enis 10W set akartam,de ez van,majd jolesz akkoris ha bovitek .Akkor megrendelem a nagyobbat,max jolesz sokaig azis.Ja ,folyadekot milyet vegyek ? mar szines cso a rendelesben van,szep zold,valami atlatszo folyadek kellene.Sima deszt viz ?
-
ThodEE
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2725 üzenetére
Én is a nagyot javaslom, de nem tudtam mire kell neki
Elgondolkodtam hogy nekem is kéne a visszatérő ágba egy cső felfelé, mert tényleg nem fordul meg a magas tartályba a folyadék. Igaz csak analóg műszer van a tartály tetejébe de van hogy 2-3fokkal hűvösebb a fenti réteg. [nem hiszem hogy ennyit csalna a digitális, az analóg meg hitelesítve lett]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
AssAssynn
őstag
válasz potyi23 #2723 üzenetére
A pumpához annyit, hogy szerintem elég lenne oda a sima 10W-os is. Volt aki tesztelte itt őket, s írta, hogy nem nyújt annyival többet a 18W-os, meg az hangosabb is.
Igen amúgy, 25 cm-est vennék."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SVLaller
senior tag
Sziasztok!
Ilyen rugós bilincset hol kaphatok holnap Bp.-en?
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
AssAssynn
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2719 üzenetére
Nem tudom... nekem 10W-os van és az teljesen néma. Bár most van rajta egy Zern tető, de amíg nem volt, addig sem hallottam.
--------
Bocs, most látom, hogy a srác pluszos verziót írt.
Szajkop: Elég a sima 10W-os pumpa, nem kell a 18W-os.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Szajkop #2716 üzenetére
Igazából lehet választani, vagy ez a nagyobb radiátor, aztán erre tényleg hangtalan ventilátorok, vagy ha mindenképpen a házba akarsz maradni, akkor minimum egy vastag (extrém) tripla radiátor, amin a ventilátoroknak terhelésnél már dolgozniuk kell. (Főleg, ha a VGA-t, is hűteni akarod.)
Szivattyúnak írta: "laing ddc". Itt aprón a bolti ár töredéke.Szerk.: ahogy nézem a házad, ide nem fér el egy tripla. A tetején egy dupla kívülről.
Szerk.2: nekem mondjuk egy ILYENem van (csakhogy a linkelt boltnál maradjak, az árak miatt).
Ez is elég lenne, de árban nem sokkal van felette a Nova, pedig az dupla ilyen erős.[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
-
AssAssynn
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2714 üzenetére
D5 miért kellene oda? Szerinted a DDC nem elég?
-
apollo12
veterán
válasz Szajkop #2708 üzenetére
hát 100 ból nagyon komoly kis rendszert ki tudsz hozni
proci blokkot itt érdemes venni [link] 12700ft
vga hoz csak is fullcovert, azt aprón találsz olcsón [link] 15000ft körülha jól kinézőt szeretnél akkor csak is színezet csövet érdemes venni [link] kb 5 méter cső elég lenne 8000ft
csatik[link] 8db kell 4000ft
radiátorból szerintem ezt érdemes venni [link] 36000ftlaing ddc+ érdemes venni apron van 5000ft körül
vizet érdemes keverni kb 3000ft
tartály [link] 6500ft
ez kb 90000ft lenne de lehet fokozni:
kuplung, le eresztőcsap, víz hőmérő,[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Szajkop #2708 üzenetére
Szia.
Először is kell egy pumpa, ami keringeti a vizet, utána kellene csatlakozók és csövek, amik illenek egymáshoz. Utána kell blokk, vagy blokkok, ha a VGA-t is vízzel akarod hűteni, utána kell radiátor, arra ventilátorok és végül tartály.
INNEN válogass, a magyar boltok tudnak hozatni, vagy akár te is tudsz onnan rendelni.potyi23: fekvőt én annyira nem ajánlom, de van akinek bejön. A pumpa milyen lesz? Neked DDC-m van, aminek jó ereje van. Most egy 50-es tartályom van ugyan, de ha egyszer kisebbet veszek, akkor 20-as alá nem adom, nehogy örvényt szívjon. (20 centis tartályba ugye nem tölt az ember 20 cm magas vízoszlopot, hanem kevesebbet, hogy legyen hely a táguláshoz.) Mondjuk 15-ös még lehet, hogy beleférne, de én a helyedben a 25-öst venném.
[ Szerkesztve ]
-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok!
Látom ti vágjátok nagyon a témát, ezért ez a legjobb hely hogy segítséget kérjek.
Vízhűtésen gondolkozom Termaltake v3 Black-házikóban. Elsősorban a 2600K procimat (tuningolva) szeretném vizezni, de lehet még a GTX280-at is. AZ egészre kb 100-110Ezer Ft lenne Le tudnátok írni, miket vegyek, hogyan rakjam össze őket, esetleg néhány boltot is linkelnétek?
Köszi és további szép napot mindenkinek! -
Alu
senior tag
válasz potyi23 #2699 üzenetére
Hármaaas !
1. -höz több víz kell, nagyobb helyet foglal, de nem mutat rosszul egy nagy házban.
2. -hoz nem kell annyi víz, kisebb helyen is elfér és nekem jobban tetszik.Ez igaziból már csak ízlés kérdése, az biztos, hogy mind két tartály megfelelő lenne a rendszeredhez.
mclaren-d: szvsz a kártyát felesleges bevizezni, úgy se nagyon kell a tuning, hogy Full HD -ban 35FPS felett legyen minden játék.. az 580 amúgy se olyan melegedős típus. (Nekem a GTX480 biosos ventivezérléssel belenyalt a 91 fokba..)
[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
mclaren-d
aktív tag
Van még mit tanulni lehet a kártya az marad "szárazon"
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.