- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
Aktív témák
-
egycsavo
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket: van egy vadiúj, 0 perces Thermaltake Aquarius II vízhűtésem. Még anno P4-hez vettem. Most szándékozom lecserélni a gépemet vmi core2-re. Olvastam teszteket erről, akkoriban átlagosnak mondták, tuningpotenciál nélkül.
Nézegettem a hőadatokat a P4-es és core2 prociknál. Ha jól láttam az újak nem fogyasztanak annyit alapon, mint a P4-esek (kb 65W c2-85W P4). Vagy ez nem jó megállapítás?
A kérdésem a következő lenne:
1. Érdemes-e ezt a vízhűtést beszerelni egy nagyobb v. mégegy radiátorral, ha vga-t is akarok hűteni? (ehhez kapcsolódva csak lefogatót lehet-e külön venni 775-höz vagy csak komplett blokkot?)
2. Vagy inkább próbáljam meg elpasszolni, és építeni egy másikat?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
egycsavo
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest