Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Köszönöm
, ez a linkelt library így első olvasatra jónak tűnik. Kipróbálom, addig a saját magam által feltalálandó spanyolviaszt felfüggesztem
Igen, webszerver elkerülése a cél. Azt nem használhatunk.Egy nagy multinál dolgozom, ahol azért nem olyan egyszerű dolgokat átvinni a security policy-n. Saját dolgainkhoz kaptunk egy helyet és egy Ethernet kábelt a helyi szerverteremben, ahová egy i7 procis Lenovo desktop gép bekerült. Ez már eleve tűzfal, proxi, stb. mögött ül, élvezve az egész épület biztonsági szolgáltatásait. A gép célja, hogy a munkánk megkönnyítése érdekében különböző toolokat futtassunk rajta. A többiek Pythonban programoznak, de én nem tudok kígyóuk, én maradnék a C#-nál. Nem programozók vagyunk, nem programok írása a feladatunk munkaidőben, ezzel a saját napi munkáinkat segítjük/kiegészítjük/egyszerűsítjük, így amihez ezek kellenek, abban produktívabbak, gyorsabbak vagyunk.
Adatbázist se használhatunk, a config adatokat ini fájlokban tároljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BMW topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest