Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
RAR 30%-osra becsli (most alltam csak neki) a bin fajl tomoriteset. Nem tudom, lehet jol jarnal egy tomoritesi algoritmus beiktatasaval, akkor az 512 MB-s fajjlt gyorsabban huzza be a lemezrol, es ha on-the-fly elegy gyorsan ki lehet bontani, hamarabb indulhatna talan a program. Persze ez reszletkerdes, csak erdekessegkeppen megemlitem! Neha ez is tud gyorsitani jelentosen a dolgokon! (PDA szinkronizacional teszteltem egyszer, hogy egy 100 megas compact SQL adatbazis 12 oras rekordonkenti attoltese helyett a teljes adatbazis egy fajlkent valo, tomoritett atvitele 5 perc
szoval azert van kulonbseg sok esetben! van egy ingyenes nagyon egyszeru kis (home hasznalatra ingyenes) ZIP framework, purely written in C#: ComponentAce ZipForge.NET. Par sor az extra kod, esetleg probald felhasznalni!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval azert van kulonbseg sok esetben! van egy ingyenes nagyon egyszeru kis (home hasznalatra ingyenes) ZIP framework, purely written in C#: ComponentAce ZipForge.NET. Par sor az extra kod, esetleg probald felhasznalni!