Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Lehet nem volt egyértelmű, így leírom pontosabban a működést.
A munkagép egy fűrészgép léptető motorral mikrovezérlővel stb, ez kapcsolódik a PC-hez.
A program elindítása után feldolgozza az adatokat egy file-ból és elkészít egy tömböt mely a vágandó deszkák méretét tartalmazza vágási sorrendben. Nem szükséges fejléc vagy egyéb azonosítás.Elsőnek a fűrészgép üzen hogy kéri az adatot -> a PC elküldi az első deszka hosszát, ez ismétlődik a tömb végéig. Az üzenet általában 4 karakter. A deszka hosszon kívül küldi még ha új darabot kell betenni vagy ha minden ki lett vágva, ezek is a tömbbe vannak berendezve a megfelelő helyre, de ezek most nem relevánsak illetve megoldottak.
Megnéztem és az üres pörgés valóban felviszi a proci terhelését, szóval ezt tényleg át kell alakítanom.
A timeout-on már én is gondolkoztam, hogy azt valahogy le kell kezelni ha egy idő után nem válaszol a munkagép. Egyenlőre nem rendelkezem azzal információval hogy mennyi ideg tart egy vágás.
Amiket írtatok igyekszem értelmezni, azt hiszem lesz még kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CNC topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Macska topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest