Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Lehet nem volt egyértelmű, így leírom pontosabban a működést.
A munkagép egy fűrészgép léptető motorral mikrovezérlővel stb, ez kapcsolódik a PC-hez.
A program elindítása után feldolgozza az adatokat egy file-ból és elkészít egy tömböt mely a vágandó deszkák méretét tartalmazza vágási sorrendben. Nem szükséges fejléc vagy egyéb azonosítás.Elsőnek a fűrészgép üzen hogy kéri az adatot -> a PC elküldi az első deszka hosszát, ez ismétlődik a tömb végéig. Az üzenet általában 4 karakter. A deszka hosszon kívül küldi még ha új darabot kell betenni vagy ha minden ki lett vágva, ezek is a tömbbe vannak berendezve a megfelelő helyre, de ezek most nem relevánsak illetve megoldottak.
Megnéztem és az üres pörgés valóban felviszi a proci terhelését, szóval ezt tényleg át kell alakítanom.
A timeout-on már én is gondolkoztam, hogy azt valahogy le kell kezelni ha egy idő után nem válaszol a munkagép. Egyenlőre nem rendelkezem azzal információval hogy mennyi ideg tart egy vágás.
Amiket írtatok igyekszem értelmezni, azt hiszem lesz még kérdésem

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő