Hirdetés
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Van nekem egy Button-öm. Meg még 15 másik - tehát összesen 16.
Ezeket a gombokat drag and drop módszerrel (WP Toolkitet alkalmazva) lehet behúzgálni egy dobozba. Ha megfelel a doboz feltételének a gomb, akkor eltüntetem (Collapsed Visiblity) és beállítom a doboz értékét a gomb értékére.
Ez eddig rendben is volt. Viszont most ki lett találva, hogy legyen cserélhető a doboz értéke, ergo, ha új gombot húzok bele miután már be lett húzva egy gomb, akkor a doboz értéke legyen az új gomb értéke, a korábban behúzott gomb pedig kerüljön vissza eredeti helyére.
Azzal van problémám, hogy nem tudom visszarakni a korábban behúzott gombot eredeti helyére.
Ezzel próbálkoztam:
Csináltam egy lastDroppedButton változót. Ez Button típusú, a ManipulationCompleted eseményben ennek értékül adom az aktuálisan húzott gombot.
Csináltam továbbá egy lastDroppedButtonInitialPositionnevű változót, ami Point típusú. Ennek értéket a ManipulationStarted eseményben adok:private void Button_ManipulationStarted(object sender, System.Windows.Input.ManipulationStartedEventArgs e)
{
dragTranslation = new TranslateTransform();
draggedButton = (Button)sender;
lastDroppedButtonInitialPosition.X = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).X;
lastDroppedButtonInitialPosition.Y = draggedButton.TransformToVisual(DragNDrop).TransformBounds(new Rect(0, 0, draggedButton.Width, draggedButton.Height)).Y;
}Ez szépen el is menti a gomb eredeti helyét.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom explicit megmondani egy gombnak, hogy a pozíciója x,y legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest